Şimdi Ara

Westworld (2016-2022) | HBO | İptal Edildi (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.990
Cevap
81
Favori
113.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K E N

    İzlediğim sahnelerden yola çıkarak bir varsayımda bulunacağım, düşük bir ihtimal ama (Bahsettiğim şekilleri görmek için resmi tam boyut açabilirsiniz.);


    Kızı arkadan tutan kişinin gömleği burada beyaz gözüküyor ve kravatı mavi ve üzerinde kısa çizgiler halinde beyaz tonlar mevcut,




    Daha sonrasında saldırganın elini görüyoruz,



    Bu kısımda ise ceketin kollarından çıkmış mavi tonda bir gömlek var gibi,



    Bölümde mavi tonlamasında gömlek giyen karakter olarak bu çıkıyor karşımıza,



    Ve kesik çizgili tonlarda kravat takan olarak bu,



    Saldırı anında saldırganımızın boyu kızdan uzun gözüküyor bu ihtimal dahilinde şu kareye baktığımızda ihtimali karşılıyor ama yinede olasılık açısından zor gibi,




    Arnold karakterine baktığımızda boyu hemen hemen Ford ile aynı gibi,



    Arnold zihnini bir robotun vücuduna aktarmış olabilir mi? Yoksa Arnold adına çalışan robotlardan birisi mi? Önümüzdeki bölümlerde anlayacağız gibi, büyük ihtimalle Arnold karakterinin yönlendirdiği robotlardan birisi olmalı. Bu kadar sessiz gelmesini buna bağlıyorum, özellikle de karanlık bir ortamda.


    Dediğim çıktı bu bölüm.
  • DXM06 kullanıcısına yanıt
    Şimdi oldu ya bi rahatlama geldi her gördüğümde şu adamı bi yerden birine benzetecem diyordum
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Unutmak ne mümkün
  • O zaman
    Bahsedilen olay kesinleşti gibi bişe.Siyah giyen adam william

  • bu dizi kaç farklı zaman farkını içeriyor. Mib Meave bacının kızını ve kendini ne zaman öldürdü? Kilise ne zaman yıkıldı ve teddy ile dolores tam olarak hangi tarihte tanıştı?
  • lan ortalık çok karıştı be.birde zaman farkını çok bariz gözümüze sokuyorlar artık.


    anlamadığım yönetimdeki kadın dolaresin ilk babasını dışarı gönderip ne amaçlıyor olabilir.
  • trufily T kullanıcısına yanıt


    Arnold robotların beyinlerine fitne sokuyor, Ford da bununla mücadele ediyor.Dangalağın birini tamamen etkisi altına aldı, diğeri de çok aptal olduğu için ama aynı zamanda arkadaşını ele vermek istemediği için göz yumdu.Maeve'in hikayesi bir çok şeye anahtar olacak bakınız 8. bölüm sonunda maze'in ortasında yer alması ve öldükten sonra servise geri getirildiğinde bernardı' ki -bana göre bernard arnold oluyor- gördüğünde kendini boğazladı.Tıpkı Doloresin kasabadaki katliamı ve kendi kafasına sıkması gibi.Arnold(Bernard) robotları manipüle ediyor sürekli, Ford ise pisliği temizlemeye çalışıyor.Daha Delos'tan da bir ton şey çıkacak bekleyelim görelim hemen mok atmayalım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

  • yine bir sürü teori var
    maeve'in hikayesi biraz abartıldı sanki. iki adamı elinde oynatarak godmode açtıracak neredeyse.
    ted' ok saplayan abla ile william'ın parka girerken bir muhabbetini göstermişlerdi. mib'in onu görünce dediklerine göre mib=william ama çok basit olur sanki.
    back to black ve the house of the rising sun ile yine şarkı seçimleri çok güzeldi,
  • trufily T kullanıcısına yanıt
    O kısmı anca
    Çekik olan eleman robot diyerek toparlarlar yoksa aşırı saçma o hikaye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WISDOM


    yine bir sürü teori var
    maeve'in hikayesi biraz abartıldı sanki. iki adamı elinde oynatarak godmode açtıracak neredeyse.
    ted' ok saplayan abla ile william'ın parka girerken bir muhabbetini göstermişlerdi. mib'in onu görünce dediklerine göre mib=william ama çok basit olur sanki.
    back to black ve the house of the rising sun ile yine şarkı seçimleri çok güzeldi,



    Bence gözümüze bilerek o kadar sokuyorlar, ters köşe yapacaklar, tahminlerimiz tutmayacak. William MiB çıkmayacak, zaman farkı düşündüğümüz gibi 30 yıl olmayacak. Maeve'in boğazını kestiği eleman aslında host Maeve insanlara hala zarar veremiyor vs.

    Bombayı bıraktım uzaklaşıyorum son 2 bölüm nede olsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 22 Kasım 2016; 6:16:51 >

  • Ya şu zenci robot ölsün artık lütfen. Dizinin içine ediyor o kısımlar saçmalığı ile. Adamın boynu kesiliyor tesiste kimse görmüyor mu arkadaş bunları? Bernand olayı da biraz saçmaydı. Anılar silinince sorulacak soruları hiç düşünmedin mi sen Ford?

