Şimdi Ara

WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
4
Favori
47.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt

    Açık kaynak kodlu ama.

  • signal ise, hem açık kaynak kodlu, şifrelemesi uçtan uca, tamamen reklamsız ve ücretsiz, bağışlar ile destekleniyor.


    kullananlar: elon musk, mark snowden, jack dorsey,laura poitras,bruce schneier.

  • Elon musk tavsiye ettiyse kalsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz de şeyimizi gösteririz kameraya
  • Banane çokta umrumda neyimi merak ediyorsa.

  • Niye bu kadar takıkdınız anlamadım, yasadışı iş yapmıyorsanız bu kadar paniklemeye gerek yok. Amerika sizin sevgilinizle olan yazışmaları ne yapsın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shelby_1967

    Bugün gelen uyarıyı kabul etme gibi bir imkan var mıydı? Yanlışlıkla kabul edenler izni geri alabilecekler mi?

    Hocam neden bu kadar taktın? eninde sonunda silsen bile whatsappı bir şey için tekrar yüklersin mecburen kabul edersin zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeniorGrandMaster

    artık WhatsApp kullanmayı bırakıyorum. sözleşmeyi kabul etmeyeceğim. Yapay zeka tarafından tüm yazışmalarınız tek tek okunacak detaylı fişlemeler yapılacak. tüm yazışmalarınız ileride aleyhinize delil olarak kullanılacaktır. açık kaynak kodlu Signal uygulamasına geçiyorum.

    eninde sonunda silsen de bi gün lazım olunca yüklicen şova gerek yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanoto

    Facebook sayfaya girdiğinde daha video açmadan video kapalıyken harcadığı veri, youtube da video izlemedeki harcanan veriye eşit gibi bu duruma göre facebook kullanmayı azalttım, youtube artırdım hiç olmazsa videonun daha neti burda, whatsapp da kimse kullanmıyor o halde Eposta en iyi mesajlaşmadır, bekar olup karı kız arayan için facebook lazım olabilir kişilerin bol bol görseli var diye

    Whatsapp kimse kullanmıyor mu? Dünya'nın en çok kullanıcı sayısına sahip mesajlaşma uygulaması Whatsapp, aktif kullanıcı sayısının 2 milyarı geçtiğini duyurdu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mustafa.D.K. kullanıcısına yanıt

    Eğer sadece bilgisayar üzerinden kullanmayı planlıyorsanız konteyner (docker) halinde arka planda çalışan uygulama gibi ekstra donanım maliyeti olmadan kullanabilirsiniz. Veya herhangi donanıma para vermeden önce bu şekilde test edebilirsiniz.


    Hatta bilgisayar sürekli açık kalıyorsa direk bilgisayarın kendisini DNS olarak modem/router a tanıtabilirsiniz ama bu durumda bence en mantıklısı raspberry pi almak olur.

  • Zaten izinsiz yapıyordu şimdi izinli olarak yapıcaklar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Windows 11

    Bu mesaj silindi.

    Bütün forum üyelerine aynı mesajı kopyala yapıştır yaparak 20'den fazla mesaj ile forumu işgal edemezsiniz, bir yarbayın bu konuda deneyimli olması gerekir sırf kendi aldığınız hisse artsın diye yaptığınız forum kurallarına aykırıdır. Haddinizi aşmışsınız hiç yakıştıramadım. WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: izayoi

    Whatsapp kimse kullanmıyor mu? Dünya'nın en çok kullanıcı sayısına sahip mesajlaşma uygulaması Whatsapp, aktif kullanıcı sayısının 2 milyarı geçtiğini duyurdu.



