Şimdi Ara

Webmoney nedir, nasıl yükleme yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    1) WebMoney'e hangi kart tipleri ile yükleme yapabileceğiniz bu linkte anlatılmaktadır:https://cards.wmtransfer.com/tr

    2) WebMoney Türkiye'de iyi yayılmış bir sistemdir.

    - TAFT Telekom şubeleri ve online hizmetleri olan WebMoney Al-Sat | WMZ ALIM SATIMDA EN HIZLI VE GÜVENİLİR NOKTA üzerinden kolaylıkla WebMoney alabilirsiniz. (Sitede destek sayfaları mevcuttur)

    - TurkPay ve Hızlı Tahsilat şubelerinden (kiosk ATMleri) yükleme yapabilirsiniz. Size en yakın olanı firmaları arayarak öğrenebilirsiniz.

    - GScash kodları ile top-up.webmoney.ru sayfasından yükleme yapabilirsiniz. GScash kodlarını alabileceğiniz noktaları firma ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz

    - WMZBayi online satış noktası ile iletişime geçebilirsiniz. WMZBayi | Çevrim içi Akıllı Ödeme Çözümleri, Webmoney, WMZ (Skype destek: wmzbayi)

    3) WebMoney'deki paranızı ister banka hesabınıza alabilir isterseniz de TAFT Telekom şubelerinden elden olarak çekebilirsiniz. Şu anda WebMoney bozumlarında yetkili firmamız TAFT Telekomdur. WebMoney Al-Sat | WMZ ALIM SATIMDA EN HIZLI VE GÜVENİLİR NOKTA bu adreste anlatılmıştır nasıl yapıldığı. Bozum işlemleri yetkili bayilerce yapılmalıdır. İleride legal sorunlar yaşamamak için kontratlı ve e-para kurallarına uygun işlem yapanlar ile çalışmanızı önemle rica ederiz. Ve sadece %3 komisyon kaybınız olur.

    4) Bu noktada elbette kıyaslamak size ait. Ancak 3. maddeye dikkat edelim.

    Bunun dışında bozum işlemlerinden onaylı hesap istenir ancak tek seferde 150 WMZ (USD) üzeri işlem yapacaksanız eğer. Onaylı hesap almak oldukça kolaydır. Sisteme girdiğiniz bilgiler ışığında sitemize kimlik fotokopinizi yüklemeniz yeterlidir. Bilgiler uyuştuğu takdirde onaylı olursunuz. Ayrıca hiç bir bilginiz kurumun pasaport departmanı yetkilisi dışında kimse ile paylaşılmaz. Kimsenin bilgilerinize ulaşma ihtimali yoktur.







  • sağol



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgibaz -- 16 Ekim 2018; 3:35:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.