Şimdi Ara

WATCH DOGS 2 || PS4-PS4PRO ANA KONU || OYUN ÇIKTI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
9
Favori
16.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • imax1 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede vardı ps4 de sorun yaşamamıştım proya geçtim her 5 dk bir donuyordu ve bu hatayı alıyordum. Cıhaza reset atmaktan tut herşeyi denedim düzelmedi . Bu arada cıhazınızda herhangi bi sorun yok oyun sorunlu .Bende oyundan vazgeçtim sildim tamamen. Sizde prodamı oynuyorsunuz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 1 Mayıs 2017; 22:28:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet pro hocam. Ama ubisoft a sprduğumda sony de aynı şeyi dedi, all diye yazıo kutuda bu da 1. Bölgeymiş. Sıkıntı o kaynaklı diyorlar. Satıcıya özellikle sordum alırken, adam bişey dememişti. Aslında ücret iadesi yapıp ürünü almak zorunda. Forumda eski bi üye bu kişi. İletişim halindeyim kensiyle, eğer yok derse iade konusunda fpruma yazcam konu açıp. Çünkğ özellikle sordum alırken 2.bölge bak demi diye. Valla tuhaf insanlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imax1 kullanıcısına yanıt
    Bölgeyle alakası olması tuhaf .ps4 de sorunsuz oynuyordum neden ps4 de yaşamadımda proya geçtiğimde yaşadım bu sorunu . Birde bölgeyle ilgisi olsa bu zamana kadar hep aynı psn den oyun aldım sorunsuz oynadım o oyunlardada sorun olurdu. Bence oyunu iyade edebirseniz edin ve bu oyundan uzak durun . Proda bu oyun sorunlu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 1 Mayıs 2017; 22:55:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imax1

    Evet pro hocam. Ama ubisoft a sprduğumda sony de aynı şeyi dedi, all diye yazıo kutuda bu da 1. Bölgeymiş. Sıkıntı o kaynaklı diyorlar. Satıcıya özellikle sordum alırken, adam bişey dememişti. Aslında ücret iadesi yapıp ürünü almak zorunda. Forumda eski bi üye bu kişi. İletişim halindeyim kensiyle, eğer yok derse iade konusunda fpruma yazcam konu açıp. Çünkğ özellikle sordum alırken 2.bölge bak demi diye. Valla tuhaf insanlar

    Dediğiniz gibi oyun sizin cihazda sorun yaratiyorsa iade almasi gerekir.Etik değil. En azindan watch dogs 2 yi alacak bi ton insan var yine satar yani..Iade alma konusunda sikinti yaşayacağınızi sanmiyorum.En kötü ihtimali dusunuyorum.Siz de baskasina satarsiniz normal ps4 olan birisine sorun prodaysa..En kötü bu olur...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • oyun bende var arkadaşlar ekleyin beraber takılırız

    ekleyin Psn: MrOneoguzhanPro
  • Watch Dogs 1'e sövdük bu çöp WD1'i özletti bize, her görev aynı git şunu hackle başka birşey yok, tek kelime ile Ubisoft şerefsizinin çıkardığı klasik dandik oyunlardan biri olmuş.
  • Valla ben bayıla bayıla oynadım, ilk oyundan çok daha güzeldi bana göre, puanlarından da belli zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı yokluktayim o yüzden artık şansı bu oyuna verdim. Ilkini çok beğenerek oynamıştım.

    Oyun söylendiği gibi çöplük denecek bir oyun değil. Gayet eğlenceli ve açık dünyanın kendini tekrar etme durumu çok fazla yok bu oyunda. Sehir detayı özellikle çok uğraşılmış çok hoşuma gitti.

