Şimdi Ara

Web sitesi tasarimi nasil yaparim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bir blog adresim var ancak web sitesine cevirmeyi dusunuyorum. Domain alacagim ancak .com ve .net farkini bilmiyorum. Sormak istedigim baska bir sey ise acacagim web sitesinin tasarimini nasil yapacagim? İlla kod yazmayi bilmek mi gerekiyor?

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba,

    .com ile .net arasinda cok fazla bir fark yoktur. SEO acisindan belki .com bir adim daha onde diyebiliriz ancak yine de eger istediginiz domain .net uzantida musait ise rahatlikla alabilirsiniz.

    Hosting 13 firmasi olarak tum hosting paketlerimizde tek bir tik ile 40'dan fazla script kurulumunu otomatik yapan sistemimiz mevcuttur. Yani herhangi bir kod bilgisine ihtiyaciniz olmadan sadece 2 dakika icinde sitenizi kurabilir ve yine sistemimizde mevcut olan onlarca ucretsiz temadan birini secip hemen sitenizi olusturmaya baslayabilirsiniz.

    Ayrica tum hosting paketlerimizde (com, net, us, we.bs, eu, de, ru, uk, co.uk, me.uk, org.uk, es, nl, be, space) uzantili domainler ucretsizdir. Yani hosting paketini satin aldiginizda alan adiniz hediye olarak ucretsiz size verilmektedir.

    Tum sorulariniz icin iletisime gecmekten cekinmeyiniz.

    Iyi Calismalar
    https://hosting13.com




  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.