Şimdi Ara

WD 2,5' 2TB Elements SE USB3.0 Taşınabilir Disk// 289,00TL Vatan Bilg // sınırlı sayıda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.331
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar benim diske ihtiyacım var alayımmı bu fiyata tavsiye edermisiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: robotica

    Sel muhabbeti bitmek bilmedi su firmalarin. 1.5 tb 199 liraya almistik 4 sene once.

    Cok pahali

    Eminin 4 sene önce aldığınız disk de bu konudaki gibi 2.5" boyuta sahiptir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fx1018

    quote:

    Orijinalden alıntı: robotica

    Sel muhabbeti bitmek bilmedi su firmalarin. 1.5 tb 199 liraya almistik 4 sene once.

    Cok pahali

    aynen en ufak bir fırsatta zamları geçiriyorlar sonrada eski fiyatlarına indirmeyi bilmiyorlar çok ihtiyacı olmayan almasın ben öyle yapıyorum talep olmayınca mecbur düşürecekler fiyatlar geçen sene 269TLye 2.5" 1.5Tb Seagate almıştım hala yanarım o verdiğim paraya

    bizde 215 TL ye arkadaşa 1TB 2,5' harddisk almıştık. daha 1 sene olmadı. o dönem baya araştırmıştık, en düşüğü 205 TL ydi. markalı olsun dedi hepsiburada dan 215, kargo da 5 etti mi 220TL.

    birkaç ay geçmeden fiyatlar bir düştü, bir düştü. arkadaşın aldığı harddisk aynı marka, aynı model 150 TL oldu. ona gönderdim linkini, bir daha gönderme dedi :) ama ihtiyacı vardı mecburen aldı, depolayacak yeri kalmamıştı.

    mesela benim ihtiyacım olsa bunu kaçırmam ama evde toplam 7 tb lık harddisk var, neyime gerek :)




  • Sıcak gelmedi banada 2 tane 1tb alsan daha ucuza gelir. kaldı ki boyut arttıkça fiyat 2 ye katlanmıyor, satılabilmesi için avantajlı oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

    Sıcak gelmedi banada 2 tane 1tb alsan daha ucuza gelir. kaldı ki boyut arttıkça fiyat 2 ye katlanmıyor, satılabilmesi için avantajlı oluyor

    +Hddnin bozulma ihtimalini düşünürsek 2adet 1Tb çok daha mantıklı zaten fiyat olarakta hiçbir avantajı yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

    Sıcak gelmedi banada 2 tane 1tb alsan daha ucuza gelir. kaldı ki boyut arttıkça fiyat 2 ye katlanmıyor, satılabilmesi için avantajlı oluyor

    evet şu an 1 tb harddiskler kapasite/fiyat olarak en mantıklısı. bu kampanyayla eşitlendiler. bu kış 2 tb liklerin yavaş yavaş 300 liranın altına düşeceğini tahmin ediyorum. birde şu var 2 tane 1 tb mı daha taşınabilir yoksa tek 2 tb mı? sonra ev harddisk çöplüğü oluyor. tabii sen satılabilmesi açısından bakmışsın mantıklı.
    bende 2 tane 1 tb, 1 tane 500gb var. şimdi bir 2 tb alıp 500 gb hediye edicem. ama az önce vatana gittim orada 359 du. neyse fiyatlar düşünce passport ultranın grisinden alırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maeds -- 19 Eylül 2013; 14:59:23 >
  • Taşınabililiik açısından dediğin doğru ama @fx1018 arkadaşımın dediğine katılıyorum bozulursa kayıp daha fazla olur. Birde günlük yaşantımızda 2tb ne taşıyabilirizki Diyelimki başka bilgisayara veri aktarımı yapıyoruz ondada 2 tane taşırım zaten her zaman olacak bi durum değil. Keşke 2tb lıkların fiyatları 210-220tl seviyelerinde olsada herkes de alsa ama şu haliyle bana avantajından çok dezavantajlı gibi geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

    Taşınabililiik açısından dediğin doğru ama @fx1018 arkadaşımın dediğine katılıyorum bozulursa kayıp daha fazla olur. Birde günlük yaşantımızda 2tb ne taşıyabilirizki Diyelimki başka bilgisayara veri aktarımı yapıyoruz ondada 2 tane taşırım zaten her zaman olacak bi durum değil. Keşke 2tb lıkların fiyatları 210-220tl seviyelerinde olsada herkes de alsa ama şu haliyle bana avantajından çok dezavantajlı gibi geliyor.


    evet zaten en önemli şey harddisk bozulursa diye yedekleme yapmak. şu ana kadar hiçbir harddiskte sorun yaşamadım. ama yinede harddisklerden 1 tanesini yedekleme amaçlı kullanıyorum. 2 tb alınca yedekleme amaçlı kullandığım 1 tb yerine bunu kullanıcam. sadece 750 gb grafik programları için model kaplama arşivim var. ne zaman lazım olacağı belli olmuyor. arşivlik fimlerimin boyutları zaten yüksek.
    ayrıca 2 tb harddiskler etine dolgun oluyor. biraz kalın yani o açıdaz dezavantajlı. keşke fiyatlar düşse ama firmalar çok sayıda değil ve tekel bir durum var. yeni güçlü üreticiler çıkması lazım.
    zaten her zaman diyorum şu mevcut bilgisayar ve harddisk kapasitesini zorlamak lazım mutlaka silincek birşeyler vardır. ihtiyaç olmadan almamak lazım. 1 tb lar düşebileceği son sınıra yaklaştı artık sıra 2 tb larda.




