Şimdi Ara

==> WESTONE UM1 KULAKLIK İNCELEMESİ !!! <==

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
18.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bir süredir araştırmam sonucu almaya karar verdiğim Westone Um1 kulaklığı geçen hafta pazar akşamı earphonesolitions.com dan sipariş verdim.
    Kulaklık bugün öğlen elime ulaştı, iş yoğunluğundan ancak biraz önce açabildim kutuyu. Detaylı bir inceleme ve Cx300 ile karşılaştırma yapıcam...
    Şimdilik ilk resimlerle başlayalım. Diğer ayrıntılı resimler ve incelemeyi 1-2 gün içinde tamamlayacağım...


    * Sevgili dostlar(trt spkeri gibi oldu), 30dk önce ilk defa kulağıma taktım um1 i. İlk dinleğim şarkı within temptaion dan bir şarkı idi mp3 playerı açtım tesadüfen o çıktı. İlk izlenimim, tek kelime ile harika... Sesler inanılmaz net, tizler harika. İkinci şarkı olarak Dream Theatre-Answer lies within i dinledim. Bu şarkıda da daha önce duymadığım tınıları duyduğumu fark ettim. Cx300 ile nasıl karşılaştırıcam bilmiyorum valla.
    Henüz kulaklık burn-in bile olmadı, topla 3 şarkı dinledim. Bu gece mp3 player son seste açık bırakıcam. Yanında gelen kağıtta en az 12 saat bur-in yapın yazıyor.
    1 hafta sonra falan yavaş yavaş ses oturmaya başlar sanırım... Çok daha ayrıntılı inceleme devam edecek...



    *****************************************************************************************************************************

    Evet arkadaşlar, yavaş yavaş Um1 den bahsetmeye başlayayım. Dün gece mp3 playerı açık bıraktım kulaklık biraz burn-in olsun diye. Bu akşam Cx300 ile karşılaştırma yaptım ondan bahsedicem biraz.

    Kullandığım materyaller : Sony A1000 mp3 player - Nokia N70 - Cx 300 - Um1

    Testi nasıl yaptım ; İlk önce bitrate i yüksek mp3 ler seçtim. Bire bir aynı mp3 leri hem A1000 e hemde N70 yükledim. N70 de powermp3 programını kullandım ve ekolayzır devamlı kullandığım rock müzik olan ayarlara getirdim hem A1000 de hemde N70 de.

    İlk şarkı - Red Hot Chili Pepers - Dani California:

    İlk olarak Cx300 ü kulağıma taktım dinlemeye başladım. Cx300 1 senedir kullandığımdan ses gayet iyi geldi bana, ama bir nokta varki, bu daha çok heavey metal-hard rock şarkılarda daha belirgin oluyor. Bassların tizleri bozduğunu hissediyorum. Özellikle yüksek seste bozulmalar ve dağılmalar oluyor. Bunu en çok Korn dinlerken hissettim.
    Neyse, sonra Um1 i kulağıma taktım ve aynı şarkıyı dinlemeye başladım. Baslar ve tizler dengede, en önemlisi basslar tizleri öldürmüyor. En yüksek seste bile hiç bozulma dağılma yok. Son derece berrak ve temiz bir ses.
    Burada daha önce fark etmediğim bir şeyin farkına varıyorum. Arkada çalan bateri sesini öyle net duyuyorum ve hissediyorum ki, Basslar çok keskin. Cx 300 de basslar nasıl tabir edilir bilmiyorum Güp güp mu diyeyim başka bir arkadaş yazmıştı bonk bonk mu diyeyim öyle çıkıyor ve tiz leri midleri bozuyor özellikle hard rock ve heavey metal tarzı şarkılarda yüksek seste bu çok hissediliyor.
    Bir başka nokta, Um1 in sesi çok daha yüksek Cx300 e göre. Ses gücü az diye bilinen A1000 in sesini sonuna kadar açamadım çoğu şarkıda. Cx300 ile hep son ses dinlerdim ama Um1 de 25 in üzerine çıkamadım çoğu şarkıda.(Son ses 30)
    N70 de de durum aynı hatta N70 in sesi A1000 den güçlü ama A1000 daha kaliteli ses veriyor. N70 de sesi yarının biraz üstüne kadar ancak açabiliyorum.