    Oyunun su zamana kadar bende oluşturduğu izlenim "ergen oyunu" olduğu yonundeydi. Kolay, boş boş diyaloglarla dolu, sallamasyon bir oyun gibi geliyordu. Oyun en realistik zorlukta hiç de kolay değil ama ilk oyuna göre kiyaslarsam ilk oyundaki ciddiyet azalmış. Ubi bu oyunda GTA kafasına ulasmaya çalışmış ki "sen kimsin de GTA yapmaya çalışıyorsun bre kafir" dememek imkansiz. Ara videolar diyaloglar çoğunlukla GTA'ya izlenmeye çalışmış. Bu yonden beğenmedim. İlk oyundaki ciddiyeti yok etmelerini de beğenmedim. Aiden gibi çok kaliteli bir karakteri bitirip aptal bir zenciye geçmemiz hiç olmamis.

    Bunların dışında oynanış olarak çok ciddi aptalliklari olabiliyor ama genel olarak keyifli ve zor bir oyun.

    En beğendiğim yönü ise bu oyunun aynı zamanda Mr. Robot kafasında yapılmış da olması. Burada beni kazandı işte. Senaryo olsun kurgu olsun buram buram Mr. Robot yapmışlar. Beni oyuna çeken de bu oldu tam olarak.

    Aşağı yukarı 15 saatlik oynamıştım sonra, almadan önce edindiğim "ergen oyunu" izlenimim doğru mu, kendimce evet bu oyun bir ergen oyunu. 75-80 uzeri bir oyun da değil kısacası. Ama Mr. Robot seviyorsanız veya keyifli bir açık dünya oyunu oynamak istiyorsanız, çok fazla beklentiye girmeyin ama alin bu oyunu.

    Ekleme: Grafikleri AA nin göze çok çarpması dışında gayet hoşuma gitti. Gece ve gündüz geçişlerinde isiklandirmalar güzel ve manzara uzak çizimler güzel. Ozellikle denize çok ozenmisler. Denizin tonları olsun dokusu olsun harika. Tabii oyunu kurtarır mı, imkansiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Haziran 2017; 1:1:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar ps4 pro aldım o heveslede watch dogs 2 yi aldım ama tam hayal kırıklığı oldu bana. Oyun hata ile başlıyor. İlk bölümü bir şekilde oynatıyor sonra tanıtım falan derken oyuna devam diyorum%78 yüklü diyor ve ilerlemeye izin vermiyor. Oyunu güncellemedim internet olmadığı icin acaba guncellesem normale dönemi. Resimlerinde atıyorum bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler.






    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kenlook K kullanıcısına yanıt
    Oyun tam inmemiş hocam o yüzden izin vermiyor devam etmenize.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun tamamı kurulmamış daha internete baglarsaniz internet hızına bağlı olarak birkaç saatte kurulur gerisi öyle oynarsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evo_4

    Oyun tam inmemiş hocam o yüzden izin vermiyor devam etmenize.

    11 gblik bir güncelleme çıkmıştı İnternete bağladığım da onumu indirmemi istiyor acaba. Çok teşekkür ederim ilginiz için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu platinledim ve tüm yan görevleri vs. de yaptım. Öncelikle ilk oyunun o ciddi atmosferi yok. Aiden gibi karizma bir ana karakterimiz yok. Karşımızda GTA'ya özenen, renkli dünyaya sahip bir oyun var. Mesela çetelerin olduğu bazı sokaklar var. Bildiğin GTA 5'i andırıyor. Bunun dışında Grove Streete benzeyen bir yer bile var. Ama GTA açık dünya oyunların babası olduğu içim onlara özenmeleri kötü bir şey değil.



    İlk oyunla karşılatırmak gerekirse, bu oyunda görevler çok daha iyi çünkü hepsini gizlilikle oynayabiliyoruz. İlk oyunda bazen çatışmaya zorluyordu, bu açıdan ikinci oyun daha iyi. Hatta bazı görevleri sarece drone ile de yapabiliyoruz. Görevlerde hep birşeyleri hackliyoruz ama farklı şekillerde yapma şansımız da olduğundan sıkmıyor. İlk oyunda kardeşimizin çocuğu falan kaçırılıyordu, onu kurtarmaya çalışıyorduk, farklı aksiyonlara giriyorduk. Hep hack yapmıyorduk. Ama burda bize her yer hack. Oyunun hikayesinin bunda büyük bir etkisi var. Mr. Robot izleyenlerin beğenebileceği bir hikaye var. Ama ilk oyundaki gibi bir ana karakterimiz ve Defalt gibi harika bir düşmanımız yok.



