Şimdi Ara

Webcam güzel görüntü vermiyor.(A4Tech PK-636K)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
19.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün gidip 35 TL'ye yukarıdaki modelden bir webcam aldım. Ama ne yaptıysam, ne ettiysem görüntüyü düzeltemedim, hiçbir şey gözükmüyor çok karanlık ve karıncalı, webcam programında bütün ayarlarla oynadım, defalarca driver'ı sildim yükledim. En son aklıma windows uyumluluk modu geldi driver'ı windows xp(sp2)'ye göre yükledim programıda o uyumlulukta açtım ama sonuç aynı... bilgisayarada yeni format attım ondan dolayı sorun olucağınıda sanmıyorum. Sizce işletim sistemindemi yoksa webcamdemi sorun vardır? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim...

    Webcam görüntüsü ;

     Webcam güzel görüntü vermiyor.(A4Tech PK-636K)



  • off... aynı sorun bendede var ya... :( yokmu yardım edicek... halbüki çok kaliteli oldunu duymuştumm :(
  • Webcam ayarlarından Capture Pin ( normal ışık , renk vs gibi ayarları yaptığınız yer değil) ayarlarından webcamın görüntü çıkışını YUV modu veya RGB modu seçeneklerini seçmeyi deneyin. Umarım sorun çözülür.
  • Ya arkadaşlar benim webcamın markası Apache die bir marka bugun aldım normalde webcam pc de gösteriyor açılıyor ama msn egeçince ya cam yok die gösterio ya da bazen yeşil bazende pembe renkli bir şey çıkıyor ekranda bisi görünmüyor napacam ya yardımcı olurmusunuz?
  • bende 635 i var onun adamı kanser eder. en son win 7 de hiç çalıştıramamıştım. belalı bir kamera 636 healde çöz fazladır. yoksa degil 35 lira 5 lira bile verilmez ona.

    son olarak bundan sokra tak-çalıştırdan başka web kamerası almam. alanı öpsünler
  • Arkadaşlar ,

    Tv kartları ve webcamlar ekrana görüntüyü windows 98 2. sürümde directx 8.1 , windows xp de directx 9 ile ekrana görüntüyü çiziyorlar. Windows 7 de ise farklı bir sistemde bu görüntüleme işlemi yapıldığı için sorun yaşıyorsunuz.

    Gelelim sorunun çözümüne :

    1. webcam aldığınız firmalar yeni yazılım çıkarırsa sorun çözülür
    2. Windows 7 ilk service pack içine generic ( genel kullanıma yönelik) webcam driveri yazar ve dahil ederse sorun çözülür.
    3. windows 7 de çalıştığı garanti olan bir webcam alırsınız. Yorgan gitti kavga bitti olur.
  • Arkadasim webcami baska bir bilgisayarda dene ayni sorunu gozlemlersen webcam bozuktur kaldiki edindigim izlenime gore webcam bozuk.
  • aldığın firmaya götür orda gözlerinin önünde dene derim
  • arkadaşım bende bugün aldım aynı sorunu yaşıyorum sen sorunu çözebildinmi peki ?
  • Şaka gibi ama Win 7 yükledikten sonra Xp'de sorunsuz çalışan Akita Webcam şu görüntündeki aynı sorununu bende de yapıyo şu anda.Bi çözümü yok mudur bunun?????
  • http://www.a4tech.com/driver/A4%20PC%20Camera%20H.rar

    adresinden yeni driverını indirin. Umarım işinize yarar
  • arkadaşlar sakın driver felan kurmayın, yanında gelen cd den hiç kurmayın. bu kameralar tak kullan özelliğine sahipler.. şimdi şöyle yapın: kamerayı çıkartın bilgisayarımın üzerine sağ tıklayın ordan aygıt yöneticisi ordan kamerayı bulun ve donanımı kaldır diyin bulamadıysanız, cd den kurulum yapanlar program ekle kaldıra girsin orda a4tech li birşeyler görürsünüz onu kaldırın.. pc yeniden başlatın.. ve açılınca kamerayı takın ve bekleyin. donanımınız başarıyla yüklendi demesi gerekiyor. bilgisayarıma girin kamera simgesi varmı die bir bakın. var ise kameraya girin görüntünün aynı olmadını anlıycaksınız.. 3 defa denedim. win xp (sp3) ve win7 (64bit home basic) denendi arkdaşlar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper15

    arkadaşlar sakın driver felan kurmayın, yanında gelen cd den hiç kurmayın. bu kameralar tak kullan özelliğine sahipler.. şimdi şöyle yapın: kamerayı çıkartın bilgisayarımın üzerine sağ tıklayın ordan aygıt yöneticisi ordan kamerayı bulun ve donanımı kaldır diyin bulamadıysanız, cd den kurulum yapanlar program ekle kaldıra girsin orda a4tech li birşeyler görürsünüz onu kaldırın.. pc yeniden başlatın.. ve açılınca kamerayı takın ve bekleyin. donanımınız başarıyla yüklendi demesi gerekiyor. bilgisayarıma girin kamera simgesi varmı die bir bakın. var ise kameraya girin görüntünün aynı olmadını anlıycaksınız.. 3 defa denedim. win xp (sp3) ve win7 (64bit home basic) denendi arkdaşlar..


    Bilgisayarıma sağ tıkayıp özelliklere , sonra donanıma , sonra da aygıt yöneticisine girip Görüntü cihazları başlığı altındaki A4tech kameraya çift tıklayıp sürücü seçeneklerinden sürücü detaylarına bakabilir misiniz ? Neler yazıyor? Amcap ile başlıyor ve uzun bir liste devam ediyor mu?
  • ben bu sorunu çözdüm isteyen varsa yardımcı olayım....
  • ugur varsa bi çözümü yardım bekliyorum senden. win 7 ultimate kullanıorum ve pk-635 benim kamera "pk-635k" degil.
  • bendeki 636k ama ben önce başka bilgisayara yükleyip sonra ordan sürücüsünü aldım kendi pc me kurdum sorun yok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.