Şimdi Ara

Watch_Dogs Legion (2020) [PC ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
5
Favori
9.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Watch_Dogs Legion (2020) [PC ANA KONU]

    ___________________________________


    Resmi Site
    https://watchdogs.ubisoft.com/game/en-us/

    Geliştirici: Ubisoft Toronto
    Yayıncı: Ubisoft
    Tür: Aksiyon-macera oyunu
    Modlar: Tek oyunculu oyun, Çok oyunculu oyun
    Platformlar: PlayStation 4, Google Stadia, Xbox One, Microsoft Windows
    Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2020


    Çöküşüyle yüzleşen yakın gelecek Londra'sını geri kazanmak için hack'leyip gizlice düşmanın arasına sızarak savaşırken, neredeyse gördüğünüz herkesten bir direniş oluşturun. Direnişe Hoş Geldiniz.

    Şehirdeki herkesi grubunuza katın ve istediğiniz kişi olarak oynayın. Gördüğünüz herkes eşsiz bir geçmişe, kişiliğe ve yetenekler serisine sahiptir.

    Londra'yı geri almanın zamanı geldi ve bu ikonik şehirde gördüğünüz herkesi direnişinizin bir üyesi yapabilirsiniz. Halk yozlaşmış fırsatçıların baskısı altında ve şehri halka geri vermek için bir direniş gücü oluşturmak sizin elinizde. Tamamı potansiyel direnişçilerden oluşan bir nüfus ve şehrin parmak uçlarınızdaki teknolojisiyle, özgür Londra'ya giden yolda cihazlara izinsiz giriş yapacak, her yere sızacak ve savaşacaksınız.

    Herhangi biri olarak oynayın
    Bir MI6 ajanından güçlü bir sokak dövüşçüsüne, harika bir bilgisayar korsanından yasa dışı bir sokak yarışçısına, yükselişte olan yıldız bir futbolcudan göze pek çarpmayan yaşlı bir teyzeye kadar Londra nüfusundaki herhangi birini direnişinize katın... Gördüğünüz herkes ekibinize katılabilir ve benzersiz öz geçmiş, kişilik ve yetenek setine sahiptir.

    Ekibinizi özelleştirin
    Benzersiz avantajların kilidini açarak her bir Legion üyenizi oyun stilinize göre kişiselleştirin. Hacker, Infiltrator ve Enforcer gibi sınıflardaki her karakterin seviyesini yükseltin. Benzersiz kıyafetler ve ikonik maskelerle onları daha da özelleştirin.

    Gerçek özgürlük, gerçek sonuçlar
    İstediğiniz gibi oynayın. Yepyeni yakın dövüş sisteminin yanı sıra geniş silah ve yetenek seçenekleri, dövüşme şeklinizin gerçek sonuçları olacağı anlamına geliyor. Ölümcül olmayan bir kuvvet kullanırsanız, düşman sizi etkisiz hale getirip tutuklamak isteyecektir. Öldürmek için ateş ederseniz, karakterlerinizin kalıcı olarak ölme riskini alıyorsunuz demektir.

    Açık dünya Londra
    Devasa açık dünyayı keşfedin ve Trafalgar Meydanı, Big Ben, Tower Bridge, Camden Piccadilly Meydanı ve London Eye gibi Londra'nın sembolü olan yapıları ziyaret edin. Eldivensiz boks, serbest futbol, yasa dışı kurye kontratları veya sokak sanatları gibi yan aktivitelere katılın.

    Arkadaşlarınızla ekip olun
    Ekibinizi çevrimiçi olarak toplayın ve en fazla üç arkadaşınızla güçlerinizi birleştirip dünyayı özgürce keşfedin veya yepyeni ortak görevleri ve zorlayıcı oyun sonu içerikleri oynayın. Yeni çevrimiçi modlar, ödüller ve konulu etkinlikler ekleyen ücretsiz düzenli güncelleştirmelerin keyfini çıkarın.

