Şimdi Ara

Whaff Rewards ile Para Kazanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar işlem çok basit ve güvenilir. Çoğu insan ilk önce bi ön yargı ile yaklaşıyor bu tarz programlara ama kullanınca ön yargılı olmaması gerektiğini anlıyor. Açıkcası ilk başta bende bi zarar gelir felan diye düşündüm ama kullanınca bu düşüncemden kurtuldum. Yapacağımız işlemler şu :
    Play Store'a girip Whaff Rewards programını indiriyoruz ve kuruyoruz. Programı açınca sağ üstte facebook ile bağlan butonuna tıklıyoruz. Facebook onayı istiyor "Tamam" butonuna basıyoruz ve karşımıza davetiye kodu girme ekranı geliyor. Buraya AO14009 bu kodu giriyoruz. Kodu girdiğimiz an hem bana hem de size 0,30 $ geliyor. Evet şuan ben sizin sayenizde 0,30 $ kazandım sizde benim sayemde kazandınız. Şimdi sıra siz nasıl kazanacaksınız ? Yukarıda girdiğiniz kod benim davetiye kodumdu. Siz de 0,30 $ kazanmak için aynı işlemleri başka bir mobil cihazda yaptırıyorsunuz. (arkadaşlarınız olur, ailenizden birileri olur yada benim yaptığım gibi forum sitelerine yazdığınız konularda yapacak kişiler olur)
    Kendi kodumu nerden bulacağım sorusunu soruyorsunuzdur :) Programı açtığınızda parmağınızı sağa kaydırarak "İnvite Friends" sekmesine geliyorsunuz. Aşağıda yazan Davet Kodu sizin kodunuz :) Herkese bol kazançlar. :)







  • Peki Bu parayi ininal kart gibi kartlara aktarabiliyormuyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium picks hangi sıklıkla yenileniyor. Bir de günde 20 dolar kazanan gördüm. Nasıl yapıyorlar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.