Şimdi Ara

WD 3TB 250>230 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 WD 3TB 250>230 tl
    MErhaba film depolamak için aldıgım Western Digital Caviar Green 3 TB SATA III 64 MB Cache HDD yi satıyorum kullanmıyorum pc yide sattım boşa çıktı ihtiyacı olana satabilrim.230 TLdir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 230 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Ümraniye Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• fiyatı bıraz dusur hemen satılır.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BDO B kullanıcısına yanıt
    BDO KArdeşim özelden onca yazdın düşmicem işte :) inada bindi iş fiyatta bence gayet iyi piyasaya bakılırsa
  • Masaüstü pc yi sattım buda boşa çıktı fiyatı 200 e düşürdüm faturası yok evin içinde ama bulamıyorum WD sitesine seriyi girince garantisi felan çıkıyor. daha 1 yıldan fazla garantisi var sınırlı garanti dir(Yani başına bişi gelirse direk bire bir değişm yapabilme imkanı )
  • tarafımdan alınmak üzere anlaşma sağlanmıştır.arkadaşımızla önce kargo sonra ödeme şeklinde anlaştık.ürün tarafıma geldiği zaman hemen eft yapacağım.bana olan güveninden vede sağlamış olduğu bu imkandan dolayı kendisine teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisimiyav

tarafımdan alınmak üzere anlaşma sağlanmıştır.arkadaşımızla önce kargo sonra ödeme şeklinde anlaştık.ürün tarafıma geldiği zaman hemen eft yapacağım.bana olan güveninden vede sağlamış olduğu bu imkandan dolayı kendisine teşekkür ederim

Her taşın altından sen çıkıyorsun @pisimiyav . Alana da satana da hayırlı olsun.
  • AdReNaLiNe A kullanıcısına yanıt
    kadir inanır gibi konuşmuşsun kaptan :)) birazdan masalar devrilir ben kaçıyorum

not : güzel yorumun için teşekkürler torpağım :)
  • pisimiyav arkadaşımıza satılmıştır kargosu verilmiştir güle güle kullansın :)
  • http://i.hizliresim.com/MYZ4E9.jpg

Şehir dışına Satış bir daha tevbe. Arkadaş hard diski pc ye gösterememiş belki anakart desteklemedi yada kargoda artık başına ne geldiyse bilmiyorum. Linkte hdd nin sağlam oldugu aşıkar görünmektedir. Ben bişi anlmadım bu işten. Kargonun geri gelmesini bekliyoruz şimdide boşu boşuna para ödeyecez.
  • pisimiyav işin ustasıdır o diski gösteremiyorsa pc ye diskte bir sorun vardır.

yine de kesin konuşmamak gerek. tabi ki.
    referansınız 1 mesajınız 87 olunca insan inanmakta zorlanıyor.

belki siz haklısınızdır.

iyi alış verişler dilerim
  • tassadar kullanıcısına yanıt
    harddiski aldım ve evde harici usb 3.0 olarak taktım.harddiski bilgisayar formatlanmamış olarak görüyor. sorun diskin bir türlü format kabul etmemesi.dahili ve harici mbr denedim olmadı gpt denedim olmadı.vindows 7 exfat denedim oda olmadı.bilgisayardaki bütün diskleri çıkardım yanlızca 3 tb yi takıp direk formatlama yoluna gittim.tam windows kur seçeneğine gelip diske yükleme yapacak disk yine üzerine işlem yapılmasını kabul etmedi.bilgisayarda formatlanmamış olarak hd tune den bakınca health değerleri gözüküyor ama disk bir türlü biçimlendirilmiyor.

not : uygun fiyata 200 tl ye 3 tb almışım.bende istemem ürün geri gitsin.ama üründe sorun var bir türlü format kabul etmiyor.ayrıca bu işten sadece arkadaş mağdur olmadı bende oldum.ürün için aras kargoya gittim ve 9 tl kargo ücreti ödedim.eve geldim sonra tekrar kargoya gittim.hem 9 tl kargo ücreti zararım oldu hemde kargo angaryasıyla uğraştım.

• Diskte sorun olmadıgı koydugum linkte var zaten artık kargoda veya ne olduysa artık hdd gitti referansımın 1 olmasıyla ne ilgisi var onuda anlamış değilim. Para almadan cihazı gönderdim bozuk cihaz gönderecek halimiz mi vardı saçma sapan yorumlar yazmayın lütfen. HDD bu kargodada olur yanlış takmak ilede olur çalışırken hafif bir doknuşta bozar. Benim hatam şehir dışına hdd satmak oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.