    WATCH DOGS: LEGION - E3 2019 WORLD PREMIERE REVEAL TRAILER / WATCH DOGS LEGION - E3 2019 GAMEPLAY WALKTHROUGH














    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 8 Ocak 2021; 13:46:19 >



  • Epic Mağazasında 28 TL ye satılan oyun malum yerlere düştü diye sevinenler var gerçekten yazık, çok bir para olsa neyse 28 TL 28 üstelik defalarca ücretsiz hafta sonunda 3 gün süreyle oynanabiliyor ve şu an çerez parasına oyun satılıyorken halen gelip buraya malum yerlere düştü diye sevinip hemen yetiştiriyorlar.   Oyun düştü diye sevincinden uyuyamayanlar Far Cry 6 yı görünce artık ne yapar kim bilir az bağış atın ablanızada o gizli yöntemleriyle Far Cry 6 için çok bekletmesin.  Epic Mağazası, Ubinin kendi mağazasındaki indirimler derken oyunlara ulaşma o kadar kolay ve hesaplıyken halen gidip ne olduğu belirsiz yerlerden indirmeyi bekliyorsunuz ya ne desem bilemiyorum. 

    Bloodline hikayesine güncelleme sonrası başladım.Gerçek bir ana karakter oyunu tamamen değiştirebiliyor ve bunuda Aiden Pierce'ın oyuna eklenmesiyle tekrar görebiliyoruz.Oyun kendi adıma Pierce'ın eklenmesi sonrası oynanabilir oldu.Bloodline'ın hikayesi sadece Legion öncesi değil aynı zamanda ilk oyunlada bağlantılı,Pierce biraz yaşlanmış ama yeteneklerinden bir şey kaybetmemiş.Özel yetenekleri oyundaki tüm karakterlerden daha iyi ve beraberinde çoklu fonksiyona sahip bir Drone'da kullanıyor.Kozmetik açıdan özelleştirebiliyor ve çeşitli Resistance görevlerini tamamlarsak yeni yetenekler ve geliştirmelerde elde ediyoruz.Bloodline hikayesinden ayrı olarakta gerek Pierce gereksede Wrench ana oyundaki ekibimize ekleniyor ve tüm oyunu bu karakterlerlede oynayabiliyoruz.Bloodline ayrı olarakta alınabiliyor ama Season Pass almanız daha iyi olur çünkü hem daha gelecek olan yeni karakterler var hemde Pierce ile ana oyunu oynamak için Season Pass gerekiyor.



     

    İlk oyunun kasvetli atmosferinden sonra aynı tedirginlik ile başlamıştım fakat ters köşe etti Ubisoft beni 2.oyunda.Son 10 yılda Ubisoft'un yaptığı iyi 2-3 oyundan birisi.Çok nadir görülen bir durum bu.Hatta şaşırdım Ubisoft'un böyle bir oyunu yapması imkansızdı.Yaşayan bir şehir var.Atmosfer oldukça başarılı.Yan görevler çok güzel baştan savma değil.Ana görevlerde oldukça eğlenceli.Bu sefer ilk oyunda ki gibi kısıtlı değil mekanikler geliştirilmiş ve daha detaylı olmuş.Sadece karakterler biraz sönük kalmış,Aiden gibi değil.Genel olarak güzel bir oyun olmuş.Kısaca mutlaka deneyin hocam,bahsettiğiniz sebepten dolayı ötelemeyin  

    Tipik Ubisoft oyunu. 0 yenilik, kendini fazlasıyla tekrar eden açık dünya, rezil görevler bu defa bütün bunlar berbat bir ana hikaye ile birleşmiş.


    Açık dünya oyunlarının tamamı kendini tekrar eder bir noktada ama Ubisoft bu tekrar işini olabilecek en sıkıcı şekilde yapıyor. Skyrim, Witcher, Gta V de açık dünya oyunları ama bunlar niyeyse sıkmıyor. Demek ki yapan yapıyor.


    Birkaç aya iyi indirim görür bu oyun. Paranıza yazık.

    Hikâyeden önce, araç fiziklerine çalışılmamis driver sanfrancisco gibi güzel fizikli bir oyun u yapan firma WD de fizikler çok yetersiz süspansiyon ve yola yapışan araç hissi yok.Ek olarak şehir kaplamalari çok güzel ve şehir cok iyi iken araç kaplamalari çok düşük ve yer yer kartonumsu bir görüntü sunuyor.Özellikle 1080p için. Hikaye de hep aynı olaylar.Üstelik bir firma yi hacklek için güvenlik görevlisini ekibe alıp onunla hacklemek gibi tuhaf oturmamis oyun yapısı var.100 lira dan fazla verilmez.O da şehir tasarımına ve cok karakterle oynama için.

    uzun zamandır oynadığım en kötü oyundu. para verdiğime çok pişmanım.


    berbat bir hikaye, rezalet ötesi optimizasyon, aşırı kötü araç sürme mekanikler, anlata anlata bitiremedikleri herkesle oynayabilme mevzusunun oyunun ilk 4-5 saatinden sonra aşırı angarya ve sıkıcı hale gelmesi , kendini tekrar eden aptal saptal görevler.


    emin olun beleşe verirler ilerde.

