Şimdi Ara

WATCH_DOGS™ (DH ANA KONU) (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
12
Favori
41.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Watch Dogs'un oynanışı çöp bir kere. Arabalar karton kutu gibi. Sürüş berbat. Vs vs...

    GTA 5 ile kıyaslamak bile çok komik.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Watch dogsu kaç saat oynadınız? GTA V i kaç saat oynadınız? watch dogs un sürüş dinamikleri gta iv ile just cause 3 arasında bi yerde. Bu saydığım 2 oyunu kaçar saat oynadınız? Sürüş berbat falan değil, çünkü arcade değil, gerçekçi bir sürüş var oyunda, hem de araçtan araca değişen bi sürüş var. Araç kullanımın tek falso yanı w'ya basınca aracın tam gaz da kalkması, bu da kontroller kötü durumuna yol açıyor. alakası bile yok.

    gta v deki gibi 200 le viraj dönemezsiniz bu oyunda, çöp kamyonuna normal arabayla vurup deviremezsiniz, ebesinin hörekesindeki adama ateş ettiğiniz de mermiler hemen oraya varmaz, bi arabayla herhangi bi yere çarptığınızda duyduğunuz ilk ses plastik tamponun sesi olur, takla atan bi arabayı yön tuşlarına basarak çeviremezsiniz, bi yere sıkışan arabadan indiğinizde arabanın dışına ışınlanmazsınız vs vs. Hasar modellemeleri zaten çok çok daha iyi.

    araç içinden ateş edememe, camdan fırlamama gibi eksikleri var ona bişi diyemem. Kötü kısmına kötü diyoruz, ama kütük gibi yürüyen gta v karakterleriyle polygon manyağı watch dogs modellemelerini bir tutmanız zaten oyundan bişi anlamadığınızın göstergesi.




  • Watch dogs ta bütün skill tree silindi level 25 to sıfıra düştü ctos lar açılmamış gözüküyor ama bütün haritada hala her yeri hackleyebiliyorum haritada ve görevlerde bir sıkıntı yok ama geri kalan her şey gitmiş ne yapabilirim başına böyle bir şey gelen var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • online oynayan arkadaşlar varsa DrinkingTuna867 ekleyin beraber oynayalım.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.