Heykeli yapan Heykeltraşa selam olsun... Erdoğan'dan başka herkese benziyor. Bence Erdoğan'ın Heykeli olduğunu bile anlamamışlardır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu adamları bulup türkiyeden hediye yollayalım baklava falan. helal olsun |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunun nedenini size açıklayayım. Amerika'da okullarda Türkiye'nin savaş ve bağımsızlık tarihi de anlatılıyor. Siyahi bir arkadaşım vardı Amerika'da, bizim Kurtuluş Savaşı'nı bizim ülkenin yarısından iyi biliyordu. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Büstün önünde artistik poz vermişler. Belki de o yüzdrn Photoshop Motoşop diyenler olmuştur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
'Dünya tarihinin en başarılı askeri' ve en başarılı lideri çok iddialı bir ifade. Bilgilendirme için teşekkürler :) |
Atatürk'e yakışan bir ifade. Madem beğenemedin dünyanın en başarılı asker ve liderini göster bana. Hadi bekliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben beğenmedim demedim ki. Tabi ki en çok büyük bir tarihi karakter. Sadece Cengiz Han veya başka tarihi karakterler varken gelmiş geçmiş en iyisi Atatürk demek biraz iddialı |
Ben "tarihin en başarılı askeri ve lideri" niteliğinin Atatürk'ü anlattığını düşünüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 10 Ekim 2020; 2:0:10 > |