    Watch Dogs Legion'un ön yükleme tarihi ve PC boyutu belli oldu. 


    Oyunun ön yüklemesi 26 Ekim saat 18.00 dan itibaren başlayacak.PC de 40.4 GB lık bir indirme yapılıp toplamda ise 45 GB lık bir yer kaplayacak.Ayrıca isteğe bağlı olarak HD doku paketini indirmek isteyenler ek 20 GB lık bir indirme daha yapacak.Oyunun çıkış günü ise yerel dil paketleri oyuna ekleneceğinden dolayıda ek 4-5.2 GB civarında bir indirme daha yapılacağı belirtiliyor. 

  • Copy paste oyunlar gelmeye devam ediyor :))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene sonunda cikar buyuk ihtimalle

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


  • Ubisoft sonunda farklı bir oynanış hazırlamış. Oynanış ilginç görünüyor ve hoşuma gitti açıkçası. Konsept olarak hep farklı fikirler deniyorlardı ama oynanış olarak hep tekrar ediyorlardı, umarım bu oyun bu duruma son verir çünkü o yönde umut vaat ediyor.
  • Watch Dogs Legion Gameplay Reveal Trailer - E3 2019





  • Gram heyecanlanmadım. İlk oyunun ahı var
  • İlk oyun atmosferi aldım 2.oyundan sonra ilaç gibi gelecek
  • Araç sürüsu berbat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1le 2 ortaya karisik olmus

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yakin catisma sahneleri John Wick den araklanmis
  • Gameplay hoşuma gitti ama o fiyat olmamış.
  • Ubisoft oyunlarına güvenmiyorum, onun için çıkmadan almayacağım
  • keşke ubisoft oyunlarına Türkçe getirmeye başlasa sevdiğim tarzda oyunlar yapmalarına rağmen hiç merakımı çekmiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdar_k

    keşke ubisoft oyunlarına Türkçe getirmeye başlasa sevdiğim tarzda oyunlar yapmalarına rağmen hiç merakımı çekmiyor
    Oyunda Felemenkçe bile var. 22 milyon kişi konuşuyor. Ubisoft hala Türkçe oyun çıkarmamakta ısrar ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi39 -- 11 Haziran 2019; 18:10:51 >
  • Dövüş animasyonlari çığır açmış diyebiliriz,alternatif tarih pek hoşuma gitmedi realist etkiyi ve oynanışi olan bir oyun yapısı görmek isterdim.Dronelari sevmiyorum.Şehir gercegine çok yakın modellenmiş,npc seçebilme uzun soluk getirir oynanışa özellikle yaşlı teyze ile oynamak çok farklı olucak.Ortalamanın üzerinde bir oyun var fakat araç sürüsleri dahada geriye gitmis adeta kutu fiziğine sahip oyun çıktığında ise değiştirmeden çıkarırlar.Burdan baltaladi gene.Londra da şöyle iyi bir araç fiziği ile dolaşmak iyi olurdu.İlk oyunun hantal ve kasvetli havası ile gta 4 ü andirmisti.İkinci oyun sıcak iklimi ile gta v i andırıyordu.Bu ise wd oyunu üzerinden cyberpunk temini andırıyor. Hepsi kötü olsaydida keşke araç fiziği olsaydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkış tarihi Haziran 2020 erken.
  • Watch Dogs: Legion Yeni Nesil Konsolların Çıkış Oyunlarından Biri Olacak
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Watch_Dogs_Legion_Yeni_Nesil_Konsollarin_Cikis_Oyunlarindan_Biri_Olacak-101000.htm

    Video Games Chronicle'ın haberine göre, Watch Dogs serisinin üçüncü oyunu Watch Dogs: Legion yeni nesil konsollar PlayStation 5 ve Xbox Series X ile birlikte çıkacak.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.