    İkinci şarkı - Pearl Jam - yellow Bet Letter :

    Bu şarkının bitrate i 320kbps, bu şarkıyı dinlerken çok keyif aldım. Yine ilk önce Cx300 ü taktım kulağıma, şarkının bitrate yüksek olduğu için çok net ses alıyorum, herşey yerli yerinde yanlız yukarıda yazdığım şey şarkının doruk noktalarında ses yükseldikçe hafif bozulmaları hissediyordunuz, Cx300 bass ağırlıklı bir kulaklık aslında ama bass ve tiz i iyi dengeleyememişler basslar tizlerde ve midlerde bozulmalara yol açıyor, her şarkıda değil tabi özellikle rock-heavey metal tarzı şarkılarda fazla hissediliyor.

    Şimdi Um1 kulağıma tekrar geçirdim. Aradaki fark anlatılmaz yaşanır, bas-tiz-mid inanılmaz dengede ve çok temiz hiç biri biribirini bozmuyor tek kelimeyle harika.

    Üçüncü Şarkı - Rasmus - No Fear :

    Bu şarkıyı özellikler seçtim çünkü Cx300 ile son seste dinleyemediğim bir şarkı. Cx300 taktım kulağıma ve dinlemeye başladım sesi sona getirdim, şarkının doruk noktasında o da ne? Ses bozuluyor dağılıyor cazırdamay başlıyor. Hemen çıkardım kulağımdan Cx300, Um1 kulağıma güzelce yerleştirdim ve şarkıyı başlattım. Aman tanrım, ses o kadar net ki tüm ayrıntıları duyabiliyorsunuz midlerde bass ta tiz de denge müthiş. Bu şarkının kendinden volume ü yüksek olduüu için son ses açamıyorsunuz Cx300 de son seste dinlemek zor lakin cazırdamaya başlıyor. Ama sağır olma riskini göze alarak son sese aldım, şarkının doruk noktasında Cx300 de yaşadığım sesteki bozulmadan en ufak bir eser yok, max. seste bile tiz de bas ta karışma dağılma yok, kulağım patlayacaktı nerdeyse 5-10sn ancak dayandım hemen sesi düşürdüm.

    Son şarkı - Korn - Twisted Transistor :

    İşte en sevdiğim gruplardan bir tanesi ama dinlerken en çok rahatsız olduğum grup. Korn un 12-13 tane şarkısı mp3 playerımda yüklü ama bunlardan bir kaçını dinlerken hiç zevk alamadım. Beni yeni bir kulaklık alma arayışına iten grup tur Korn.
    Aslında belki 20 kere Cx300 ile dinlemişimdir bu şarkıyı ama test için Cx300 ü kulağıma taktım ve dinlemeye başladım. Sonuç yine hüsran, baslar tizler ne var ne yok herşey birbirine karışıyor, daha doğrusu yine basslar tizleri boğuyor.

    Bu kelimeler belki anlatmak istediğimi tam olarak anlatamayabilir, yanlış terimlerde kullanmış olabilirim, ama tam olarak bu durmu nasıl ifade edebileceğimi bilemiyorum. Benim yorumlarım kesinlikle teknik yorumlar değil, sadece bu iki kulaklık arasındaki farkı benim hissetiğim şekli ile ifade etmek istedim.

    Hemen çıkardım Cx300 ü ve Um1 le aynı şarkıyı dinlemeye başladım, ilk defa kulaklıkla Korn dinlerken bu kadar zevk aldığımı hatırlıyorum. Başka bir şey söylememe gerek yok heralde...

