Şimdi Ara

Web Sitesi veya Özel Yazılım İhtiyacı Olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Bir şirkette çalışmak yerine Freelance çalışması tercih ediyorum. Lise ve Üniversite yıllarımda öğrencilere, şirketlere ve kişilere yazılım hizmeti verdim. Sayısız projeye imza attım. Bunları hepsini hiç bir şirkete bağlı olmadan kendimi geliştirerek başardım. Bu çalışma şeklini sevdiğim için böyle devam etmek istiyorum.


    Bitirme projeleri, şirketlere veya işletmelere özel yazılım ve programlar, kendi yaptığınız işleri düzene sokacabileceğiniz yazılımlar için bana ulaşabilirsiniz.


    Şirketinizin veya işletmenizin modern görünüme sahip bir web siteye sahip olmasını sağlayabilirsiniz. İster full dinamik şekilde admin panelinden rahatlıkla yönetilebilir bir şekilde, isterseniz de statik bir web siteye sahip olabilirsiniz. Uygun ücret ve hızlı teslim süresi garantisi veriyorum. (İstekleriniz doğrultusunda kullanabileceğim tüm materyelleri önceden hazırladığım kendi diskimde tutuyorum böylece tam verim alabileceğiniz özelliklere kısa sürede ulaşabiliyorsunuz buda uygun ücret ve hızlı teslim süresi garantisi verebilmeme olanak sağlıyor.)


    Teklif, Projeler ve Referanslar için bana ulaşabileceğiniz adresler

    +90 534 543 7570

    akturkburak06@gmail.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.