Şimdi Ara

WD WDBFJK0030HBK My Book 3Tb[TEKNOSA] Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belirli yerlerden Teknosa hakkında olumsuz yorumlar okudum ve birkaçını kendimde yaşadım. Şuan 2,5 inc 1 Tb harddisk araştırırken birden karşıma bu karşılaştırmada buldum.

Çoğu site 350 lira üzeri satarken Teknosa 309 Liraya satıyor. Ürünle ilgili teşhir veya tamirden geçmiş ibaresi bulunmuyor. Ben bunu fiyattan anlayabilir miyim? Almak istiyorum ama bilenlere veya daha önce tecrübe etmiş olanınız varsa danışmak istedim şimdiden teşekkür ederim.

Danışma: Mağazadan al seçeneği mevcut onu seçsem ve kredi kartıyla online ödesem orada kutudan birşey anlamam mümkün mü ? Ve bunun açılmış geri iade olduğunu anlarsam direk orada iade edebilir miyim? M.H. ı aramaya kalksam biliyorum açmayacaklar çoğu yorum o yönde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banko -- 17 Mart 2015; 12:24:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: banko

Belirli yerlerden Teknosa hakkında olumsuz yorumlar okudum ve birkaçını kendimde yaşadım. Şuan 2,5 inc 1 Tb harddisk araştırırken birden karşıma bu karşılaştırmada buldum.

Çoğu site 350 lira üzeri satarken Teknosa 309 Liraya satıyor. Ürünle ilgili teşhir veya tamirden geçmiş ibaresi bulunmuyor. Ben bunu fiyattan anlayabilir miyim? Almak istiyorum ama bilenlere veya daha önce tecrübe etmiş olanınız varsa danışmak istedim şimdiden teşekkür ederim.

Danışma: Mağazadan al seçeneği mevcut onu seçsem ve kredi kartıyla online ödesem orada kutudan birşey anlamam mümkün mü ? Ve bunun açılmış geri iade olduğunu anlarsam direk orada iade edebilir miyim? M.H. ı aramaya kalksam biliyorum açmayacaklar çoğu yorum o yönde.

Ben urunden cok memnunum, 3 senelik garanti himeti daha almistim. 5 senelik garanti ile 400 kusure gelmisti, tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha 3-4 gün önce aldım ben bu rakamdan. Ben de ilk başta oldukça şaşırıp tereddütte kalmıştım. Bu şaşkınlığımı personellerine de söyledim. Onlar da çok gitmiyor bizde ondandır dediler diye aldım. Fakat sıradışı bir problemle karşılaştım hatta birazdan konu açıcam isterseniz oradan da takip edebilirsiniz.
    İmzamda görüldüğü gibi bir çok hdd'im mevcut. 2 tane çok memnun olduğum 3 TB lık my book var bende eski serilerden. Herhangi bir my bookla aynı anda bu yeni my booku bağladığımda iki seriden birisi hiç bir şekilde kullanıma gelmiyor. Sistem görüyor ama tanınmayan cihaz olarak gözüküyor. İçerisinde gelen driverlerını kurmama rağmen sorun yine çözülmedi. Hatta farklı kablolar usb 2.0 hatta farklı bilgisayarlar ve soketlerine bağlamama rağmen aynı anda 2 farklı seri my book çalışmıyor. Normal bir kullanıcı için belki sorun teşkil etmeyecek bir şey ama ben aynı anda 3-4 harici bağlayarak çalışan birisi olduğum için sorun olarak görüyorum. asıl korktuğumsa bu tarz gariplikler ileride teknolojik ürünlerin kullanılamaz hale gelmesine sebep oluyor.
    Eğer bu sizin için sorun teşkil etmiyorsa alabilirsiniz. Hız bad sector refurbished gibi sorunları kesinlikle yoktur.

• ben de sipariş geçtim teknosadan, hediye çekleri vs 225 e geldi.
    memnun musunuz hocam aldınız mı bi skıntı var mı?

evde bulut oluşturmak için ethernet destekli olanını alacaktım ancak çok pahalı geldi. belki ileride. bunun fiyatı uygun. aynı fiyata n11 de samsung 3tb fiyatı da mevcut 309TL ye alabiliyorsunuz ancak wd yi tercih ederim düşüncesiyle ve ekstra çeklerle cazip geldi.
  • ben bunu hemen alabilmek için vatan bilgisayara gidip teknosa bu fiyatta, siz de bu fiyata verin deyip bu pazar aldım. inanılmaz hızlı ve güzel bir cihaz. iyi ki de almışım.

• izmir egs park balçovadan aldığım 3TB hdd'yi recovery programıyla tarattığımda içinde daha önce kullanılmış ve 300 yakın resimi recovery yaptı.kısaca teknosa kullanılmış ürün satmaya calıştı bunu bile bile satış yapıyorlar.söylediğimde böylebişey olmadığını ürünü değiştireceklerini söyleyip sadece değişitip konuyu kapattılar.benim aldığım mavi kutuydu ve jelatini yoktu sorduğum zaman alarm takmak için açıyoruz diye basit bir acıklama yaptılar.kesinlikle jelatini açılmış ürün almayın vede hdd elinize geçtiği zaman recovery taraması yapın.
  • Ben jelatini açılmamış olarak mesaji yazdigim vakit denizli teknosa subesinden elden teslim alarak kontrol ettim. Herhangi bir sorun ile karsilasmadim. Ama kendi hatamdan dolayi kabloyu yanlis cektim galiba giris yeri bozuldu . Biraz açayım girişi icine bakinca bir boru gibi o yamulmus bende catalla duzelttim suan kullanıyorum ama her an birsey olabilir endişesi var içimde. Arastirdim icinde ki hdd yi bir kutu olarak kullanabilirmisim . Bozulursa oyle yyapacağım baska sansim kalmadı. Ama teknosa kaynakli bir sorun olmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD Elements 3TB 1000TL
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.