Şimdi Ara

WhatsApp’a QR kodla kişi ekleme özelliği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 2 milyarı geçen kullanıcı sayısıyla dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, beta sürümünde ortaya çıkan özelliğe göre yakında QR kodla kişi ekleme fonksiyonu kazanacak. Özellik benzer şekillerde farklı platformlarda şimdiye kadar kullanıldı ve kişilerin kendisine özel kodu başkasına göstermesi yoluyla çalışıyor.



    WABetaInfo tarafından ilk olarak tespit edilen özellik, her kullanıcıya özel bir QR kodu veriyor. Bu kodu karşı taraf kamera açıp taradığında ya da galerisinden bir kodu taradığında kişi bilgileri paylaşılmış oluyor.





    Facebook sahipliğindeki WhatsApp ayrıca özellikte gizliliği korumak adına bir sıfırlama fonksiyonuna da yer vermiş durumda. Bu sıfırlama seçeneği sayesinde QR kodunuzu paylaştığınız kişinin bu kodu başkalarına atmasını engellemek mümkün.



    Ayrıca Bkz.Yeni Ford Kuga Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatı ve özellikleri



    Play Store üzerinde şimdiki beta sürümü olan v2.20.171 ile kullanılabilir olan özellik, bir aksaklık çıkmaması durumunda yakın zamanda WhatsApp’ın stabil sürümüne de ulaşacaktır.










  • 2020 senesi Mayıs ayı itibarı ile başdöndürücü bir gelişme :)

  • telegramdaki gibi kullanıcı adı getirseler çok iyi olacak hem numaramizi da göremiyorlar biz istemezsek.birine mesaj atmak için numara kaydetmek gerekiyor. Ya da wa.me ile uğraşıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.