Şimdi Ara

WASTELAND 3 RESMİ TÜRKÇE YAMA YAPABİLİRSİNİZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
11.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi forumlar. Biraz geç olacak çünkü oyunun çıkmasına az bir zaman kalmış. Wasteland 2, oyun daha çıkmadan önce resmi türkçe olarak çevirilmişti. Oyun yapımcıları çeviriye çok fazla destek veriyorlar. Biraz geç kaldım bu konu için ama resmi çeviri yapmak isteyen ekipler varsa kaçırılmayacak fırsat. İlgilenenlere duyurulur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 5 Temmuz 2020; 22:55:19 >



  • Oyun yarın çıkıyor. Emin olun başvuru yapan bir çeviri grubu olsaydı kabul ederlerdi diye düşünüyorum. Ama ücretsiz olunca kimse yanaşmadı sanırım. W3 çevirecegimize kendimiz oyun çevirir satarız kafasındalarsa gerçekten yazık. Resmi projenin önemi çok daha büyük gelecek açısından.
  • 2. Oyunu Crewals çevirmişti. Belki buna da el atarlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Microphone Not Found

    2. Oyunu Crewals çevirmişti. Belki buna da el atarlar.
    Ne yazık ki hiç sanmıyorum. Adamlar 2016 dan beri crewals ana sayfalarına bile bir paylaşım yapmamışlar.
  • harunefetr kullanıcısına yanıt
    Fazla sosyal medya işleri ile ilgilenmedikleri doğru, Ama bakalım zaman ne gösterecek?
  • +1 olursa çok güzel olur
  • Pek umudum yok. 2. oyunun çevrilmiş olması bile büyük şans.
  • Crewals'a sordum yapmıcaklarını söylediler. Ayrıca firmanın çeviriye resmi destek vereceğini kendiniz mi düşünüyorsunuz yoksa elde avuçta bişey var mı? Elinizde firma ile görüşmeleriniz varsa ss atın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 5 Temmuz 2020; 21:37:44 >
  • Olmaz o iş zamanında Crewals resmi yaptı 3. oyuna kolay kolay hiç bir grup karışmaz
  • Firma palazlandi bu arada ilk oyunu kickstarterda baslattiklari icin o ceviri islerine sicak bakiyorlardi. Su an amator ceviriye evet demezler. Profesyonel bir ekiple calisacaklarini da zannetmiyorum ikinci oyun Turkiyede kac satti ki? Oldukca kucuk bir kesime hitap ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TackleBarry

    Crewals'a sordum yapmıcaklarını söylediler. Ayrıca firmanın çeviriye resmi destek vereceğini kendiniz mi düşünüyorsunuz yoksa elde avuçta bişey var mı? Elinizde firma ile görüşmeleriniz varsa ss atın.
    Crewals'a sormak bile hata. Yanlış anlaşılmasın. Adamlar zaten çeviri yapacak olsalar 2016-2017 den beri bir şeyler yaparlardı. Onlardan geçmiş artık :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Firma palazlandi bu arada ilk oyunu kickstarterda baslattiklari icin o ceviri islerine sicak bakiyorlardi. Su an amator ceviriye evet demezler. Profesyonel bir ekiple calisacaklarini da zannetmiyorum ikinci oyun Turkiyede kac satti ki? Oldukca kucuk bir kesime hitap ediyor.
    Hocam wasteland 3 steam sayfasına girerseniz anlarsınız. Öyle bir durum yok. Hatta Wasteland 2 çevirisindeki durum ne ise aynısı. O adamlar çok sıcak bakıyorlar Türkçe çeviriye ama geç açtıgım için bu konuyu gerçekten üzgünüm. Çünkü bu sıralar ve son 1 senedir aktif olan çeviri grupları isim vermeme gerek yok. Resmi proje için can atıyorlar diye düşünüyorum.

