Şimdi Ara

Wellgo m113 pedal hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2016 model tx150 kron bisikletimin pedalları çelik çerçeveli plastikten mamul.Sol pedal kaldırıma sürmeden dolayı 8 aydır yamuk. Ayarıda tam yapılamadığından pedallar tıkırdayarak dönüyor. Bu yüzden şu linklerde görülen Wellgo m113 marka pedalları almayı düşünüyorum:

    http://en.wellgopedal.com/products_detail_0_448.htm

    http://www.ozceylanbisiklet.com/Wellgo-M113-QRD-Pedal-Seti-Rulmanli-Tak-Cikar,PR-8204.html

    Pedalların rulmanlı olması, aksının cromoly'den mamul olması, markasının pedal alanında bilinen ve güvenilen bir marka olması beni cezbediyor. Ama kolay tak-çıkar özelliği ve pedalın plastikten mamul oluşu kafama takılıyor. İki sorum olacak:

    1) Kolay takılıp çıkarılabilen bu pedallar yolda giderken durduk yere çıkıp beni tehlikeye atabilir mi? (ola ki ayakta sürerken pedal çıktı)

    2) Plastikten mamul olan bu pedalın basma kuvvetine dayanamayıp ya da başka bir nedenden ötürü kırılabilme ihtimali nedir?

    Plastikten yapılmış olması sorun olmayacaksa eğer alüminyum içerikli pedallar 300-400 gr. iken bunun 209 gr. oluşu benim için iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunkurun -- 7 Ekim 2017; 11:39:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Aluminyum ve rulmanli pedallarda, zaman zaman ayaginin altinda tikirti veya bosluk hissedebilirsin. Bu da seni rahatsiz edebilir. Butcen yetiyorsa SPD pedallardan ve ayakkabilardan almani tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Victor Branco

    Aluminyum ve rulmanli pedallarda, zaman zaman ayaginin altinda tikirti veya bosluk hissedebilirsin. Bu da seni rahatsiz edebilir. Butcen yetiyorsa SPD pedallardan ve ayakkabilardan almani tavsiye ederim.

    SPD özellikle istemiyorum çünkü bisikleti haftasonu gezi aracından ziyade şehiriçi ulaşım aracı olarak kullanıyorum ve dershaneye(mezuna kaldım) bisikletle gidiyorum. Gün içinde SPD ayakkabıyla çalışmak veya öğrenciyseniz derslere girmek, yeri geldiğinde kaynak kitap için akmara çıkmak, öğlen yemeğine gitmek gibi günlük işler maalesef çok konforsuz oluyor. Bu pedalı tavsiye edeniniz var mı ya da alternatif bir rulmanlı pedal önerisi alabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.ozceylanbisiklet.com/Xlc-R26-Pedal-Seti-Aluminyum-Kirmizi-PD-M15,PR-6854.html



    Şu pedalın açıklamasında tam bilyalı yazıyor. Bu pedal rulmanlıdır demek mi oluyor bu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.