Şimdi Ara

Watch_Dogs Legion (2020) [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
5
Favori
9.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gregar kullanıcısına yanıt

    Oyunun kötü çıkışına ve puanlarına rağmen Ubi güzel besledi oyunu. Takdir ediyorum şahsen. Her şeyin olduğu bir paketi 50 TL altına düşerse Ubisoft Connect indirimlerinde vs kesinlikle bir şans vereceğim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gregar kullanıcısına yanıt
    Şu oyunda düşmanların can barı olmasaydı aksiyon keyif verebilirdi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Düşmanların can barı HUD ayarlarından kapatılabiliyor.Sadece düşmanların değil ekipmanlarımızında can barını devre dışı bırakabiliyoruz.Çatışmalarda can barı bence çok sorun teşkil etmiyor çünkü oyunu keyifli kılan etmen aksiyon değil hacking elementleri,oyuna o kadar iyi karakterler eklendi ki silaha hiç başvurmadan ilerlemek oldukça keyifli.Örneğin son eklenen Darcy tam bir Assasins,Aiden tam bir hacker,Mina ve Wrench yine aynı şekilde ama bunlar için Season Pass gerekiyor.Watch_Dogs Legion (2020) [PC ANA KONU] 

  • Oyunu güncelleme sonrası iki akşamdır oynuyorum.Öncesinde 30 saat kadar oynamıştım fakat teknik açıdan pek bir iyileşme olmadığı için ve oyuna girişte dahil olmak üzere yükleme süreleri epey uzun olduğu içinde devam etmemiştim fakat son güncelleme sonrası oyunu hiç bu kadar akıcı bir şekilde oynamamıştım.Özellikle PC sürümünde düşük performansta çalışan oyun nihayet düzeltilmiş.Açıkçası Ray Tracingin büyük fark yarattığı ve çok yakışan oyunlardan birisi fakat o kadar sistem yükü vardı ki öncesinde 1440p de yer yer 60 fps altına düşen oyun şu an 4K Ultra Ray Tracing seçeneklerinde DLSS sayesinde RTX 3070 ile ortalama 60 fps değerlerinde oynuyorum.Oyunda karakterimizin tüm görünümüde dahil olmak üzere Ray Tracing Reflections açıkken tüm yüzeylerde gerçek zamanlı RT kullanılıyor ve oyunu görsel açıdan epey değiştiriyor.Performansa etkisi fazla olunca keyfi çıkmıyordu ama sonunda düzeltilmiş.Önce Bloodline eklentisini bitirip ardındanda Darcy ile ana hikayenin kalan kısmını tamamlayacağım.


    Oyunu henüz oynanamamış olanlarada oyunun epey iyileştiğini ve içerik olarak geliştiğini söyleyebilirim fakat bu içeriklerin büyük çoğunluğu Season Pass gerektirdiğinden dolayı artık hangi fiyata düşmesini beklersiniz bilemiyorum mutlaka Season Pass içeren sürümünü tercih edin.Böylece Aiden,Wrench,Mina,Darcy ve daha fazlasını içeren Prestij operatörlerle hem ana oyunu hemde online içerikleri başka karakter aramaya gerek kalmadan oynarsınız.Online içerikleride epey eğlenceli bunun yanı sıra birde herkese ücretsiz olan Zombi modu var ve Watch Dogs mekanikleri ile kesinlikle 4 kişi oynanınca çok keyifli oluyor.Ubisoft oyunu çıktığı haline göre epey toparladı ilk çıktığındaki haliyle önermezdim ama şu anki içeriği ile dopdolu ve keyifli bir oynanışa sahip bir oyuna dönüştüğünü söyleyebilirim.Watch_Dogs Legion (2020) [PC ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 29 Ağustos 2021; 2:30:28 >




