Şimdi Ara

Web sitesi açacağız yardıma ihtiyacımız var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bizler bir web sitesi açmak istiyoruz. Fakat konuda acemiyiz isterseniz neler yapmak istiyoruz onlara geçeyim ;

    Tabi ki ilk olarak hosting ve domain almamız lazım ama nereden alacaz hangi siteyi önerirsiniz. (Ucuz olsun istiyoruz öğrenciyiz çok sermayemiz yok)

    Sitemizde üyelik sistemi olsun istiyoruz bunları nasıl yapacağız. günlük haberleri ve kendi paylaşımlarımızı paylaşacağız.
    yani kısacası ben nereden hosting alırsam aleyim aynı şeyleri yapabilir miyim yoksa onun için özel paketler mi hazırlıyorlar.



  • web sitesi açabilmeniz için bir domain ve bir adet hosting paketine ihtiyacınız var. Fakat web sitenizi tasarlama konusunda bir bilginiz yoksa eğer domain ve hosting almanız bir anlam ifade etmeyecektir. Çünkü bu durumda web sitenizi kodlayacak birini bulmanız gerekecektir. Buda ayrı bir maliyet olur.https://www.hostwin.net/en-ucuz-hosting-fiyati linkinden yıllık 15 TL öğrenci hosting paketi alabilirsiniz fakat siz ilk önce kuracağınız sitenin oluşumunu çözün ve öğrenin boşuna para harcamayın.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.