    Bunların hepsini aynı şekilde hem A1000 de hemde N70 denedim. Bunun nedeni mp3 çaların duruma ne kadar etki ettiğini görmekti. Sonuçta fazla bir değişiklik olmadı, N70 in sesi A1000 den çok az daha yüksek çıkıyor ama A1000 in sesi daha kaliteli. İki mp3 playerda Cx300 * Um1 farkı açık olarak belirgin.

    Bu testten anladım ki çok doğru bir seçim yapmışım. Beni yeni bir kulaklık arayışına iten sebeb, dinlediğim bazı şakılarda Başta Korn ve Dreamtheatre olmak üzere Cx300 den memnun olmamamdı yukarıda bahsettiğim sebeblerden.
    İlk başta Cx500 veya Shure e2c düşünmüştüm, hatta bu konuda başlık açmıştım tiz ağırlıklı hangisini alayım diye. Bu kulaklıları seçmemde ki neden Türkiye de olmaları idi. Um1 i başta hiç düşünmemiştim Türkiye de satışı yoktu, yurtdışından almak problemli olabilir diye düşündüm. Ama satın alan birkaç arkadaştan cesaretlenerek sipariş verdim...

    Sonuç :

    Cx300 ile Um1, ben karşılaştırdım ama karşılaştırılamaz bile arada büyük uçurum var. Um1 çok çok daha kaliteli bir kulaklık. Yanlız, kulağa çok iyi yerleştirmek gerekiyor Um1 den iyi sonuş almak için alışmak 1-2 gün alabiliyor, ilk bir kaç gün takıp çıkarırken zorlanıyorsunuz sonra alışıyorsunuz.
    Kulağa iyi yerleşmezse bas seslerde sorun yaşayabilirsiniz ama kulağınıza tam oturtursanız mükemmel bass ları duyabilirsiniz...


    Herkese tavsiye ederim...




     ==>  WESTONE UM1 KULAKLIK İNCELEMESİ !!!  <==
     ==>  WESTONE UM1 KULAKLIK İNCELEMESİ !!!  <==

     ==>  WESTONE UM1 KULAKLIK İNCELEMESİ !!!  <==
     ==>  WESTONE UM1 KULAKLIK İNCELEMESİ !!!  <==

     ==>  WESTONE UM1 KULAKLIK İNCELEMESİ !!!  <==
     ==>  WESTONE UM1 KULAKLIK İNCELEMESİ !!!  <==

     ==>  WESTONE UM1 KULAKLIK İNCELEMESİ !!!  <==

     ==>  WESTONE UM1 KULAKLIK İNCELEMESİ !!!  <==

     ==>  WESTONE UM1 KULAKLIK İNCELEMESİ !!!  <==

     ==>  WESTONE UM1 KULAKLIK İNCELEMESİ !!!  <==

     ==>  WESTONE UM1 KULAKLIK İNCELEMESİ !!!  <==

     ==>  WESTONE UM1 KULAKLIK İNCELEMESİ !!!  <==

     ==>  WESTONE UM1 KULAKLIK İNCELEMESİ !!!  <==

     ==>  WESTONE UM1 KULAKLIK İNCELEMESİ !!!  <==

     ==>  WESTONE UM1 KULAKLIK İNCELEMESİ !!!  <==



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 12 Mart 2008; 2:09:06 >







  • Hayırlı olsun,

    Bu ilk kulakiçi kulaklığınla inşallah müziğini tekrar keşfedersin, mutlu dinletiler...
  • kulağı rahatsız eder mi bu çok uzun süre kulakta KALDIĞINDA.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sungur 13

    kulağı rahatsız eder mi bu çok uzun süre kulakta KALDIĞINDA.