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Kapatmaktan kastınız devre dışı bırakmak mı yanii düşmanlara kafadan tek atabiliyormuyuz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Can barını devre dışı bırakmak düşmanlar üzerindeki sağlik göstergesini kapatıyor bunun dışında düşmanlar üzerindeki hasar değerine bir etkisi yok.Düşmanlara tek atan operatörler var tabi örneğin son eklenen Darcy,Assasins's Dart Gun tüm düşmanlara headshottan tek atıyor.Bir diğer prestij karakter olan Aiden'da özel silahını reload ettiğinde bir süreliğine silah hasarı iki kat artıyor ve oda insan düşmanlara tek atıyor.Oyunda Bloodline eklentisiyle robotik düşmanlarda eklendi ve bunları hiç bir operator tekte alamıyor.Önce şok silahları yada hackleme ile overheat edip devre dışı bırakmak sonrasında ise takedown ile indirmek gerekiyor.Watch_Dogs Legion (2020) [PC ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam oyuna girdiğimde şaşırtıcı bir şekilde yeni bir görev eklendiğini gördüm. Haftabaşında yapılan güncellemede bu içeriğin bilgisi verilmişmiydi hatırlamayamadım ancak enterasan olmuş.


    Ubisoft şaşırtmaya devam ediyor. Exclusive mission La casa de papel görevi. Londra'da İngiltere Bankasını soyuyorsunuz ve Clan Kelley ve Albion ile çatışıyorsunuz.


    Watch_Dogs Legion (2020) [PC ANA KONU]
    Watch_Dogs Legion (2020) [PC ANA KONU]
    Watch_Dogs Legion (2020) [PC ANA KONU]
    Watch_Dogs Legion (2020) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gregar -- 11 Aralık 2021; 7:38:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gregar

    Bu akşam oyuna girdiğimde şaşırtıcı bir şekilde yeni bir görev eklendiğini gördüm. Haftabaşında yapılan güncellemede bu içeriğin bilgisi verilmişmiydi hatırlamayamadım ancak enterasan olmuş.


    Ubisoft şaşırtmaya devam ediyor. Exclusive mission La casa de papel görevi. Londra'da İngiltere Bankasını soyuyorsunuz ve Clan Kelley ve Albion ile çatışıyorsunuz.


    Adamlar coşmuş abi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sıra olarak önce bloodlines hikayesini mi noynamami önerirsiniz yoksa ana senaryoyu bitirmemi mi tavsiye edersiniz. Ayrıca ana senaryo kısmını Aiden, wrench gibi karakterlerle oynayınca diyaloglar fark ediyor mu (önceki oyunlara gönderme yapmalari gibi) yoksa onlar da sıradan npc lerin söylediği şeyleri söyleyip geçiyor mu?

    Son olarak vip olmanın ekstrasi ne? 4 gün kaldı diyor bende. Online için ekstra bir şey mi sağlıyor ne yapıyor anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ücretsiz haftasonu kapsamında 3-5 Eylül arasında Ubisoft Connect'te ücretsiz olarak oynanabilecek.Ön yükleme açılmış ve şu an indirip belirtilen tarihler arasında deneyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremec kullanıcısına yanıt

    Şahsen oynamadım ama bence ana senaryoyu Aiden ve Wrench hatta Darcy'i de aktif edebiliyorsanız bu üçlü ile oynayın daha keyifli olur gibime geliyor. Diyaloglarında çok fark edeceğini sanmam ama tüm diyalogları özellikle Aiden dan duymak güzel bir nostalji olabilir :) Ana oyuna devam ederken bir ara verip Bloodlines'i bitirin. Sonra ana oyunu bitirirseniz daha iyi olur gibime geliyor. Gerçi her iki ek paketin hikayesi de çok iyi durmuyor ama yine de siz bilirsiniz. Yani şahsen oynasam böyle oynardım, tabi güzel bir indirim denk getirirsek Watch_Dogs Legion (2020) [PC ANA KONU] 

  • Oyuna 25 GB lık bir güncelleme gelmiş.İçeriğine baktığımda Online modunda 3.seviye özellikli operatörleri ekibe katmak için gerekli puanlarda bir düzenlemeye gidilmiş.Oyunun Online moduna ana oyundaki karakterleri olduğu gibi aktarabiliyoruz fakat operatör dahil etme ana oyundaki gibi işlemiyor.Bunun için online görevleri,günlük ve haftalık görevleri oynayıp tech puanları elde ediyoruz ve bu puanlarla hem Online kısmına özel ekipmanları açıyor hemde Onlineda yer alan Npc lerden iyi özellikte olanları bu puanlarla ekibe katıyoruz.Npc lerin özellikleri arttıkça gereken puanda artırıyordu onda bir düzenlemeye gitmişler.Watch_Dogs Legion (2020) [PC ANA KONU] 

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Bu ana oyundaki karakterleri online moduna aktarma işi nasıl oluyor? Bende sadece dlc olarak gelen karakterler (wrench, lynx vs) açık. Diğerlerini aktarmanın bir yolunu bulamadım.

