Şimdi Ara

Webcam kaydında ses problemi lütfen yardımcı olun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 14 yıl
  • Cevaplayan Üyeler 1
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 2
  • Ortalama Mesaj Aralığı 3 saat 16 dakika
  • Son 1 Saatteki Mesajlar 1
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • 80s RockeR (2 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • İyi günler , forumu işgal ettiğim için özür diliyorum. Uzun süredir internetten aradığım bu konuyu çözüme kavuşturamadım. Ve desteğinizi alabilmek için size başvurmak istedim.

    Öncelikle , size almış olduğum ekipmanları resimleriyle birlikte göstermek istiyorum.

    1) Behringer XenyX 1204 FX
    http://i38.tinypic.com/1552gi0.jpg
    http://i34.tinypic.com/2vcj3ev.jpg
    http://i35.tinypic.com/hs5o3c.jpg

    2) Digitech Gnx3000
    http://i37.tinypic.com/j9awpw.jpg
    http://i33.tinypic.com/2s632ah.jpg
    http://i33.tinypic.com/295sks3.jpg

    3) Behringer Ultragain Pro Mic2200
    http://i38.tinypic.com/v7zjit.jpg
    http://i33.tinypic.com/wsp4zr.jpg
    http://i35.tinypic.com/i1b7zn.jpg

    4) M-Audio Firewire Solo
    http://i35.tinypic.com/50mts7.jpg
    http://i38.tinypic.com/mu97p0.jpg


    Şimdi , yaşadığım sorunu belirteceğim ;

    1) Cubase'den veya Winamp'tan çaldığım hiçbir mp3 sesi Webcam kaydında algılanmıyor. Kayıt sonunda sadece görüntüyü kaydettiğini fakat sesi kaydetmediğini görüyorum.

    A4tech pk130mg Model Webcam' ımda mikrofon olduğunu ve sorun çıkarttığını farkettim bu yüzden 8 yıl önce almış olduğum Creative CT6840 Model Webcam'ı (mikrofon özelliği yok) kurdum fakat kayıtta tekrar aynı sorunla karşılaştım. BIOS'tan Onboard ses'i Disable yaptım.. Webcam'ın içerisinde bulunan Settings kısmından Audio Capture Enable yaptım.

    Digitech -> Ultragain -> 1204 FX birleştirmesini yaptığımda Cubase'den görüntüsüz normal gitar kaydı yapabiliyorum. Fakat öncelikli sorunum bu neden Webcam' da olmuyor? neden sesi algılamıyor ? 1.5 yıl önce Asker'e gitmeden bu sorunu çözmüştüm video kaydı yapabiliyordum fakat yeni bilgisayar ile bu sorun tekrar başladı ve nasıl çözdüğümü unuttum
    Bu ekipmanları tam olarak hangi girişlerden bağlamalıyım ?
    Lütfen yardımcı olun teşekkür ederim.

    Sistem - Xp pro.
    M-Audio Control Panel resmi ---http://i37.tinypic.com/24xf881.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80s RockeR -- 2 Kasım 2008; 3:34:05 >



    |
    |




  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80s RockeR -- 2 Kasım 2008; 3:34:46 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.