Şimdi Ara

###Warwick Rehberi - Tank/Jungle### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
76.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • iyi olmuş ama yine de bir Auspexa değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kittyMiE

    lane ww nasıl bi build yapılmalı solo top ?


    Spell penetration rune ve Ignite spelli ile,
    Sorcerers Boots
    Wit's End
    alıyorsun. 6 olduğunda Ulti+Ignite ile tek atıyorsun.

    Şahsen denemedim ama karşıma böyle bir adam geldiğinde, ultiyi aldıktan sonra çok pis ezmişti...
  • Aristona;

    Wriggles'a gereksiz demişsin, her jungle'ın alması gereken ilk item o'dur.
    Kill alman önemli değil rahat etmen önemli değil her 3 dk'sı dolduğunda o ward'ı oraya buraya koymak takımının hep bir adım önde olmasına yardımcı olacaktır. En azından beleş kill vermemenizi sağlayabilir. Bu tartışmasız gerçektir.

    WW ile ben iyi olduğumu düşünüyorum.
    West / Gorgonight
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ates Karaboga

    Aristona;

    Wriggles'a gereksiz demişsin, her jungle'ın alması gereken ilk item o'dur.



    Fiddle

    huehuehue
  • 21/0/9 olmamalı buffların süresini arttıran utilitydeki masterye en az 1 tane verilmeli. Ben 19/0/11 kullanıyorum.

    Bir de smitesiz da yapılır ignite alabilirsiniz kısmını sil rehber hazırlıyorsun insanlara örnek oluyorsun yani el insaf, smitesız jungler olmaz. Eğer sen hala "hayır yapılabiliyor" gibi argümanlarla geliyorsan rehberi de sil lütfen. Bin defa farklı arkadaşlar yazdı smite neden gerekli, neden lazım diye, artık yazmak istemiyorum. Smite+flash dışında jungler ww in summoner spellerde bir alternatifi yok.

    Oyun başında 5 pota ihtiyacı yok ww'in üst seviye oyunlarda cloth+2pot+ward daha iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mundo Mundo


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ates Karaboga

    Aristona;

    Wriggles'a gereksiz demişsin, her jungle'ın alması gereken ilk item o'dur.



    Fiddle

    huehuehue


    Warwick madreds bloodrazor gitse daha mantıklı, ayrıca warwick ile çok rahat tüm jungle temizlenebilir kırmızıda dahil yani üstüne wolves wraiths bi daha yapılır yada gank gidilir. Ama 6'dan önce pek etkili olmuyor warwick. Birde ben long sword alıyorum mesela armor yerine para masrafı oluyor armor + 5 pot alırsan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frrozen


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mundo Mundo


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ates Karaboga

    Aristona;

    Wriggles'a gereksiz demişsin, her jungle'ın alması gereken ilk item o'dur.



    Fiddle

    huehuehue


    Warwick madreds bloodrazor gitse daha mantıklı, ayrıca warwick ile çok rahat tüm jungle temizlenebilir kırmızıda dahil yani üstüne wolves wraiths bi daha yapılır yada gank gidilir. Ama 6'dan önce pek etkili olmuyor warwick. Birde ben long sword alıyorum mesela armor yerine para masrafı oluyor armor + 5 pot alırsan.


    Iyide bunun benim dedigimle ne alakasi var?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aristona_


    quote:

    Orijinalden alıntı: Riqimaru

    @Aristona_ hocam yazdığın yapılandırma tank sayılmaz ki. O buildin savaş başlatması yanlış olur zaten. Benim yazdığım ise tank bulunmayan oyuna göre, gayet de güzel savaş başlatılabiliyor. Başka bir tank varsa Warwick'in tank gitmesi başlı başına saçmalık olur zaten. Wriggle's bile yapmam doğrudan Bloodrazor alırım.

    Counter jungle kısmına katılıyorum. 2 potion yeterli olduğu için ward ile başlayabiliyoruz. Karşıdaki jungler'ın nereden başladığına göre kırmızıya veya maviye ward koymak, sağlam bir taktik.


    Evet, hatta potsuzda jungle yapılıyor ancak ne olur ne olmaz, bazen pulladığınız mob fazla ileri gidiyor regeni başlıyor, o durumda zorlanmamak için 2 pot almak en sağlıklısı.