  • Arkadaşlar gold edition ubistore'da 118tl'ye geliyor. İlk iki oyunu bitirdim özellikle ikinciyi çok sevmiştim. Bunun futuristik konsepti ve cok karakterden kaynaklı karakterle özdeşleşmeme durumu hoşuma gitmemişti bi de çıkınca yorumlarda kötü olunca. Londra atmosferi çok iyi diye duydum oyunda. Yeni sistem topladım, güzel grafikli rtx falan olunca siz de yorumlarda season pass ile oyunsonradan güzelleşti deyince ilgimi çekti alayım diyorum sizce değer mi?

  • Arkadaşlar recicdance hard zorlukta oynuyorum yollarda sarı şeritli yerler var geçince indiriyorlar buralar nasıl kapatılıyor.sehirde çok zor ilerlemek her şey pesinize takılıyor ne yapmak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun hatuna o kadar korumayı atlatıp millete amme hizmeti veriyor. Sinirliyim ubiye zaten Far cry 6 yüzünden... neyse bu oyunu yoklukta belki oynarım. İnfoda yazana göre yeni bir method geliştirmiş (my secret technology diyorWatch_Dogs Legion (2020) [PC ANA KONU] ) arkasından bir Far cry 6 gelmesi olası gibi.

  • Epic Mağazasında 28 TL ye satılan oyun malum yerlere düştü diye sevinenler var gerçekten yazık, çok bir para olsa neyse 28 TL 28 üstelik defalarca ücretsiz hafta sonunda 3 gün süreyle oynanabiliyor ve şu an çerez parasına oyun satılıyorken halen gelip buraya malum yerlere düştü diye sevinip hemen yetiştiriyorlar. Watch_Dogs Legion (2020) [PC ANA KONU]  Oyun düştü diye sevincinden uyuyamayanlar Far Cry 6 yı görünce artık ne yapar kim bilir az bağış atın ablanızada o gizli yöntemleriyle Far Cry 6 için çok bekletmesin.Watch_Dogs Legion (2020) [PC ANA KONU]  Epic Mağazası, Ubinin kendi mağazasındaki indirimler derken oyunlara ulaşma o kadar kolay ve hesaplıyken halen gidip ne olduğu belirsiz yerlerden indirmeyi bekliyorsunuz ya ne desem bilemiyorum.Watch_Dogs Legion (2020) [PC ANA KONU] 





  • Sırf Aiden başkan var diye Gold sürümünü aldım indirimlerde. Artık sırada zaman bulup oynamak var.


    Bu arada Legion veya ek paketlerini oynamak için ikinci oyunu oynamak gerekli mi. Devam eden bir şey var mı.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam :) Ben de bu indirimlerde sırf aynı sebepten oyunun Gold sürümünü satın almıştım, pek çok kişi hem ana hikayeyi Aiden ile oynayınca çok daha eğlenceli olduğunu hem de ek paketinin ana oyundan bile güzel olduğunu belirttiği için iyi yaptık bence Watch_Dogs Legion (2020) [PC ANA KONU] Soruna gelecek olursam henüz ben de vakit bulup başlayamadım ama bildiğim kadarıyla gerek yok, sadece 2.oyundan birkaç karakter varmış galiba. Ama daha önce 2.oyun hakkında biraz sohbet etmiştik belki hatırlarsın, 2.oyun benim gördüğüm en Ubisoft oyunu gibi olmayan Ubisoft işiydi. Birbirini tekrar etmeyen eğlenceli yan görevler, kaliteli görev tasarımları, dolu ve yaşayan açık dünyası ve oynanış çeşitliliği konusunda son derece başarılı bi yapımdı. Zamanında Epic de ücretsiz vermişti, kütüphanende duruyorsa mutlaka denemeni öneririmWatch_Dogs Legion (2020) [PC ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.