    Yeni yeteneklerimizden araba kontrol etmek eğlenceli. Bazı yeni gelen yeteneklerimiz ise çok iyi. İlk oyunda kulaklık takanların kulaklığına ince ses frekansları yollayabiliyorduk ama sadece bir kişiye yapabiliyorduk. Bu oyunda ise bunu topluca yapabiliyoruz ve herkeste kulaklık var. Yakınımızda bulunan arabaları da topluca hackleyip rastgele hareket ettirebiliyoruz. Bu özellikler bir defa kullanınca bir süre sonra yeniden doluyor yani sürekli kullanamıyoruz.

    Eğer gerekli yetenekleri açarsak, birilerine iftira atıp polisin onu tutuklamasını sağlayabiliyoruz. Buna benzer diğer özellik ise çete üyelerine birisini infaz ettirebiliyoruz. Hatta çete savaşı bile çıkartabiliyoruz. Görevlerde ortalığı karıştırmak için çok işe yarıyor. Eğer ben çatışarak oynacağım diyorsanız yetenek ağacında onun için de bir sürü yetenek var ama vuruş hissi iğrenç olduğundan hiç tavsiye etmiyorum. Bu oyun zaten gizlilikle oynayınca keyifli oluyor.



    Açık dünya gayet güzel. İnsanlarla etkileşim bayağı güzel. Ubisoft GTA'dan birşey öğrenmiş ve daha da geliştirip Watch Dogs 2'ye koymuş. Mesela GTA 5 oynarken birilerine laf atabiliyorduk ama tek seçeneğimiz vardı. Eğer karşımızdaki erkekse sövüyor, bayansa asılıyorduk ve yapacağımızı seçemiyorduk. Bu oyunda ise insalarla iletişim kurmak için birden fazla seçeneğimiz var. Küfretmek, asılmak, dalga geçmek, merhaba demek, el hareketi yapmak. Erkeklere bile asılabiliyoruz. Gitar çalan birisiyle dalga geçtim. Gitarı elinden atıp saldıracağını veya kaçacağını düşünürken gitarla kafama geçirdi. Bazen eğlenceli böyle komik anlar ortaya çıkabiliyor. Streep Club da var ama maalesef GTA kadar ileriye gidemiyoruz. Bunun dışında restorant, bar gibi yerler oldukça fazla ama sadece fast travel için kullandım çünkü içecek içmekten başka birşey yapamıyoruz. Kıyafet dükkanları da oldukça çeşitli. Ana karakteri istediğimiz gibi giydirip özelleştirme şansımız var. Zaten bu yeni karakterin tek olumlu özelliği de bu. Malum ilk oyunda Aiden hep aynı şeyi giyiyordu, sadece farklı renkleri mevcuttu. Tamam, açık dünyayı GTA'ya benzetmeye çalışmışlar ve iyi yaptığı şeyler de var ancak eksik çok. En basitinden halikopter, uçak kullanmak vs.



    Online da ise yeni modlar var ama hemen sıkıyor. En fazla 4 kişi Online olarak açık dünya da takılabiliyoruz. İki kişi oynanabilen coop görevler de var ama tek olarak da o görevleri oynayabiliyoruz. Bunun dışında online hacking moduyla biri tek başına takılırken oyununa gizlice girerek onu hackleyebiliyoruz. Bu mod ilk oyunda da vardı ama ilk oyunda online hacking olayı daha iyiydi. Oyun bizi hackleyeceğimiz kişiye NPC olarak gösteriyordu. Adam bizi görse NPC sanıyordu tabi profilimize bakana kadar ifşa olmuyorduk. Ama bu oyunda bildiğin Marcus ile gidiyoruz ve hiç görünmemek gerekiyor. İnternete bağlıysanız size de hack girişiminde bulanarak oyun keyfinizi baltalayabilirler ve oyun sizi uyarana kadar birinin gizlice oyununuza girdiğini anlayamazsınız. İlk oyunda focus özelliği vardı. Biri oyunuma girdiğinde focus etkisizleşiyordu. Bu sayede birinin beni hackleyeceğini kavrıyordum ve erkenden aramaya başlıyordum. Eğer bulamazsam hack işlemi başladığında havaya ateş ediyordum ve koşma şekillerine bakıyordum. Beni hacklemeye gelen kişi her ne kadar NPC gibi gözükse de koşma animasyonu NPC'ler gibi değildi, Aiden gibi koşuyordu ve bu seyede buluyordum. Ancak 2. oyunda bu kadar keyifli değil online hacking.