  • dün vatandan aldım bu ürünü bu fiyata.. bgn elime geçti.. topkapıdan geldi.. en azından bana gelen teşir ürün değil.. hiç açılmamış kutu geldi.
  • Konuyla çok alakalı değil ama bu aralar uygun fiyatlı SSD diske rastlayan oldumu ? 64 yada 128 gb bişey bakıyorum ama sanırım bu ara pek fırsatı olmuyor.
  • Yeniden 289 TL.
    http://www.vatanbilgisayar.com/harici-harddisk/wd-wdbu6y0020bbk-eesn-2,5-2tb-elements-se-usb30--usb20-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=66190

    Aldım bakalım, yeni elements modeli bu 2 Tb'lık. 1 Tb model kadar ince değil (21 mm kalınlık) ama çok önemi yok, dayanamadım aldım taksitle. uygun değil diyenler olmuş daha önce, neye göre bilemiyorum, fiyat araştırması sonucu açık ara en iyi fiyat. Pasaport modellerinden yazılım desteği hariç eksiği yok. İhtiyacı olanlar için, en iyi fiyat şu anda.




  • harddiskin teşhir ürünü mü olur abi neyin kafasını yaşıyosunuz :) hadi teşhir olsun da her mağazada 1er tane olsa 20 tane bile çıkmaz.

    enpara'nız varsa bkm ye tanıtıp %20 de para iadesi alınrsınız, 57 tl de ordan gelir. 232 tl ye gelir.
  • Alan arkadaşlara tabiki hayırlı olsun, WD Elements ince SE olduğunun farkındayım da, 269 TL ye 3TB Seagate expansion ( kalın ve elektrik kablolu tabiki) alabilmek varken ince ve 2tb olsun diye 289 TL vermek ne kadar mantıklı pek anlayamıyorum. Tercih meselesi tabiki.
  • 159 liraya bu forumdan adıma faturalı samsung 2 tb d3 aldım 3.5". Eğer sabit depolama için alınacaksa 2.5" bu fiyatlarla gereksiz.
  • 2,5 inç ile 3,5" eşek ölüsü gibi sabit diskleri karşılaştıranları anlamıyorum.
    Gerçek anlamda "taşınabilir" isteyenler için zaten 2,5" diskler. Bende de var Samsung 1,5 Tb 3,5" harici, zamanında çok da ucuza almıştım keşke yine o fiyatlara inse tabi ama alakası nedir hdd boyut farklı, zaman farklı artık. Sel muhabbeti de geride kaldı fiyatlar düştü, biraz daha düşer belki ama çok da fazla düşeceğini sanmıyorum, fiyatlar not alın ilerde görürsünüz. İki senedir sanki hiç döviz kuru değişmemiş, enflasyon olmamış gibi eğri mantık düşünmeyin. Girin bakın Amazon, Newegg gibi gibi en ünlü ve çoğu zaman uygun satan sitelere, Türkiye fiyatları ile arada pek fark yok en azından bu üründe. İşte sınırlı sayıda amazon indirimli fiyatı şuan 140 dolar, 280 lira;
    http://www.amazon.com/Elements-2TB-Portable-Hard-Drive/dp/B00DULWSXI/ref=sr_1_7?s=electronics&ie=UTF8&qid=1381594069&sr=1-7&keywords=WD+2TB+WD+Elements+Portable

    3 tb seagate 3,5" prizli ile karşılaştırmak zaten saçma da, Seagate (özellikle) expansion modellerde sorunlar daha sık yaşanıyor okuduğum kadarıyla. Amazon ve Newegg yorumları da çok iyi değil. Ayrıca kendi tecrübelerime dayanarak 2,5" disklerin daha dayanıklı ve uzun ömürlü olduklarını söyleyebilirim. daha seri ve sessizlerdir. Kopyalama hızı biraz daha az ama 90 mb/s yeterlidir..




  • Bencede güncel kura göre fiyat oldukça iyi.Bir aralar 2tb passport olan %25 indirimle 450 liraya geliyordu.

    Bende geçenlerde @etlik arkadaşın yaptığı kampanyadan 135 tlye 1 tb modelini aldım.Crystal Disk Mark'a göre 104mb/sn yazıyor.Daha içine bir şey atmadım.




  • Enpara ile 231 lira yapıyor. Oldukça güzel fiyat.
  • FİYAT İYİYMİŞ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannane -- 13 Ekim 2013; 11:48:59 >
  • indirimi kaçırdım ben ama 320tlden almış bulunuyorum 30tl fark etti sadece
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.