Şimdi Ara

wewew

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SONY NWZ E464 8 GB SIFIR GARANTİLİ FATURALI Fatura tarihi 14.08.2012 dır ve Garantilidir.

Bana hediye geldi Bende İpod Touch 4g ve ipod classic 80 gb olduğu için kullanmadan satmaya karar verdim işime yaramıyor çünkü boşu boşuna duracağına başka birinin ihtiyacına yarasın diye satışa çıkarıyorum kesinlikle sıfır ve faturalı garantilidir...

Vatan bilgisayardan alınma Faturalıgarantili kutulu

Kaliteli sese sahip kulaklığı MDR EX 83 kulaklığı ile birlikte
    Şarjı 50 saat müzik dinlemede gitmektedir
    Fotoğraf videoda oynatabiliyor üstelik ses teknolojileri de dehşet kaliteli sese sahip

Öne çıkan özellikleri :

1. Clear Audio Teknolojileri - Clear Stereo, Clear Bass, DSEE teknolojileri ve EX kulaklıklar ile daha saf ve orijinal kaynağa sadık seslerin tadını çıkarın
    2. Dynamic Normaliser - Şarkılar arasında ses seviyesini dengeleyerek müzik keyfinizi artırın
    3. Virtual Phones™ Teknolojisi - Ortam akustiğini değiştirin ve dilerseniz kulüpte, dilerseniz büyük bir konser salonundaymış gibi müzik dinleyin
    4. Ekstra uzun pil ömrü - Tek şarjla 50 saate kadar müzik çalma ve 10 saate kadar video oynatma süreleri ile daha uzun süre müzik dinleyin
    5. Kolay aktarım - Media Go uygulaması: Windows Explorer ya da iTunes'dan WALKMAN® cihazınıza müzikleri, videoları, çalma listelerini ve fotoğrafları sürükleyip bırakın
    6. SensMe™, Lyric Sync ve Karaoke Modu - Müziğinizi farklı ruh hallerine göre düzenleyin, şarkı sözlerini ekranda müzikle eşzamanlı olarak gösterin ve Karaoke Modu ile şarkılara eşlik edin
    7. Dil öğrenirken - Kolayca kontrol edilen oynatma hızı, tekrarlama ve geri sarma işlevleri, yabancı dil gibi sesli eğitim içerikleri için idealdir
    8. Ses kaydı - Dahili kayıt işlevi ile toplantıda, sınıfta veya hareket halindeyken ses kaydı yapabilirsiniz

170 TL

Fotoğraf kalitesi için üzgünüm ama ürün zaten sıfır dır o yüzden fotoğrafında pek bir etkisi yok sanırım...

wewew

wewew

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimxsahinx -- 28 Ağustos 2012; 19:45:25 >

Orijinalden alıntı: priestess

GÜNCEL SATIŞTADIR...

mp3 çaları sattınmı acaba fiyatı ne kadar hangi şehirdesin ve son olarak ürünün menşei yani üretim yeri neresi çin mi malezya mı bilgilendirir sen sevinirirm

Orijinalden alıntı: dostum kertenkele

quote:

Orijinalden alıntı: priestess

GÜNCEL SATIŞTADIR...

mp3 çaları sattınmı acaba fiyatı ne kadar hangi şehirdesin ve son olarak ürünün menşei yani üretim yeri neresi çin mi malezya mı bilgilendirir sen sevinirirm

Başlığı okursanız satıldığını anlarsınız.
    TCL 55P655 16999 vatan
    geçen yıl açıldı
    Casper tn121r
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.