Şimdi Ara

west oyunda lag var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Ping 90 sabitti ama lag vardı hareket bile edemiyordum,sonra her iki takımda sürekli dc oldu onlardada aynısı vardı.Sonra oyundan çıktık oyun match historydede gözükmüyor.

aynısı bendede de oldu demekki herkesde aynı sorun var .

edit:abi biz zaten aynı oyundaydık yeni hatırladım xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackie Boy -- 11 Eylül 2012; 19:26:06 >
  • Yaklasik 3 saat once oldu rankedda :(

Edit:Elom gitti ve match historymde gozukuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcolm.X -- 11 Eylül 2012; 19:35:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cevik42

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Ping 90 sabitti ama lag vardı hareket bile edemiyordum,sonra her iki takımda sürekli dc oldu onlardada aynısı vardı.Sonra oyundan çıktık oyun match historydede gözükmüyor.

aynısı bendede de oldu demekki herkesde aynı sorun var .

edit:abi biz zaten aynı oyundaydık yeni hatırladım xd

Baktım kimse yazmamış yazayım dedim çaktırma
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

loldrop hack diye bi olay var ona yakalanmışsınız. bi programla mevcut olan oyundan tüm oyuncular düşürülebiliyor ve match history'de falan gözükmüyor, elo da gitmiyor tabii.

evet, forumda dediler zaten düzeltmeye çalışıyoruz bu hacki diye.
    Cs go da bu silah muhabbeti nedir?
    11 yıl önce açıldı
    TERA da oyuncu mu yok ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

loldrop hack diye bi olay var ona yakalanmışsınız. bi programla mevcut olan oyundan tüm oyuncular düşürülebiliyor ve match history'de falan gözükmüyor, elo da gitmiyor tabii.

birkez o tip bir şey olmuştu oyun gayet normaldi pingimde sabit karşı takımdan riven a ne zaman yaklaşsam oyuna bir şeyler oluyordu durduğum yerde spin falan atıyordum acayip bir lag oluyordu falan skill atıyorum görünmüyor ama mana gidiyor falan filan ondan sonra hiç görmedim ama

İlginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 11 Eylül 2012; 19:36:34 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.