Şimdi Ara

WATCH DOGS LEGION [PS4 ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
7.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Watch Dogs: Legion – Oyun Güncellemesi #5 Genel Bakış

• WATCH DOGS: LEGION – LEGION OF THE DEAD FRAGMANI

WATCH DOGS LEGION [PS4 ANA KONU]Ubisoft Türkiyeyoutube
    “Legion of the Dead” konsollara geliyor! En fazla 3 arkadaşınızla takım kurun ve zombi istilasına uğramış Londra'dan kaçmaya çalışın. Sakin olun, hayatta kalın ve tekrar deneyin!
    https://www.youtube.com/watch?v=E1Irco6_rRU
  • Watch Dogs Legion Artık Güncelleme Almayacak

WATCH DOGS LEGION [PS4 ANA KONU]

Watch Dogs Legion geliştirme ekibi, Ubisoft web sitesi aracılığıyla paylaştığı bir blog gönderisinde, oyunun artık yeni güncelleme almayacağını duyurdu. Geliştirme ekibinin oyunculara sunduğu açıklama arasında "5.6 Güncellemesi, Watch Dogs: Legion için son güncellememizdi " ifadeleri yer alıyor. 

Oyunun mevcut sezonu 22 Ocak 2022'ye kadar devam edecek ve ardından Sezon 5 Stripes gelecek. Bundan sonra, sezonlar belirli döngüler etrafında devam edecek. Bu sayede geçmişte kaçırmış olduğunuz çeşitli ödülleri kazanma fırsatınız olacak. 

Ekip son olarak şunları söyledi: "Oyun hızla büyüdü ve keşfedilecek bir ton içeriği oyunculara sunduk. Oyunda aksiyon dolu anlardan Çevrimiçi Mod'a kadar birçok şey mevcut. Oluşturduğumuz oyundan daha fazla gurur duyamazdık. Yıl boyunca Londra'daki bu yolculukta bize katılan sizlere minnettarız."

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Watch_Dogs_Legion_Artik_Guncelleme_Almayacak-112654.htm

• Geçen Epic indirimlerinde 80 TL civarına Season Pass sürümünü almıştım. Az önce 45 saatte Bloodline DLC'si ile birlikte, sonsuz devam eden yan görevler dışında bütün yan görevler dahil bitirdim. Öncelikle seriye olan fikrimi kısaca açıklarsam ; ilk oyunu hype trenine binerek oynayanlardan değildim. Ana senaryoyu severek oynamıştım o yüzden. Açık dünya görevleri vasattı ama Aiden'ın karanlık hikayesini ve hack olaylarını beğenmiştim. İkinci oyunsa beni çok şaşırtmıştı çünkü hiç Ubisoft oyunu gibi değildi. Yaşayan açık dünyasıyla, eğlenceli ve kendini tekrar etmeyen ana görevleri ve yan içerikleriyle, oynanış çeşitliliğiyle ve ilginç aktiviteleriyle beni kendine son derece bağlamıştı. Bence hala Ubisoft'un son 10 yıldaki en iyi birkaç işinden biridir. WD Legion'a gelirsek oynarken genel olarak zevk almış olsam da ilk 2 yapımın gerisinde olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Artı ve eksilerine geçeyim hemen :

++ Ubisoft'un bana kalırsa oyunlarında yaptığı en iyi şey olan atmosfer ve ambiyans Legion'da da harika. Fütüristik bir Londra'da olduğumuz hissini vermekte son derece başarılı. Girdiğiniz mekanlarda ve açık dünyada gezinirken içine çekmeyi başarıyor.

++ Grafikler gayet iyi (saçlar hariç, karakter saçlarını doğal ve gerçekçi yapmayı yıllardır beceremiyorlar hiçbir oyunlarında niyeyse). Oyunu 3060Ti - 5600X ikilisiyle 1080p ultra'da, RT ve DLSS kapalı bir şekilde akıcı deneyimleyebildim. RT çok ciddi bir görsel getiri sağlamıyor, fps olarak ciddi götürüsü var ve DLSS'i kalite modunda bile bulanıklığa sebep oluyor. Bu sebeple bu ayarları açmadan oynadım. Özellikle gece ve güneşin tam tepede olduğu öğlen saatlerinde tam bir görsel şölen oluyor diyebilirim.

++ Hikayesi çok ilgi çekici olmasa da sürüklemeyi başarıyor. Bazı görevler akılda kalıcı

++ Oynanışta yönettiğiniz karakterlere göre güzel çeşitlilik sağlanmış. Aiden, ajanlar ve hitman karakterler aksiyon ve gizlilik anlamında tatmin ediyor. Özellikle gunkata ile John Wick gibi ilerleme olayına bayıldım. Normalde oyunlarda olabildiğince stealth kasan biriyim ama sırf bu sebeple Legion'da çok sık aksiyona da girdim.

++ Ana kötümüz dışındaki diğer yan kötülerin hikayeleri hoş. Güzel alt metinlere sahipler.