    Alıntıları Göster

    kaç kullanıcı olduğu önemli değil aktif kullanılmıyor, kaydetmiş adam kullanmıyor, virüs salgınında yüzyüze gelmeyelim ürün soru cevap ürün gösterme iş fiyat cevaplamayı sanal olarak bunun üzerinden yapmak için videolar çektim teşvik ettim her yere yazdım dükkan kapımda dahil her cama yazdım whatsapp facebook telefon 9 aydır günde 10 kişi kapıyı zorlayıp kapalıymış deyip gidiyor camdaki noya yazmıyor aramıyor telefondanda, arayan yüzde 2 yazan 0 dolayısı ile sanal iletişim başarısız virüs dönemindeyiz daha dün birine virüs tedbiri var dedim yok öyle bişey ya korkmaya gerek yok dedi cahil oğlu cahil

    E-posta daha iyi veri harcaması az buna yöneleceğiz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 9 Ocak 2021; 11:24:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

    Niye bu kadar takıkdınız anlamadım, yasadışı iş yapmıyorsanız bu kadar paniklemeye gerek yok. Amerika sizin sevgilinizle olan yazışmaları ne yapsın?

    Ne kadar cahilce bir çıkarım. Neymiş her şeyimiz dinlenebilirmiş, sevgilin mi varmış mış, herkes sanki karısını kocasını aldatıyor da bilinmesini istemiyor sanki o kadar basit mi. Hiç kimsenin hayatı sıradan değildir, basit değildir, genele indirgenemez. Oldu olacak evleri camdan yapalım, dışarıya da hoparlör koyun, herkes ne halt ettiğinizi görsün duysun evde, ne de olsa saklanacak bir şeyiniz yok, banka hesap numaranı ver de bakayım nereden ne kazanıyorsun, ne kadar vergi veriyorsun, bu güne kadar aldatma sayını öğrenelim o zaman. Ama bize değil facebooka güveniyorsan o başka. O zaman Facebooka para verirler senin eşinin dostunun çocuklarının her tür mahrem bilgisini görüntüsünü isteyene verir zaten öyle de yapıyor. Onlar da isterseler sana şantaj yapar isterlerse plan kurup işini elinden alır veya seni iflasa da sürüklerler. Hangi hisseye gireceğini bilseler seni manipüle bile edebilirler. Bu iş liselilerin bilemeyeceği kadar zor, nasıl yarbay olmuşsun hayret, kesin facebook trolü bu başka türlü bu saflığın bir anlamı olamaz.





  • Bu uygulama değişikliği o kadar kolay değil, sadece bizim geçmemizle olmuyor; konuştuğun insanları da ikna etmen gerekiyor. İnsanlar da düzenini öyle kolay değiştirmiyor. Facebook bunu bildiği için böyle bi şeye yelteniyor yoksa bu riske girmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Web ilan sitesi üzerindeki ilanıma o site üzerinden mesaj yazıyor gelen şu, Telefon numaranızı verin ürünle ilgili görüşelim, ve mesajda e-postasıda ekli, e-postasına cevap yazıyorum telefona gerek yok ne sormak istiyorsanız yazılı sorun burdan cevaplayın ne istiyorsunuz teklifin nedir, günler geçti cevaplamıyor, illaki telefonu almak istiyor, bende anlaşamayacağım kimseye vermek istemiyorum, malum telefon dolandırıcıları vardır tedbir olarak,
    mesajı yazarken şu ürüne şu fiyat teklif ediyorum diyebilir bizde cevabını epostasına yazarız bu kadar kolayken neden bunu yapmazlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 9 Ocak 2021; 11:42:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • web ilan sitesi üzerinden ısrarla telefon no isteyip vermedim yazın ne istiyorsunuz dedim şu aşağıdaki geldi

    WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek

    yerel dükkanda satılır kargo gönderme yapamıyorum dedim aşağıdaki yazı geldi


    WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek

    bunun amacı nedir ben anlamadım amerika ve nijeryada ürünmü yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 9 Ocak 2021; 11:41:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • amacım telegram ve signal gibi, ücretsiz platformların yaygınlaşmasını sağlamak.


    maalesef insanların tutuculukları ve yeniliğe kapalı olmaları yüzünden gelişmiyor hiçbir şey.


    ayrıca hissem yok.

  • Kayser kullanıcısına yanıt

    sen biple o zaman kayıt altına alın yanlış bir şey yazıncada ağlama...

  • Keşke herkes diğer uygulamalara geçse, whatsapp'a bayılmıyorum, önemli olan çoğunluğun ne kullandığı. Whatsapp çok yaygın, şimdi telegram desem, o nedir diyen çok olacaktır mutlaka

  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.