    Diller:
    Arayüz Seslendirme Altyazı
    Türkçe Desteklenmiyor
    İngilizce ✔ ✔ ✔
    Fransızca ✔ ✔
    Almanca ✔ ✔
    Kastilya İspanyolcası ✔ ✔
    Lehçe ✔ ✔
    Rusça ✔ ✔

    Wasteland 3 steam sayfasından alıntıdır. Rusça , lehçe, franzsızca, kastilya ispanyolcası dillerinde oyun çevirilmiş. Resmi çeviri için istekli bir ekip varsa inanın bu oyun Türkçe olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 20 Nisan 2021; 21:6:7 >
  • 2.oyunu resmi türkçe çıktı diye alıp 114 saat oynamıştım. Normalde çok sevdiğim tarz değildir sıra tabanlı oyunlar. Resmi Türkçe işi değiştiriyor

    Umarım bunada gelir resmi çeviride alır deviririz bir 100+ saat
  • Hocam firma ile görüşmenizin ekran görüntüsünü atın dedim, görmemezlikten geldiniz... Eğer varsayımda bulunuyorsanız, varsayımla olmuyor bu işler... Eğer community oluşturmaya çalısıyorsanız oda böyle yapılmaz.
  • TackleBarry kullanıcısına yanıt
    Benim oyun yetkilileri ile görüşmeme gerek yok abes yere işgal etmiş olurum, boşuna zaman almış olurum. Ciddi çeviri grupları varsa hocam bizzat ulaşabilirler olur ve ya olmaz kesin olur diye bu konuyu açmadıgım için cevap vermedim hocam size. Yani garantisi yok zaten ama sıcak baktıklarını biliyorum çeviri işine. Yüzde 75 şans ile başvuru yapılırsa kabul edilir diye düşünüyorum. Çünkü Wasteland 2 çeviri projesin de çok büyük destek vermişlerdi tüm dillere. Steam sayfasına giderseniz anlayabilirsiniz. Rusça lehçe ispanyolca tüm diller neredeyse çeviirlmiş. Bir tek güzel Türkçe'miz eksik kalmış. Steam sayfasına bakarsanız anlayabilirsiniz çeviriye destek verdiklerini. Olmayacak bir şey olsa ben konu açmam. Yüzde 75 ciddi bir ekip giderse resmi çeviri işi olur bunu bildiğim için konuyu açtım. Ve zaten resmi çeviri başvurusu yapmakta zor bir şey degil. Zamanın da bir çok oyuna başvuru yapan ekipler olmuştu. Belki gözden kaçtı diye Wasteland 3 için konu açtım. İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 6 Temmuz 2020; 20:51:54 >
  • Çıkıyor mu?

    WASTELAND 3 RESMİ TÜRKÇE YAMA YAPABİLİRSİNİZ
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Oyun yarın çıkıyor. Emin olun başvuru yapan bir çeviri grubu olsaydı kabul ederlerdi diye düşünüyorum. Ama ücretsiz olunca kimse yanaşmadı sanırım. W3 çevirecegimize kendimiz oyun çevirir satarız kafasındalarsa gerçekten yazık. Resmi projenin önemi çok daha büyük gelecek açısından.
  • keşke el atılsa ...

  • Yapımcı vaktiyle Wasteland 2'nin resmî çevirisini yapan Crewals ekibine büyük ayıp etmişti. Yapımcı en başta ekiple anlaşıp oyunun çevirisi tamamlandıktan sonra işi yokuşa sürmüş ve aylar sonra keyif bağışlar gibi oyuna entegre etmişlerdi. Açıkçası konuyla ilgili bilgisi olan ekipler bir daha bu yapımcının oyunlarına el atmak isterler mi bilmiyorum. Ayrıca ücretsiz olarak sunulacaksa zaten buna kimse zaman ayırmak istemez. Çünkü ciddi zaman ve emek gerekiyor, bunun karşılıksız kalması profesyoneller için tam anlamıyla kayıptır.


    Umarım gönüllü ekipler çıkar, çünkü resmi olarak yayımlanacağı için iyi bir referans olur. Ayrıca oyun gerçekten kaliteli görünüyor, hedef kitlesini memnun etmiş.

  • Wasteland 2 Xbox üzerinde Türkçe dil desteğini sunuyor mu bilgisi olan var mı ?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.