Şimdi Ara

Watch Dogs 2 %100 Türkçe Yama ÜCRETSİZ YAYINLANDI (Anonymous Çeviri) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
29
Favori
29.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İndirim oranı tabii ki kötü değil ama işte 2 kez zamlanmış base fiyatı yüzünden böyle oluyor. Dediğim gibi iade etmeyi düşünmüyorsanız forumda %30 indirimli satan arkadaşlardan daha da uyguna alabilirsiniz.
  • harika bir oyun bekliyoruz
  • Beklemedeyim.

    Kolay gelsin.
  • Merhaba arkadaşlar çeviri yüzdesi %44 olarak güncellenmiştir. Bayram nedeniye pazartesi değil cuma günü yüzde güncelleyeceğiz. İyi bayramlar hepinize. :)
  • adamsınız. helal olsun.
  • Kolay gelsin hocam. Sabırsızlıkla bekliyoruz...
  • kolay gelsin
  • Ücrete bağış sınırı düşünüyor musunuz?
  • Diğer WD2 konusu içinden WD1 sorulmuş oraya yazdığımı buraya da ALINTI yapıyorum bulunsun.

    İlk açıklandığında WD1'i bir çeviri gurubu değil de oyunun fanı hayranı olduğunu söyleyen tek bir kişi tarafından WD1 üstlenilmişti sanki. WD1'in kendi konusu bile vardı şu an bulamıyorum, hatta çeviriyi üstlenen o kişi kendisi demişti oyun içi her bir npc'nin üzerinde gördüğümüz telefon text sms vb mesajların ss'lerini çekin buraya koyun çeviri hızlanır iyi olur diyordu bayağı bir ss paylaşılmıştı orada. Bir de Titanfall 2 yamasını yapan @ApexPredator12-@Tgyama WD1'in üzerinde çalışıyoruz diyorlardı sonradan iptal ettiler herhalde.

    @WinterSoldier10 galiba buraya bir çeviri tablosu paylaşmıştın WD1'in ilerleyişini görüyorduk onu bir daha koyabilir misin?

    ---
    Gelelim WD2 çevirisine,

    GÜNCEL ÇEVİRİ YÜZDESİ: %44
    RESMİ BAŞLAMA TARİHİ: 20 Nisan 2019
    TAHMİNİ BİTİŞ TARİHİ: 20 Ağustos 2019

    Eh ne diyelim Allah kolaylık versin tamamına erdirsin işallah büyük bir merakla sabırsızlıkla bekliyoruz. Test aşamasından sonra çıkacak denildiğine göre, bu bitiş tarihi 20 Ağustos olsa bile yama 'çıkış' tarihini en azından 20 Eylül 1 Ekim falan (test aşaması o kadar uzun sürmez umarım) hatta 1 Kasım 2019 diye düşünüp beklesek böylesi daha iyi olur sanki.

    Aslında benim önceliğim hiç bir zaman WD2 olmadı, her zaman ısrarla WATCH_DOGS 1 (2014) Türkçe olmalı en çok Türkçe yaması olmayı hak eden oyun budur demiştim çünkü eminim bir çok kişinin gönlünde WD1'in yeri çok ayrıdır_: O karanlık kasvetli Chicago-Illinois şehir içi / şehir dışı atmosferine bitmiştim mesela, (her ne kadar PC'de araç sürüş dinamikleri içler acısı adeta işkence olsa da) aracımıza atlayıp müzikler eşliğine saatlerce yollarda gezdiğimi bilirim özellikle PAWNEE district denilen (The townsfolk of PAWNEE enjoy the small-town life—God, camping, baseball, and beer-dinner on weekends) haritanın kuzeyinde yer alan ağaçlık dağ tepe milli park tatil piknik alanları Overlook gözlem noktaları mesela en çok gitmeye can attığım yerdi, yine WD1'in kendine göre çok özel senaryosu karakterleri vardı, ctOS v1.0 olayları, oyun anlayışı mekanikleri ve tabii ki unutulmaz Aiden Pearce abimiz var yahu! en önemlisi de WD1'in kendine göre bir duruşu ağırlığı ciddiyeti vardı "WD2'de neymiş WD1'in yanında lafı bile edilmemeli" demişimdir hep neyse.

    Bu arada WD2 yaması ücretli yayımlanacakmış peki bu işler iletişim ödeme yama alımı vb şeyler için illaki Facebook üzerinden mi olacak? DH konusu içinde de bir açıklama olsa nasıl olur nasıl işleyecek ücretli yama olayı merak ettim. Şimdiye kadar benim gördüğüm ücretli Türkçe yama ödemesi / yamayı edinmek vb sistemleri arasında Animus Projesi'nin kendi sistemi sanırım en güvenilir en rahat en basit olanı gibi duruyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 13 Haziran 2019; 10:37:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mehmet-d kullanıcısına yanıt
    Çeviri bu tablodan devam etmiyor. Uzun zaman önce tablonun güncellenmesi durdu zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 gündür bakıyorum,günceleniyor ama
  • mehmet-d kullanıcısına yanıt
    Bu tablo bizim tablomuz değildir, WD1’in tablosudur. Wd1’i çevirenlerle iletişime geçtim çevirinin devam ettiğini söylediler.

    Bir süredir yüzde güncellemiyoruz, son yaşananlardan sonra bir süre çekilmeye karar verdik. Yeni yüzde Pazartesi günü güncellenecek. Oyun içi video ise bu ay içinde sizlerle olur diye düşünüyorum.

    Çeviri halen devam ediyor. Bu proje veya başka projelerimizde aramıza katılmak isteyen çevirmen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir.

    İlginiz için teşekkür ederiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakın bırakmayın. çok beklediğimiz bir oyun.
  • Aynen cidden bırakılırsa onca emeğe de bekleyene de yazık olur bence
  • Hocam pazartesi günü bir güncelleme yapacağız demiştiniz ama takipteyiz
  • Kolaylıklar diliyorum. Bir sıkıntı mı var salı günü oldu sizden ses çıkmadı? İyi forumlar.
  • Evladı Fatihan'ın yaptığı o bağış üzerine sırf ona ayıp olmasın diye bırakılmaz. Emeğe yazık olur doğru ama; bu arkadaş hariç WD2 yaması bekleyen bir Allah'ın kuluna ne ayıp olur ne de yazık olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adol125

    Evladı Fatihan'ın yaptığı o bağış üzerine sırf ona ayıp olmasın diye bırakılmaz. Emeğe yazık olur doğru ama; bu arkadaş hariç WD2 yaması bekleyen bir Allah'ın kuluna ne ayıp olur ne de yazık olur.
    inşallah dediğiniz gibi olur hocam
  • alptunga22 kullanıcısına yanıt
    Tamamlayacaz dediler zaten onu sıkıntı etme.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.