    Kutunun dışında bir broşür göndermişler. Burada bazı açıklamalar yazıyor. Mesela, en az 12 saat burn-in yapılması gerektiği sesin ilk dinlemede iyi çıkmayabileceği, kulak pedleri kulağınıza tam oturmazsa veya uymazsa bassları iyi duyamayabileceğiniz ve ilk bir kaç gün bu tür kulaklıklara alışkın değilseniz rahatsızlık hissedebileceğiz, bir kaç gün sonra alışacağınız gibi şeylerler bahsediyor.
  • kardeş eline sağlık bence cx300 den çok daha iyi ileride westone um2 almayı düşünüyorum en az 1-2 ay dinle yüksek seste mükemmel olur tahminimce özellikle bass seslerde
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sungur 13

    kulağı rahatsız eder mi bu çok uzun süre kulakta KALDIĞINDA.


    alıştıktan sonra kulağında olup olmadığı zor anlaşılıyor desem yeridir.

    @Mixenon,

    kulaklığın hayırlı olsun güle güle kullan.ben de ep630 dan um2 ye geçmiştim.ep630 dan um2 ye geçtiğimde doğal olarak sesta dağlar kadar fark vardı.ama aradan zaman geçip um2 ye iyice alıltıktan sonra ep630 u kulağıma taktığımda ikisi arasındaki farkı insan daha da iyi anlıyor.muhtemelen sana da öyle olur.1 ay falan hiç takma cx300 ü.sonra um1 ine iyice alıştıktan sonra tak.sende de olacak mı acaba.
  • hayırlı olsun güle güle kullan
  • Teşekkürler arkadaşlar, darısı olmayanların başına...
  • En başta belirtmek isterim ki;
    CX300 ile UM1 i karşılaştırman enteresan olmuş...
    CX300 Kanal içi kulaklık UM1 ise Kulak içi monitör. İkisi farklı şeyler yani...

    İkinci olarak ise;
    UM1 Westone'un da belirttiği gibi bir "müzik dinleme kulaklığı" DEĞİLDİR!
    UM1 ses izolasyon teknolojisi kullanılmış , bazı frekansları kapatılmış bir sahne kulaklığıdır, UM2 de aynı şekilde onun farkı çift driver olması...
    Zaten kutusunun üzerine bakarsanız şarkı söyleyen bir bayanın kulağında takılı olduğunu görürsünüz..
    UM1'in MID-BASS-TIZ dengesi o kadar başarılı değildir, daha doğrusu bu teknik olarakta mümkün kılınmamıştır...(frekanslar Westone tarafından kapatılmıştır sahnedeki adamlara rahatlık olsun diye)
    Ha kullanıcı beğenir o ayrı, verdiği paraya istinaden psikolojik bir beğenme de olabilir, eskiden kullandığı kulaklıkların çöp sese sahip olmasından da olabilir.. Olabilir de olabilir..
    Ayrıca IEM lerde son seste dinlemenizi kat-i yen tavsiye etmem, zira kulağınıza çok zararı vardır...

    Edit: Micro Driver kullanılarak üretilmiş kulaklıklar burn-in diye birşey varsa bile burn-in olmaz. Çünkü driver lar sabit ses vermek üzere tasarlanmıştır.. Diyaframlı kulaklıklarda dediğiniz olayın yani burn-in olduğu görülmüştür, söylenmiştir..Ama onun da tam olarak kesinliği kanıtlanamamıştır.. Kullanıcılar var gibi burn-in yapar, sonuç alırlarsa ne mutlu...
    Micro driver teknolojisi ile üretilen kulaklıklar burn-in olamaz tekrarlıyorum.. Olduğu düşünülürse eğer, ancak psikolojik burn-in dir o...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam0! -- 12 Mart 2008; 10:42:22 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sam0

    En başta belirtmek isterim ki;
    CX300 ile UM1 i karşılaştırman enteresan olmuş...
    CX300 Kanal içi kulaklık UM1 ise Kulak içi monitör. İkisi farklı şeyler yani...