    Tank konusunda haklısın. Eğer takımda tank yoksa, tank/offtank görevini genelde warwick görüyor, ama benim verdiğim builddede fazla tank itemi olmamasına rağmen, canını çok çabuk doldurduğu için birnevi tank sayılıyor.

    quote:

    Orijinalden alıntı: PhTx3

    Takımın WW ulti damage'ına ihtiyacı o kadar çoksa zaten oyunu kaybetmişsiniz diyebilirim. Wriggles sevmeyenler de jungle yapmayı pek bilmeyenler denebilir. :/


    quote:

    Orijinalden alıntı: PhTx3
    ama wriggle olmaması öncelikle push yapmamızı engeller, top lane geri gitmek zorunda kalırsa ya da karşılıklı geri giderlerse lane push yapıp exp kaybettirmek gibi bişey yapamazsınız wrigglesız


    Wrigglesiz niye push yapılmıyormuş? Push yapacakken 75g'lik 1 tane ward almak yeterli oluyor zaten.
    Wriggle'nin warwickte kullanışsız olmasının bana göre birkaç sebebi var:

    1. Warwick lane takılmaz, bu sebepten dolayı gank korkusu yoktur. Wriggle alıp ward koymasınada bu sebepten dolayı gerek yoktur. Eğer çok ihtiyacı olursa (push yaparken, takıma destek olmak için vb.) ward alır.
    2. Wrigglenin verdiği ana özellik lifesteal ve bu özellik warwick için son derece gereksiz. Savaşlarda sizi hayatta tutan lifesteal değil, pasif, Q ve ultiniz. Bir tank buildinde wriggleden gelecek can her vuruş için ortalama 20'dir.
    3. Wriggle kullanılarak yapılabilecek sağlam bir item yok warwick için.
    4. Wriggle alırsanız madred razors boşa gitmiş oluyor, Madred Bloodrazor yapmak için birtane daha almanız gerekiyor. (1100g) Bana göre WW'nin en önemli itemi bu.

    Ancak şunu yapabilirsiniz. Early game/mid game'nin başlarında rahat jungle yapmak için vampiric specter alıp late game'de satabilirsiniz.

    Jungle yapan Master Yi, Tryandemere, AD Shaco gibi herolar için gerekli olabilir wriggles lantern ama warwicking gerçekten ihtiyacı yok.
    Bunu 150'nin üzerinde warwickle oyun oynamış, ve jungleyi en hızlı nasıl yaparım diye 4 farklı rune sayfası oluşturmuş birisi olarak söylüyorum.




    1- Lane takılmasına gerek yok. Sololar birbirlerini zorlayıp geri giderse "push" yapcak skill'in yok. Wriggle proc vurmadan push yapamazsın yani hızlı bir şekilde. Bir Nocturne Passive, Bir mumu E, Nunu'nun cannon AS verip karşı cannon'ı yemesi gibi birşey yapamıyosun yani.

    2- Wriggle'ın verdiği ana özellik Lifesteal değil.

    3- Wriggle zaten başka bir item olmuyo, Armor AD ve Proc yettiği gibi sürekli ward koyabilmen ayrı bir şey. Verdiğin gold kıyasla kesinlikle ama kesinlikle çok işine yarıyan bir item hani.

    4- Bloodrazor, sadece oyunu eziyorsan alıncak bir item. Takımın zorlanıyorsa Malady çok daha iyi bir item hem daha ucuz. Bloodrazor dediğim gibi, adamlar bir şey kasamaz. Sen oyunu hemen bitirelim diye girersin, o zaman alırsın.


    Wriggle olmadan ne early drake kontrolü sağlıyabilirsin, ne de rahat gank gezebilirsin. WW oyunun en yavaş junglerlarından birisi zaten. Lanewick için bile wriggle almaya gerek varken, gelip jnugle için almak saçmalık diyorsun, hani bilmeyen insanlar inanıcak bir şey değil.

    Yanlış olduğunuz noktayı tekrar söylüyeyim, Olay sadece yüksek HP ile kesebilmek değil. Kesme hızında önemli. Diceksiniz Bloodrazor alınca daha hızlı kesiyor, evet. Drake ve Baron için daha ideal zaten. Ama onu alana kadar bir wriggle almak early drake kontrolünü olduğu gibi size verir yani. Baron kesmek içinse zaten solo yapmanın saçmalık olduğunu bir kenara ayırırsak, wriggle yeterince iş görür.

