Şimdi Ara

Webdenal.com Saat Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba iyi günler. Emporio Armani markalı bir saat arıyordum. Webdenal ve starsaat üzerinde , büyük firmalara göre uygun fiyatlı olarak rastladım.( Saatvesaat gibi yerlerde 1.300.00 tl olarak satılmakta fakat stok yok , sanırım uzun zamandır getirilmiyor).Star saat , bey saat gibi aynı gruba ait olan satıcılar hakkında forumda bilgi buldum ve okudum. Fakat webdenal da saat konusunda birşey göremedim. İki grupta da 500 tl civarında satılıyor. Yurtdışı garantili olması benim için sorun değil.

    Sorum öncelikle webdenal saat konusunda nasıldır (orjinal ürün) , yada iki gruptan birini tavsiye eder misiniz ? Teşekkürler .



  • hocam bende webdenal'dan satın alıcağım fakat orjinal midir teredütte kaldım baya bir fiyat farkı var arada çunku bilen aydınlatırsa sevinirim
  • Webdenal konusunu araştırdım. Webdenal da ürünü aynı yerden alıyormuş. Yani star saat , bey saat ile aynı yerden tedarik ediyor. İsmi hatırlamıyorum ama sanırım Evren Bey diye geçiyor ithalatçı. Bahsettiğim saati aldım. İçerisinden yurtdışı garanti belgesinde çıktı. Orjinal'e benziyor. Webdenal ile de görüşmüştüm. %100 orjinal olduğunun garantisini veriyoruz dediler. Şahsen webdenal a güvendim. Gayet kaliteli bir ürün geldi " Çakma " olduğunu sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.