    İkinci olarak ise;
    UM1 Westone'un da belirttiği gibi bir "müzik dinleme kulaklığı" DEĞİLDİR!
    UM1 ses izolasyon teknolojisi kullanılmış , bazı frekansları kapatılmış bir sahne kulaklığıdır, UM2 de aynı şekilde onun farkı çift driver olması...
    Zaten kutusunun üzerine bakarsanız şarkı söyleyen bir bayanın kulağında takılı olduğunu görürsünüz..
    UM1'in MID-BASS-TIZ dengesi o kadar başarılı değildir, daha doğrusu bu teknik olarakta mümkün kılınmamıştır...(frekanslar Westone tarafından kapatılmıştır sahnedeki adamlara rahatlık olsun diye)
    Ha kullanıcı beğenir o ayrı, verdiği paraya istinaden psikolojik bir beğenme de olabilir, eskiden kullandığı kulaklıkların çöp sese sahip olmasından da olabilir.. Olabilir de olabilir..
    Ayrıca IEM lerde son seste dinlemenizi kat-i yen tavsiye etmem, zira kulağınıza çok zararı vardır...




    Dostum, yukarıda altı çizili olarak da belirttim ben teknik bir değerlendirme yapmadım. Forumda benim gibi Cx300 kullanan bir çok arkadaş var, bazı arkadaşlar benden bu karşılaştırmayı istediler. Benim ki teknik bir değerlendirme değil zaten o kadar teknik bir bilgim yok.

    Ama yazdıkların çok ilginç geldi bana, yabancı forumlar ve bu forumda dahil olmak üzere o kadar çok yorum var ki Um1 hakkında hepsinde de kulanıcılar müzik dinlemek için kullanıyorlar bu kulaklığı ve shure un üst düzey kulaklıklarıy hemen hemen aynı düzeyde olduğunu söylüyor herkes.
    Çok fazla memnun olan var, tabi memnun olmayanda var.

    Um1 dediğin gibi müzik kulaklığı değilse bile daha önce kullandığım Cx300 den kat kat daha iyi müzik dinlerken. Mid-Bass-Tiz denegesi iyi değil demişsin belki öyledir ama ben hep cx300 karşılaştırıyorum maalesef. Sadece bir kaç sony kulaklı ve cx300 kullandım kullandığım en iyi kulaklık cx300 dü bugüne kadar.
    Benim derdim, aslında özellikler hard-rock veya heavey metal şarkılarda sesler belli bir volume den sonra karışıyor bass diğer sesleri eziyor gibi me geliyor, tüm sesleri bir birine karışmadan net temiz bir şekilde duymak istiyorum.
    Cx300 den sonra Um1 bana murat 124 den inip mercedes e binmiş gibi geldi bu konuda. Mesela yukarıda örnek verdim, volume ü yüksek bir şarkı Rasmus- No fear şarkısını dinliyorum mesela cx300 le yükses seste boğuluyor ses, bozuluyor çatlamalar oluyor şarkının doruk noktasında. Ama aynı şarkıda Um1 de en ufak bir dağılma, bozulma yok tiz ve bas çok dengeli tabii bana göre.
    Ben daha iyisini duymadığım için kulağımda kulakla şuan için çok memnunum müzik dinlerken Um1 den. Bana kargo dahil 178ytl ye maloldu kargo dahil, 180ytl ye alacağım cx500 den çok çok daha iyi benim dinlediğim müzik tarzı ve bana göre...