    Tekrar madde 4'dü tekrarlıycam. Bloodrazor, karşı takımı aşırı ezdiğiniz bir oyunda, oyunu çabuk bitirmek için para bastığınız zaman alabiliceğiniz bir itemdır. Eziliyorsanız ve dmg ihtiyacınız varsa Malady çıkın derim. Ya da oyun çekişmeli ve uzun olucaksa da daha tanky şeyler alın teamfight içinde rahatça koşun derim.


    Not: Ww ulti sayesinde hayatta kalmaz, yani, kalmamalı. Eğerki ulti 1v1 girince sizi direkten döndüren şey ise, buildinizi komple gözden geçirin derim.
    Ww ile ne kadar oynadığımı saymadım açıkçası, ama yeterince jungler oynadım diyebilirim.




    Unutmadan ekliyeyim, E skill'ine 2-3 kez verdikten sonra W vermek daha çok işinize yarar, çok fazla fark etmiyo o kadar range'den sonra.
    Mastery'ler için ise, 16 dan fazla offense vermek pek mantıklı değil, utilty > offense zaten.
    Ghost en az flash kadar işinize yarar bu arada. Flash 2 fight'da bir sadece ulti ile chain yapılırken ghost daha rahat chase yapıp "It's only fun if they run" demenizi sağlar. -Defansif olarak 2sininde kullanım alanları belli zaten.-


    Daha fazla açıklama yapmıycam, wriggle almayan jungle Ww umarım benim de karşıma gelir de eğlence çıkar bana. -Hoş geçen oyun gelip My skin is better than yours! dedi, sonra ezilince konuşmadı bi daha ama.-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tholan -- 5 Eylül 2011; 16:23:56 >




  • Arkadaşlar bu şampiyona ad mi kasılır yoksa ap mi? Ayrıca takımdaki yeri neresidir jungle dışında?
  • Skarner Warwick Shyvana vs.

    Bunlar eskidi artık ben tercih etmiyorum. Beceremediğimden değil, alternatifleri çoğaldığından dolayı. Eskiden melee karakterlerin işi o kadar zor değildi, şimdi o kadar karakter var ki uzaktan uzaktan vurup yanına yanaştırmayan, dibine girdiğin an alaşağı oluyorsun.

    Eğer illa melee oynamak istiyorsanız master yi ve udyr gibi split push yapabilen şeyler oynayın. Wukong jungle bile bu yukarda saydıklarımdan yüzbin kat daha yeğdir.

    Ayrıca oyunu oynayan her aklı selim insan şunu farketmiş olmalı: oyundaki defansif eşyalarla ofensif eşyalar arasında bir dengesizlik var. Oyun başlarında tank gibi kasan kazanıyor, oyun sonlarında glass cannon kasan etkili olamıyor. Saf dışı bırakılıyor. Bruiser takım diye bir moda da çıktı şimdi: Olaf solotop jax ya da xin zhao jungle, urgot ADC, Leona support vs vs. Örnekler çoğaltılabilir.

    Oyunda tank gibi olmayan, canı az olan, kırılgan herolar artık kimse tarafından tercih edilmiyor, oynanmıyor. Eskimiş oyuncak muamelesi görüyorlar. Çünkü eskidiler.

    edit büdüt: oha harbiden eskiymiş uplayanın canı çıksın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanKosto -- 12 Şubat 2013; 11:15:35 >




  • İyi de kardeş başlık 2011 tarihli,eski yani.
  • WW daha ölmedi jungleda öttürür.
  • açıkçası becerebıldıgım tek champ warwick dıgerlerıyle hıc adam kesemıom bununla 18/4/17 gıbı killerım var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALAK_

    Arkadaşlar bu şampiyona ad mi kasılır yoksa ap mi? Ayrıca takımdaki yeri neresidir jungle dışında?

    HORT

    soloda çıkabilir bu arada
  • Hort mort, ana konusu bu olduğu için buraya yazdım... Arama butonu boşuna mı var?
  • evet hort ama cevabıda yazdım soloda çıkabilir ama ne kadar güçlüdür vb. bilmem denemedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nasri32

    ww ile junglede rakip tanımam manyak oynarım cok ıyı tank kasarım trynide cok iyi oynarım

    Hort

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bloodrazor gordum :(
  • Smite almaya da bilirsinden sonrasını okumadım .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.