Şimdi Ara

WCS sonrası gelebilecek nerfler, pick tahminleri, amatör analiz.(bloodimir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle ben bloodimir, abimin hesaptan yazıyorum beyler. 3 harfli kısaltmalı bir küfür yazdığım için banlanmışım bir haftalığına, amerikada, avrupada forumlarda falan küfür etmek serbest ana avrat düz gitmedikçe biraz geri kalmışız galiba, herneyse.


    Soraka bi nerf daha alacak, hatta oynanacak.

    BC ya CDR nerf'i alacak ya da fiyatı artacak.

    belt %105025020520520520 nerf'lenecek çünkü bir maçta 3-4 belt görmeye hazırlayın kendinizi.

    Bol bol eve oynanacak. çünkü dünya genelinde %71 win rate, %36 ban rate'e sahip competetive arena'da. Soloq yu bilemem.

    veigar pick'i bekliyorum ben. Dopa dedi diye değil, o da, 7 win 0 lose ile gidiyor picklendiği her oyunu taşımış.

    Vayne oynanacak ve Q buff'ı geri alınacak belki bir nerf daha alabilir. Siz şimdi diyorsunuz ya vayne zayıf vayne useless falan diye, işte, ben de demek istiyorum ki asyalıların o muazzam takım oyununu vayne üzerine yaptıklarında nasıl bir adc tek başına oyun taşıyabiliyormuş tanıklık edeceksiniz.

    her oyun ezreal görmeye hazır olun. ezreal-sona ikilisi yine kasıp kavuracak ortalığı.

    Graves %29529529529529 ihtimalle nerf'lenecek. PBE deki nerf'ler geri alındı. Amaç ne bilmiyorum potsuz jungle dönebilen tek hero şu anki metada. Skillsetine lafım yok heronun mentalitesi oydu zaten tanky skirmisher ve riot başarıyla reworkladı fakat jungle temizleme hızı muazzam kite muazzam rengar orda red buff'la vs atarken graves sigara içerken keyifle kesebiliyor.

    zilean oynanırsa kesin nerf'lenir. 50 kez picklenmiş şuana kadar %70 win rate var.

    onun dışında %ye vurursak matematiksel olarak 3 oyunda bir malzahar var ve %60 win rate. O da oynanırsa wcs'ten sonra ufak bir dengeleme alabilir.

    Nocturne pick'i bekliyorum ben. Genel olarak bu sezon boyunca o da hiç pick'lenmemiş.( bu arada oyun 15-20 champla dönmüyor diyenlere hitaben, düzenli olarak picklenen şampuan sayısı 30, % olarak 10 u her oyun var, geri kalan 85 kadar şampiyonun 40 ı HİÇ picklenmemiş. 0 yani. 30 kadarı da 5-6 kere picklenmiş 10-15 i de 15-20 kere. Yani oyun gerçekten de 20-25 şampiyonun etrafında dönüyor.) Her sezon meta vardı, her sezon 15-20 şampiyonun etrafında dönüyordu oyun ama pick sayısı şuan şu şekilde

    0
    ..
    ..
    5
    6
    7
    ..
    ..
    20
    25
    ...
    ..
    150
    182
    205


    hiçbir zaman böyle olmamıştı bu. düzenli artardı en azından. hiç picklenmeyen şampiyon sayısı 5-6 adetti garen -teemo falan onlar da. Geri kalanı picklenirdi en azından şuana kadar ki lol hayatımda 40 şampiyonun 0 pick sayısına sahip olduğunu hiç görmemiştim.


    orianna bu sezon dünya çapında 3 kere picklenmiş 3 ü de lose. Açıkçası beklemiyorum ori pick'i bu yüzden muhtemelen buff gelebilir WCS sonrası riot oriye fazla vurdu, tamam haketmişti ama şu oyunda belki de takımıma görmek istediğim tek mage'dir orianna. Hem assassin görevini yapar, hem dps mage olur, hem cc atar, hem shield verir, hem teamfight çevirir, herşey var high mobility dışında.

    LB an itibariyle competetive arenadaki en yüksek win rate e sahip assassin. Ayrıca en yüksek win rate e sahip şampiyonların da arasında yer alıyor, pick-win rate e bakarsak zaten ilk sıralarda. %100000 nerf bekliyorum çünkü deli gibi oynanacak WCS'te.

    Karmaya'da ufak bir ayar bekliyorum ben. O da çok popüler. Ulti CD nerf gelebilir.

    eğer oynarlarsa her ne kadar mobility 0 da olsa- illaoi kesin nerflenecek. Bana şimdi mobility'si yok , tentacles ları öldürün falan filan demeyin. Tanky bir hero, s6 dünya çapındaki competetive chartında malzaharla,xerath'la aynı damage'e sahip olamaz. DPS olarak ortalama da 10. sırada. 1. varus zaten geri kalanı da mage'ler. hatta ilk 30-40 sadece mage ve adc'lerden oluşuyor illaoi 10. sırada. Şaka gibi yani. yani 4khp li illaoi full ap gidebilen APC lerden daha fazla damage çıkarabiliyor, oyunu taşımakla yükümlü adc'lerden de daha fazla hatta. bu gözler hiçbir zaman bir tankın bu sıralarda yer alabildiğini görmedi, kimse kusura bakmasın. Ondan sonra da olaf var o da 40. sırada işte.

    Jax kesin picklenecek. Zaten şuan için en fazla win rate'e sahip top laner. En fazla olanı ama. pick rate az, 44 kere picklenmiş, %60 win rate. Ondan sonra %53-54 le devam ediyor sıralama jax gerçekten de güçlü şuan, bu yüzden jax süpriz pick olacak.

    onun dışında benim kişisel olarak beklediğim 3-5 pick var. süpriz pick olarak yani. çünkü bu herolar bir sezon boyunca hiç oynanmamış dünya geneli turnuvalarda.

    Galio , kled, talon , singed, tank akali, jungle tanky diana, support poppy beklediklerim. Supp poppy zaten popüler asyalılarda ama Na Ve Euw oyuncuları poppy diye bir şampiyonun varlığından bile habersiz. birbirlerinin zayıf noktalarını biliyorlar ve buna oynayacaklarını düşünüyorum. özellikle asyalıların shen gibi orianna gibi takım oyunu yapabilen herolarla, agresif oynayan ve kill alma meraklısı assassin pickleri atacak Na oyuncularını çıldırtacağına inanıyorum.

    yine ne olursa olsun turnuva asyalıların tarafından çok sıkıcı geçecektir.


    Bloodimir olarak ben, söylediklerimin en az %70-80 i gerçekleşmezse forumdan uzaklaşıyorum. Açık ve net. O kadar iyi takip ettim bu sezonu, kesin eminim.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.