Şimdi Ara

WhatsApp’a ülkemizde dev ceza (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • devlet sigortasını ödemeyen adamdan anca gss primini alır, bunları göz önüne getirmezler giderler şunlara şu cezayı kestik buna bu cezayı kestik vs. vs... büyük şirketlerin trilyonluk borcunu siler devlet gelin görün dar gelirliye gss borcu yükler: bu vatan bizim...

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    234 bin doları donanım haber bir ayda anca kazanıyordur öyle deme dostum bu haber platformu için bu büyük para... :)

  • Herkes biliyor veri paylaştığını hala kullanıyor bende dahil ve böyle olunca buraya yazıyoruz asa söyle böyle oldu diye ama nafile adamlar umursamıyor zaten. ?????? Senin, benim bilgimi zaten yıllardır satıyor ceza kesiliyor işte canım boşa yazmıyorsunuz, şikayet etmediniz demeye getiriyorlar lafı. Canlı gelecek yerden, kullanıcıyı eksik etmiyecen.

  • makine26 M kullanıcısına yanıt

    hay savunmana ya, neyi savunuyorsun aklınca?


    20 sene evvel bu kadar detaylı internet ağı mı vardı dünyada, senin üye olduğun bu kadar internet sitesi, kullandığın bu kadar yazılım mı vardı? sen bile 20 yıl evvel en fazla half-life'dan crossfire'da; "yine kim bastı bu alarma" diye dövünüyordun pc başında, tabi yaşın 20 varsa!

    20 senedir bu adamlar yönetiyorlar bizi ve veriler korunacaksa günümüz dünyasında artık bu onların görevi, yeni nesil sistemlere geçilmişse yeni nesile ayak uydurmak da onların görevi, ihmal ve kasıtlara caydırıcı ceza vermek de onların görevi. eski bir seçim zamanına yakın tarihte, neredeyse herkesin "isim-tc no-adres"leri sızdırıldı; halen internette dosyası var, ihmali kiminse bulunanı, ceza alanı yok. böyle komik cezalar verilmeye devam ederse bu şirketler ücretini ödeyip bu işleri yapmaya devam edecekler, ilgili kişilerde dışarıdan kendilerine verilen az bir parayla bu işi kasıtlı yapmaya devam edecekler. 200bin dolar ceza kesmek nedir milyar dolarlık şirkete merak ediyorum? neyin kafasındasın onu da anlamıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gocuman cezaymış yauuv... Bizim milletin gazını almaya çalışmışlar, gerçi asgari ücretle çalışan biri için büyük olabilir evet.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

    Bununla Emine Erdoğan 5. çantasını bile alamaz. Gerçekten komik bir rakam. Buhar ettikleri 128 milyar Dolar ya da 2-3 sene itiraf ettikleri gibi Suriyeli sığınmacılara harcadıkları 40 milyar Dolar kadar bir ceza kesseler derdik ki hakikaten dev gibi ceza. Veya Melih Gökçek'in kullanılmadan yıpranması için yaptırdığı park ve ucube heykellerine gömdüğü 750 milyon Dolar kadar bir ceza olsa derdik ki vay be iyi paraymış. Ama 234 bin Dolarmış peh. Binali Yıldırım'ın oğlu bile muhtemelen tek seferde kumar masasında daha fazla para eziyordur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 4 Eylül 2021; 15:8:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahah cengiz holdingin tek kalemde milyar lira borcu siliniyor. adamlara yazılan sözde dev ceza 1 milyon dolar bile değil.  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dodofran

    hahah cengiz holdingin tek kalemde milyar lira borcu siliniyor. adamlara yazılan sözde dev ceza 1 milyon dolar bile değil.  

    Harbi ya, benim de aklıma ilk bu geldi.

    Cengiz holding'in sadece geçen senelerde 900 milyon tl'den fazla vergi borcu silinmişti.


    Adam bu milletin a. koyacağız dedi koydu harbiden. Sözünün eriymiş vesselam.  

  • Dev cezaya bak. WhatsApp onu 1 saniyeden daha az sürede kazanıyor. 230bin $ gülünecek bir ceza. Almanya onlara milyar € kesiyor. Ödemezsen de ben almasını iyi bilirim diyor.

  • aslında düşününce ceza bile olmamalı kimse kabul etmek zorunda değil. biz kullanırken verilerimizi çaldığını biliyoruz ama ne yapalım diğerleri de çalıyor

  • Sorulması gereken asıl soru 234.000$ nereye gitti ?  

  • Valla bizim bu ceza sistemi bir garip calisiyor :) milyarlik firmaya kesilen cezaya bak suan yildiricilik nirvanaya cikmis resmen :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Verin 50 milyar dolar ceza. Nasıl olsa öder yani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadaka niyetine verirler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seglopsi kullanıcısına yanıt

    mesajından pek bir şey anlaşılmıyor. Yaş soruyorsan 50 civarı. Ayrıca yerel hükümetlerimiz dünyada pek umursayan yok. Gerçi diğer ülkeler de aynı .

    Veri koruma görevi kimde bilmiyorum ama onların galiba yeterliğini veya gücü yok. Yada umursamıyor. Ayrıca ceza caydırıcılığı 20 sene öncesinden de kalkmıştı. Şimdi belli kesimi koruyor.

    Demirel ve Çiller zamanı doların bir gecede uçup krizler girdiğinde işyerimiz 1 hafta sonra kapandı. O zamanlarda clintondan yardım isteniyordu. Daha önceleri de var merak ediyorsan araştırırsın. Yani usa her zaman senin zayıf noktanı biliyor.

    Sen amerikan şirketinin ürününü kullanıyorsun ve yaptırım gücün yok. Ceza keseceksin .Ceza kessen de korkacaklarını sanmıyorum. Şirketin cirosu kadar ülkenin geliri yok belki. Anlaşılan sende şu an ki iktidar partinin muhalefetisin az da olsa onlardan yana bir mesaj görünce sen de aklınca mesaj yazıyorsun.

    Hiç bir partinin fanı da değilim. sadece haklı ve faydalı kimse desteklerim.

  • WhatsApp ;irnsuc işlemeye başlasa, ilk tr tarafından başlar , İrlanda da 200 milyon Euro mu ne ceza kesmişler, bunlar 200 bin Euro :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 adet Mercedes-Benz Maybach S kazandınız. 

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.