    Sence hangi kulaklığı tercih etmeliydim, Um1 yerine?

    quote:

    Edit: Micro Driver kullanılarak üretilmiş kulaklıklar burn-in diye birşey varsa bile burn-in olmaz. Çünkü driver lar sabit ses vermek üzere tasarlanmıştır.. Diyaframlı kulaklıklarda dediğiniz olayın yani burn-in olduğu görülmüştür, söylenmiştir..Ama onun da tam olarak kesinliği kanıtlanamamıştır.. Kullanıcılar var gibi burn-in yapar, sonuç alırlarsa ne mutlu...
    Micro driver teknolojisi ile üretilen kulaklıklar burn-in olamaz tekrarlıyorum.. Olduğu düşünülürse eğer, ancak psikolojik burn-in dir o...


    Bu burn-in olayı Um1 in yanında gelen broşürde yazıyor. Aynen "Burn-in" kelimesi kelimesi kullanılmış ve en az 12saat ten bahsediyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 12 Mart 2008; 12:57:33 >




  • Shure un en üst düzey kulakğını kullandım ( Shure E500 PTH )..
    Shure kulaklıklarda özellikce E500 de derinlik çok öne çıkar mesela, ama UM1 de derinlikten söz edemezsin...
    CX300 iyi bir kulaklık değildir zaten onunla karşılaştırmaman gerekir...
    Şimdiye kadar sayamayacağım kadar fazla kulaklık kullandım, şu an bir öneri isteseydin eğer ke-sin-lik-le sana UM1 veya CX500 önermezdim zaten...
    Benim sana şu anda önereceğim şey Altec Lansing IM616 olurdu, driver olarak ety nin driver ını kullanıyor ve Türkiyeye kargo dahil 85 ytl gibi bir rakama alabilirdin bu kulaklığı...
    Bass olarak düşük bir kulaklık benim önerdiğim ama ses rengi ve berraklığı insanı alıp götürüyor zaten...
    UM1 kataloğunu açıp bakmanı öneriyorum. Hiç müzik dinlerken görünen bir figür var mı?
    Hep sahne resimleri vardır.. Westone bundan dolayı yeni bir kulaklık çıkardı adı da Westone 3 , um3 değil direk Westone 3,
    3 rakamını da sahip olduğu driverlardan alıyor, yani Um1-Um2 -3 şeklinde değil.. Ama hayli yüksek parası...
    Ayrıca şunuda belirteyim Kulak içi-kanal içi kulaklıklardan öyle ahım-şahım performans beklememek gerekiyor hiç bir zaman..
    Piyasa değeri 1.100 ytl olan kulaklığı yani e500 ü kullandıktan sonra kafa üstü kulaklığım beyerdynamic DT880 i kullanınca e500 ü satmıştım ve orta halli bir kulaklık olarak Vibe yi almıştım.
    O da kulakta durmuyordu kablosu pek iyi değildi falan diye sattım ama sesi güzeldi yinede.. Şimdi de Altec Lansing IM616 aldım satış değeri 150 dolar civarı sanırım ama buy.com un bir kampanyasından kalan kulaklıkları bulmam mümkün eBay de bana 85-90 ytl gibi bir rakama gelmişti, kargo dahil..
    Emin ol, bu fiyata bulunabilecek en iyi kulaklık, bass kafa değilsen kesinlikle sana bunu önerirdim ama artık almışsın kulaklığı önemli olan teknik veriler değil, senin beğenmen sonuçta..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sam0