++ SEASON PASS. Bunu özellikle büyük harflerle yazdım çünkü oyunu vasat bir yapımdan oynanabilir ve eğlenceli hale getiren en önemli şey kesinlikle bu. Season Pass alırsanız tüm ana hikayeyi ruhsuz, içi boş, iğrenç sesli sıradan NPC'ler yerine Aiden, Wrench gibi sevilen karakterlerle bitirebiliyorsunuz (ki ben öyle yaptım, neredeyse tüm oyunu Aiden ile bitirdim). Onun dışında ekstra birkaç görev ile ekibinize katılan bir Assassin karakter var ki görevlerini yaparken arkada çalan AC2 tadında müzikler olsun, Syndicate göndermeleri olsun, karakterin modern bir suikastçi gibi hissettirme açısından başarısı olsun çok hoşuma gitti. Onun dışında Bloodline DLC'si de her açıdan ana oyundan ve hikayeden katbekat üstündü. Wrench'in yan görevlerine de bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim. Hani Ubisoft Bloodline'a bi 3-4 saatlik ana, 2-3 saatlik de yan görev ekleyip direkt 3.oyun olarak çıkarsaymış kesinlikle Legion'dan çok çok daha iyi bir iş ortaya koymuş olurmuş.

• Gelelim eksilere :

-- Hack olayını ve çeşitliliğini 2.oyunda ciddi geliştirmişlerdi ama Legion'da yine ilk oyunun sığlığına geri dönmüşler. Kovalamacalar esnasında şehirde kaos çıkarma olayını bile neredeyse tamamen kaldırmışlar.

-- Görevleri hep aynı mekanlarda yaptırıyor. Hani yasak bölge olarak oyunda onlarca yer var ama görevlerde sürekli aynı 4-5 tanesinde bir şeyler yapıp duruyoruz.

-- Oyunun reklamını yaptığı 'herkes ile oynayabilirsiniz' mottosu gerçekten uygulanıyor fakat ilgi çekiciliğini birkaç saatte yitiriyor. Hele Aiden ile ilerlemeye başladıktan sonra diğer çoğu karakterin yüzüne bile bakmadım zaten, ihtiyaç da duymuyorsunuz ayrıca

-- Toplasanız 5-6 tip araç var açık dünyada. Araba çeşitliliği konusunda gördüğüm en kötü open-world yapım olabilir. Kullanması zevkli 1-2 tane araba var sadece ama onlar da çok az spawn oluyorlar gezerken. Sürüş dinamikleri ise seride hep zayıf halka olmuştu zaten ama 2.oyunda biraz toparlamışlardı yine. Bunda ise ilkinden bile kötü, o kadar diyeyim.

-- Fizik motoru rezalet.

-- Animasyonlar ilk 2 oyunun çok gerisinde. Özellikle 2.oyunda parkur yapmak çok eğlenceli ve akıcıydı. Legion'da ise bırakın eğlenceli ve akıcı olmayı, düzgün bile değil. Yüksekten düşerken, tırmanırken, cisimlerin üzerinden atlarken falan yönettiğiniz karakter gerçekçilikten o kadar uzak ve kalas gibi hareket ediyor ki anlatamam. İlk AC oyununu bugün açın oynayın, animasyon anlamında Legion'ın fersah fersah ötesindedir.

-- Aiden'ı iyi güzel geri getirmişsiniz de adamın en önemli olayı olan trençkotuna zerre önem vermemişsiniz be Ubisoft yapımcıları. Koşarken ve motorda giderken trençkotun dalgalanıp hareket etmesi gereken kısımları kalas gibi duruyor. Aiden'ın koşma animasyonu bi tuhaf. Tipi deseniz o da tam benziyor diyemem. Yani bunlar 2014'te çıkan ilk oyunda bile son derece güzel uygulanmışken 6 yıl sonra nasıl yapamadınız anlamadım.

-- Son olarak bu çok genel bir eksi, üstte de bahsettim ara ara ama oyunda bi özenilmemişlik var, oynarken ciddi şekilde hissediyorsunuz. Hani sanki biraz daha uğraşsalar ortaya mükemmel bir iş çıkacakmış ama pat diye yarım bırakıp piyasaya sürmüşler gibi.

İşte böyle. Sonuç olarak bi puan vermem gerekirse 100 üzerinden 75 verebilirim. Burada ilk 2 oyunu da kendi konularında incelemiştim. Yanlış hatırlamıyorsam ilkine 80, ikincisine 86-87 gibi bir şey vermiştim. Dediğim gibi maalesef ilk 2 oyunun kalitesine ulaşamayan ama düşük beklentiyle başlarsanız kendi içinde eğlenceli, çerezlik bir yapım olmuş WD Legion. Ha 75 dedim ama bu puan oyunun Season Pass haline, sakın ola ki normal sürümünü almayın. Düz halini oynasam herhalde 60-65 falan verirdim. Bir de Season Pass'in ayrı bir olayı da önceki oyunlardan çok fazla unsur barındırması. Yani ilk 2 oyunu oynamamış olan biri için özellikle Bloodline DLC'si neredeyse hiçbir anlam ifade etmez, onu da belirtmiş olayım

• Ps5 Sürümü İndirimde Diye Aldım Leş Gibi Grafik Kalitesi Var Ps5de.

Parayı Çöpe Attık,Kaplamalar,Ortamdaki Detaylar Ps3den Hallice Standart Ps4 Gibi Hiçmi Hiç Ps5 İçin Uğraşmamışlar Bile....

Ps5de Sony Kendi Yaptığı Oyun Dışında 3 Parti Oyun Firmaları Konsolu Hiç Kullanmıyor,Hiç Uğraşmıyorlar Bile

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.