    Bölüm fena yerde bitti ya

    Bu arada benim ilk bölüm oyunculuğunu çok başarılı bulduğum Dolares'in babası geri dönüyor gibi. Güzel oldu bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 22 Kasım 2016; 11:31:20 >
  • Bu kadar ileri seviye teknolojinin olduğu tesiste hiç mi kamera yok arkadaş,karı istediği gibi at oynatıyor o kısmı banada saçma geldi.

  • Bu tesistekilerde robot sanırım sallamıyorlar olayları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 22 Kasım 2016; 11:53:14 >
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt

    bence kasaplarin hepsi robot yani host bu yuzden zarar verebildi maeve adama gordugun gibi kaynak cihazi benzeri bi aletle hallettiler hemen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8. bölümü çok beğendiğimi söyleyemem. Son 2 bölümde şu ana kadar oluşan gizemleri yavaş yavaş açıklarlar umarım.


    Meave'in bu kadar ileriye gidebilmesine Ford izin veriyor başka açıklaması yok. Ona yardım eden elemanlar da host muhtemelen.
    William'ın MIB olma ihtimali kuvvetleniyor. Olaylar çok farklı ilerliyor. 2 farklı belki 3 farklı zaman dilimi izlediğimiz görüşüne ben de katılıyorum artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samochu


    bence kasaplarin hepsi robot yani host bu yuzden zarar verebildi maeve adama gordugun gibi kaynak cihazi benzeri bi aletle hallettiler hemen



    Muhtemelen mantıklı bir sebebi olacak o kızın bu kadar rahat hareket edebilmesinin. Ford, "ne yapacak acaba" deyip müdahale etmeden izliyor da olabilir olayları. Fakat şu anda açıklanan bir şey olmadığı için göze çok batıyor o sahneler. O makineye gelirsek; bu kadar yüksek teknolojiye sahip bir tesiste bence öyle bir makine insan bedenini de iyileştirebilir. Zaten yara çok keskin değil di ders vermek amacıyla attı bence onu kız. Derin olsa fena kan fışkırırdı orada.

  • 7 bölümle birlikte dizinin soru işaretlerine cevap vermeye başladığını düşünüyordum ki 8'le daha fazla kafa karıştırdılar. ford therasa'nın hostunu yapacak zannetmiştik, adam göz korkutmak için bilerek cesetini teslim etti. önümüzdeki bölüm wyatt ve mib karşılaşınca ne muhabbetler dönecek merak ediyorum. wyatt arnold'a çalışıyor galiba. ayrıca şu flashback işine çok girmeye başladılar. hangi timeline'ın flashbacki anlaması zor. ya finali ters köşelerle çok iyi bağlayacaklar ya da dizi bu sezonu büyük gizem ve soru işaretleriyle bitirecek. ikinci seçenekle biterse jj abrams'ın parmağı var demektir.
  • 1*8

    Arkadaş iyice kafam karıştı. Herkes bi hikaye anlatıyor sürekli flashback oluyor. Kimin eli kimin cebinde belli değil :D Wyat hikayesi aldı başını gidiyor . Maeve tarafında zaten durum karman çorman . Dolores Allaha emanet. Yorgunken izlediğim diziyi Bı daha full enerjimi toplayıp ızlıcem yoksa ipin ucu kaçıyor :D
  • 1x8

    Wyatt artık her kimse artık gördüğümüzde çoğu çözülecek sanki. Kaç bölümdür adam hakkında elle tutulur bir şey bilmiyoruz. Maeve ise bir isyana sürükleyecek hostları. Maeve kısımları çok kolay sonuçlandı. Dolores ile Labirent'e gitmeye çalışması ve gitgide eski anılarını hatırlaması sizce William-Mib teorisini çürütmüş olmuyor mu? William-Dolores görüntüleri Dolores gitgide bilinçlenmeye başladığı zaman. Ama Mib'in zamanında ise olup bitenden haberi yok. Yanı Williamlı görüntüler Dolores'in güncel zamanı gibi geliyor. Düşündükçe beynim yanmaya çalıştı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oroborus


    7 bölümle birlikte dizinin soru işaretlerine cevap vermeye başladığını düşünüyordum ki 8'le daha fazla kafa karıştırdılar. ford therasa'nın hostunu yapacak zannetmiştik, adam göz korkutmak için bilerek cesetini teslim etti. önümüzdeki bölüm wyatt ve mib karşılaşınca ne muhabbetler dönecek merak ediyorum. wyatt arnold'a çalışıyor galiba. ayrıca şu flashback işine çok girmeye başladılar. hangi timeline'ın flashbacki anlaması zor. ya finali ters köşelerle çok iyi bağlayacaklar ya da dizi bu sezonu büyük gizem ve soru işaretleriyle bitirecek. ikinci seçenekle biterse jj abrams'ın parmağı var demektir.



    Wyatt karakterini Ford sonradan yazmadı mı? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Yeni hikaye üretti ve kötü adamı olarak Wyatt'ı yarattı diye hatırlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.