Washingtonda ki Türkler herhalde benliklerini kaybetmişler. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Alin Ermeni fanlari iyi izlesin. Bunlar los angelesta da boyle her 24 nisanda Turk bayragi yakiyorlar. En okumusu bile Turk kelimesini duyunca yuzu eksiyor. Su barbar hanzolari sevgi pitircigi sanan o kadar densiz var ki. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Videolu kaynak atılmış, hala ne çok çekemeyen varmış onu anladım. Helal olsun siyahilere dün görmüştüm fotoğrafı sosyal mecrada ve içimde bir gram şüphe oluşmamıştı yalan olacağına dair. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 4 Ekim 2020; 23:42:37 > |
Türk Büyükelçiliğinin işi gibi geldi bana. Daha önce saldırılar olmuştu, önlem olarak koruma tutulmuş olabilir. |
Saşırtmadı. ![]() Renklerimiz tonu açık veya koyu olsa da hepimiz Türk'üz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tek_Türk -- 5 Ekim 2020; 0:2:28 > |
Siddet durmali diye aglamaya baslamislar demekki iyice koseye kistirildilar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 5 Ekim 2020; 0:43:29 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirTemel -- 5 Ekim 2020; 1:23:39 > |
Ninja Kaplumbağa gibiler ha, çok sevdim bu insanları. Atatürk evrensel bir değerdir arkadaşlar, bazılarınız sinir olsa da Atatürk dünya siyasetinde bir pırlanta'dır. |
İsrail, mücadele ettiği meleğin Yakup'u kutsadığı isimdir. Bana öğretmeden önce gidip kendin öğren, ileride lazım olur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 5 Ekim 2020; 1:53:8 > |