Şimdi Ara

WATT DEĞERİNE GÖRE KETTLE'DA SU KAYNAMA SÜRELERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
36.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Celebic elektronik esya bu sonuc olrak bilemeyiz fakat brewillenin kullandgi malzeme kenwooddan daha saglam
    Gelince süresini tutar yazarım buraya. Herkes kullandığı modeli ve kullanım tecrübesini yazarsa güzel bir konu olur.

http://www.cucinox.com/tr/urun.php?id=295

Orijinalden alıntı: Razorback

bundan daha yükseği var mı acaba?

http://www.cucinox.com/tr/urun.php?id=295

3 bin küsürlük gördüm ama inanın 3000 watt gayet yeterli

En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır...
    Mustafa Kemal Atatürk
  • marka model verirsen bakmak isterim...

Orijinalden alıntı: celebic

Merhabalar,

Acaba 2200 watt ile 3000 watt arasında kaynama süresinde ne kadar fark oynuyor diye merak ettim. Hazır elimde iki üründe varken test etme imkanım oldu.
    Aşağıda vereceğim test sonuçlarını internette arasanızda bulamazsınız. Çünkü ben ne fark olabilir diye yarım saat kadar araştırdım, bir sonuç bulamadım. Sadece yüksek wattın daha çabuk kaynama sağladığı hakkında havada kalan yorumlar var ama ne kadar sürede yada ne kadar önce kaynatır bir bilgi yok.

Teste tabi olan iki ürünün düğmesine basıp su kaynadıktan sonra cihazın kendi kendini kapatmasına kadar olan süreler

* Felix - 2200 watt kaynama süresi: 6 dakika 18 saniye
    * Kenwood - 3000 watt kaynama süresi: 4 dakika 04 saniye

Arada 2 dakika 14 saniye fark var. Bence bu ciddi bir fark.
    Eski üründe görünürde pek kireçlenme yok ama yinede eski olmanın getirdiği bir dezavantaj için 14 saniye versek bile arada tam tamına 2 dakika fark var.
    Diğer bir deyişle 2000 wattlık bir su ısıtıcı 3000 wattlık başka bir ısıtıcıya göre suyu %50 daha uzun bir sürede kaynatıyor. ilmesi için

Not: Bu yorumu bir başka başlıkta yapmıştım. Böyle bir incelemeyi internette araştırmıştım ama bulamadım. Benim gibi merak eden kişiler, bu gözlemime daha rahat ulaşaşabilsin diye buraya yazdım...

WATT DEĞERİNE GÖRE KETTLE'DA SU KAYNAMA SÜRELERİ

Paylaşımınız için teşekkürler. Satın alacak arkadaşlara yardımcı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

marka model verirsen bakmak isterim...

Hocam hatırımda kalmamış, araştırmak lazım.

En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır...
    Mustafa Kemal Atatürk
  • Allah'ın izniyle 3000 wattlık Kettle aynı miktardaki suyu daha kısa sürede daha az elektrik ücreti ödeyerek ısıtmanızı sağlıyor.
  • Doğalgazınız varsa zaten 3000watt olmadıkça kettle kullanmanın bir mantığı yok. Büyük ocak gözü de 3000watt gücünde. Güzel geniş bir kapta su ısıtırsanız çok daha ucuza daha kısa zamanda su ısıtabilirsiniz. Bernardo mağazasında ağzı düdüklü elektriksiz kettle gördüm. Tabanı geniş ve ince, çok da şık. Ben onu alacağım. Gaz çok daha ucuzken neden elektrik yakayım ki? Maalesef çoğu kullanıcı bu durumu hiç umursamıyor.

Orijinalden alıntı: candogan62

Hatta bahsetmişken link de vereyim dedim
    http://shop.bernardo.com.tr/caydanliklar/kirmizi-duduklu-caydanlik_587_6688

Hocam tam onu aliyordum dişinin çok kolay çizİLDigini fark ettim almadim.boyasi çok ince yapilmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.