    Shure un en üst düzey kulakğını kullandım ( Shure E500 PTH )..
    Shure kulaklıklarda özellikce E500 de derinlik çok öne çıkar mesela, ama UM1 de derinlikten söz edemezsin...
    CX300 iyi bir kulaklık değildir zaten onunla karşılaştırmaman gerekir...
    Şimdiye kadar sayamayacağım kadar fazla kulaklık kullandım, şu an bir öneri isteseydin eğer ke-sin-lik-le sana UM1 veya CX500 önermezdim zaten...
    Benim sana şu anda önereceğim şey Altec Lansing IM616 olurdu, driver olarak ety nin driver ını kullanıyor ve Türkiyeye kargo dahil 85 ytl gibi bir rakama alabilirdin bu kulaklığı...
    Bass olarak düşük bir kulaklık benim önerdiğim ama ses rengi ve berraklığı insanı alıp götürüyor zaten...
    UM1 kataloğunu açıp bakmanı öneriyorum. Hiç müzik dinlerken görünen bir figür var mı?
    Hep sahne resimleri vardır.. Westone bundan dolayı yeni bir kulaklık çıkardı adı da Westone 3 , um3 değil direk Westone 3,
    3 rakamını da sahip olduğu driverlardan alıyor, yani Um1-Um2 -3 şeklinde değil.. Ama hayli yüksek parası...
    Ayrıca şunuda belirteyim Kulak içi-kanal içi kulaklıklardan öyle ahım-şahım performans beklememek gerekiyor hiç bir zaman..
    Piyasa değeri 1.100 ytl olan kulaklığı yani e500 ü kullandıktan sonra kafa üstü kulaklığım beyerdynamic DT880 i kullanınca e500 ü satmıştım ve orta halli bir kulaklık olarak Vibe yi almıştım.
    O da kulakta durmuyordu kablosu pek iyi değildi falan diye sattım ama sesi güzeldi yinede.. Şimdi de Altec Lansing IM616 aldım satış değeri 150 dolar civarı sanırım ama buy.com un bir kampanyasından kalan kulaklıkları bulmam mümkün eBay de bana 85-90 ytl gibi bir rakama gelmişti, kargo dahil..
    Emin ol, bu fiyata bulunabilecek en iyi kulaklık, bass kafa değilsen kesinlikle sana bunu önerirdim ama artık almışsın kulaklığı önemli olan teknik veriler değil, senin beğenmen sonuçta..




    Dediğim gibi, pek fazla kulaklık kullanmadım. Kullandığım en iyi kulaklık cx300 dü o yüzden bir tek onla karşılaştırdım. Keşke ben almadan önce konuşsaydık senle.

    Ama anlamadığım nokta, dediğin gibi broşürler de hep müzik yapan kişiler var. Ama yüzlerce kişi müzik dinliyor bu kulaklıkla ve çok iyi olduğu çok dengeli bir kulaklık olduğu yazıyor. Çok iyi yorumlar okuyorum, bu forumda da çok tartışılmış ve um1 in shure e2c, e3c den bile daha iyi olduğunu yazmışlar.
    Aslına baksan um1 den memnunum ben, yani cx300 den sonra çok iyi geldi yukarıda anlattım işte. Ama belki daha iyi bir kulaklık denersem belki fikrim değişebilir.

    Sen hiç denedin mi Um1 i ?

    Birde kulaklığın yanında bir kağıt geldi o kağıttan bir satır,

    Immediately out of the box, the majority of in-ear earphones will be a bit "muddy" or "flat" sounding. They usually require a "burn-in" period of 12 hours actual play time.

    Burn-in den bahsetmem bu yüzden yoksa anlamam burn-in den falan. Gerçekten gerekli mi, işe yarıyor mu bilmiyorum ama kulaklığı aldığım gece açık bıraktım mp3 playerı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 12 Mart 2008; 13:23:43 >




  • ARKADAŞLAR BİR TANIDIĞIM YURT DIŞINDAN ÇOK UYGUN FİYATLARA MARKA KULAKLIKLAR GETİRİYOR ASLINDA KENDİNE WESTONE UM2 ALACAK AMA BANA FİYATININ PİYASANIN ÇOK ALTINDA VE ORJİNAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA TAM BİR FİYAT SÖYLEMEDİ westone um2 nin ortalama yurt dışında piyasa fiyatı nedir ? dediğim arkadaş kendine alacakmış bende çok merak ediyorum sesini inşallah bana dinletir 200ytl ye falan getirebilirse yurt dışından ben almayı düşünürüm um2 nin piyasa fiyatı kaç usd yaklaşık??
  • Allah kaza bela vermesin . Hoş bir kulaklık. Güle güle kullan.
  • @Sam0
    Hayırlı olsun im616'ların bu şekilde 3 kişi olduk im616 sahibi Ufakda olsa bir yorumunu bekliyorum
    @mixenon
    Dostum eğer kulaklığı sen beğendiysen hiç ama hiç sorun yok ayrıca cx300'den hertürlü iyi bir adım atmışsın. Hayırlı olsun güle güle kullan.