    Oyunun en kötü özelliği internete bağlıyken sürekli sizi birisiyle oynatmaya çalışması. Birden oyunda FPS düşüyor ve haritaya bir bakıyorum benim gibi kendi halinde offline da takılırken istemeden online moda sokulan birisi. Eğer beraber oynamak istemezsiniz yaptığınız şeye devam edebilirsiniz ama bu yüzden durduk yerde FPS az da olsa düşüyor. Bunu engelleme şansımız da yok. Girip ayarlardan online sezondan çık diyebiliyoruz ama 10 dakika sonra tekrardan birisiyle denk geliyoruz. Tek seçenek internet bağlantısını kesmek. Sırf bu online özelliği yüzden olsa gerek oyun bir defa dondu ve sonra çöktü. Bu olaylar Ubisoft oyunlarda meşhurmuş. Bana bir defa denk geldi.



    Bu oyun Ubisoft tarafından ilk oyun kadar abartılmasa da ilkinden çok daha iyi. İlk oyundan sonra derslerine iyi çalışmışlar, üzerine çok şey katmışlar ve GTA'yı da örnek almışlar. Zamanında Los Santos gezimiz kısa sürdü falan diyorlardı, şimdi akıllanmışlar. Hala bir GTA değil ama ilk oyunlarına göre ciddi bir gelişme söz konusu.


    Ekleme: Oyunun görev müzikleri pek iyi değil. İlk oyunda neredeyse her göreve ve düşmana özel müzik vardı ve gerçekten kalitelilerdi. Bu oyun o konuda eksik kalmış. Oyunun grafikleri de gayet güzel. Zaten Ubisoft oyunları genellikle güzel grafiklere sahip oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 12 Haziran 2019; 17:38:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyun toplamda kaç saat sürüyor? her şeyi yaparsak.
  • Onu hesaplamadım. Ubisof Club'dan bakıyorum, onda da hatalı gösteriyor. Ama en az 40 saat sürer diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu büyük heyecanla almıştım ama hiç beğenmedim. Mide bulandıracak seviyede klişe olan bir ana karakter ve arkadaşları, bayat espiriler... Tahammül edemedim.
  • Anladım peki 50 lira civarına inince alınır mı? en son 80 liraya düşmüş. Oyun kıtlığı çekiyorum bu aralar :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0

    Anladım peki 50 lira civarına inince alınır mı? en son 80 liraya düşmüş. Oyun kıtlığı çekiyorum bu aralar :)

    Bence 50 liraya değer. İlk oyuna göre ciddi gelişmeler var. İlk oyunu sevdiyseniz, bu oyunu daha çok seversiniz. Hatta ilkini oynamdıysanız önce onu da oynayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk oyunu oynadım Aiden'in çok ayrı karizması vardı ama ikinci oyunda ki ana karaktere pek alışamadım ama oynanış ve san francisco'da geçmesi baya hoşuma gitti haritayı bire bir yapmış ubisoft zaten harita işinde pro diyebiliriz :)
  • Cok oldu bitireli. Ilk oyun cok daha guzeldi cunku ciddiydi. Bu oyunda cok civitmislar. Guzel oyun ama cok civik. Ergen dizisi gibi diyaloglar vs. Gta olmaya calismis. E olamamis tabii. Biyiklariniz filan terliyorsa direkt yapistirin bu oyunu. Yoksa cok da bulasmayin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Kasım 2017; 22:11:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.