Şimdi Ara

Web Tasarım Yardım !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sorum kafam da bir site var ve sizden şu kısım hakkında bilgi alcam ;

    Şimdi ben bu siteye çevrimiçi üyelerim doldurabileceği anketler koymak istiyorum kategoriler halinde ve her anketin altındada yorumların yazılıp görüntülenebileceği bir şablon. Atıyorum anketlerde pasta dilim olcak. Önemli olan bu bilgiler sadece html css js ve php ile halledilebilir diye biliyorum ve nasıl bir yol izlemeliyim.



  • Merhabalar. Eğer yazılım ve veritabanı bilgisine sahipseniz vermiş olduğum adımları izleyerek gerçekleştirebilirsiniz.

    1.ADIM: HTML, CSS ve JS kullanarak bir şablon hazırlayın. Bu şablon üzerinde oluşmasını istediğiniz aksiyomları gerçekleştirerek HTML bir görsel oluşturun.

    2.ADIM: Oluşan HTML dosyasını kullanmak istediğiniz sunucu türüne göre uyarlayın. Yani Linux için PHP, Windows için ASP ile dinamik bir dize haline getirin.

    3.ADIM: Oluşturduğunuz dinamik kod dizesinin kayıtlarının tutulması ve döngülerinin çalışması için kullandığınız işletim sistemine göre MYSql veya MSSql ile veritabanı oluşturun. Tablolarınızı, sorgu ve kayıtlarınızı bağladıktan sonra işleminiz tamamdır.

    İyi çalışmalar.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.