    Arkadaşlar bas bas bağırdık araştırın araştırırsanız illaki aradığınız ürünü bulursunuz diye. Herkesi dinlerseniz cx300 alır gözlerinizi kaparsınız. Ben uzun bir ara kulaklık dünyasından uzak kaldım ve döndüğümde forumdaki yorumlardan cx300'ü birşey sanmıştım. Neyseki etymotic gibi teknolojiye şükür ettiren firmalarda var.




  • quote:

    ARKADAŞLAR BİR TANIDIĞIM YURT DIŞINDAN ÇOK UYGUN FİYATLARA MARKA KULAKLIKLAR GETİRİYOR ASLINDA KENDİNE WESTONE UM2 ALACAK AMA BANA FİYATININ PİYASANIN ÇOK ALTINDA VE ORJİNAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA TAM BİR FİYAT SÖYLEMEDİ westone um2 nin ortalama yurt dışında piyasa fiyatı nedir ? dediğim arkadaş kendine alacakmış bende çok merak ediyorum sesini inşallah bana dinletir 200ytl ye falan getirebilirse yurt dışından ben almayı düşünürüm um2 nin piyasa fiyatı kaç usd yaklaşık??


    299$

    quote:

    Allah kaza bela vermesin . Hoş bir kulaklık. Güle güle kullan.


    Sağol...

    quote:

    @mixenon
    Dostum eğer kulaklığı sen beğendiysen hiç ama hiç sorun yok ayrıca cx300'den hertürlü iyi bir adım atmışsın. Hayırlı olsun güle güle kullan.


    Valla ben çok beğendim, çok memnunum cx300 e göre çok çok daha iyi çok daha kaliteli kıyas bile kabul etmez. Ama sizin kulaklıkları merak etmiyor da değilim...




  • @mixenon
    Bu hastalıkda o merakdan doğuyor

    Harcayacak çok param yok bu da bana yetiyor diyorsan bu tür başlıklara girme
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fifo

    @Sam0
    Hayırlı olsun im616'ların bu şekilde 3 kişi olduk im616 sahibi Ufakda olsa bir yorumunu bekliyorum

    im716 nasıl bi kulaklıktır birde uçları değiştirsek aynı performansı alabilirmiyiz pek bi rahatsız göründüler gözüme
    kulaklık alma arifesindeyim ve açıkcası cx 500 ,400 falan düşünüyorudum ancam Sam0 ın yorumundan sonra vazgeçer gibiyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsene -- 13 Mart 2008; 9:21:41 >
  • Kulak içi ve kanal tipi kulaklıkları çok denedim ama hem rahatsız ediyor hemde sürekli düşmeye benzer zorunlar yaşadım... boyun arkası kulaklıklar daha rahat bence sesi daha pürüzsüz veriyor. şuan mpx60 kullanıyorum acayip memnunum kalitesi yüksek bir parça dinlediğimde sanki yanınızda çalınıyormuş gibi hissettiriyo Hail Sennheiser
  • @arsene
    Im716 ve Im616 aynı tek fark im716'da pod ve 2 farklı mod var.
    Modlardan biri bas mod ki sesi bu modda dinleyen yok sanırım kimse beğenmemiş.
    Birde hd mod var bu modda kulaklığın ohm değeri artmış oluyor adı aklıma gelmiyor şuan bir parçadan geçiyor yani. Uçlar rahatsız çoğu kişi için o yüzden sünger uçları kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.