Bildirim
WARRİOR MU STR PRİEST Mİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Akarada paper dd25 yok sanırım. Bir yenilik gelmediyse yoktur. İron set kesinlikle lazım olacak sana. Alabilirsen bir şeyler yaparsın. Yoksa bp olma. _____________________________ -
sv hakkinda bise diyemicem ama sahsen server olarak ronarkta oynuyorum. basede bp priest hic yok. hem humanlarda hem karuslarda warior ve asas agirlikli. gordugum kadariyla ii li warior hic yok. sana tavsiyem eger bulabilirsen avedon veya raptor al +sini butcene gore belirlersin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
İron Set Alırım O Kolay İş Ama Bnm Takıldığım Esas Mesele Arkadaşlar Asaslara Yem Olursun Diyorlar Andreamda Ona Diyecek Lafım Yok Doğru Diyorlar Ama Ben Base Kasmayı Düşünüyorum Orda Biraz Daha Şansım Fazla Takı Konusunda Yardımcı olabilirmisin ? _____________________________ One ball for sports, two balls for football !

-
quote:
Orijinalden alıntı: Exotica
İron Set Alırım O Kolay İş Ama Bnm Takıldığım Esas Mesele Arkadaşlar Asaslara Yem Olursun Diyorlar Andreamda Ona Diyecek Lafım Yok Doğru Diyorlar Ama Ben Base Kasmayı Düşünüyorum Orda Biraz Daha Şansım Fazla Takı Konusunda Yardımcı olabilirmisin ?
basede kimse kimseye kolay kolay yem olmuor. Hic warior kasmadim. sadece duyduklarimi soylim.
iron set olursa iyi olur 9 ii alacak paran varsa ieon sette toparlarsin gibi geliyor.
2-3 tane +9 chitinle gelen var wariorlardan bence +9 veya +8 chitin giy. geri kalan statlari hpye ver. ustune de cash kiyafeti yada +9 chitin olursa ptlere girmen clanlar kurman zor olmaz.
ksra bakma hic warior kasmadim yardimci olamicam fazla
-
asaslari fazla abartma +9 +8 hb ile asaslardan fazla vuran wariorlar var(Sv Ronark Nick:ForEVERAYiBOGAN- Human))
Sen tank ol gerisine karisma. bisekilde damage girersin zaten db yedikten sonra en krali olsan 2 bilemedn 3 spike yada thrusta gidersin. base icin konusuorm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calibrane -- 9 Eylül 2012; 19:47:51 >
-
kardes bp oynamak her babayiğidin harcı degildir heleki şu devirde.
en aşşağı +3 lilime +3 roc gibi takılar bulundurman lazım ayrıca cs gibi bir kalkana sahip olman lazım.
tabiki iron seti yazmıyorum bile. i.setsiz bp oynayamazsın kesinlikle oynatmazlar.
yoksa npt olursun yerden kalkmaktan sıkılırsın soylemedi deme.
ayrıca fabric dd25 mutlaka ve mutlaka alman lazım ronarkda var akarayı bilemiyorum.
yoksa warrior ile 8shell set 9ii demişsin son derece yanlıs bence takılarını old falan dizmeyi planlıyorsan tam türk işi olur.
+8 shell set +8 raptor veya ii kafana göre kalan paraya kesinlikle +2 takı dizmelisin ayrıca iron set.
takı çok önemli.

-
quote:
Orijinalden alıntı: ronaldinho6
kardes bp oynamak her babayiğidin harcı degildir heleki şu devirde.
en aşşağı +3 lilime +3 roc gibi takılar bulundurman lazım ayrıca cs gibi bir kalkana sahip olman lazım.
tabiki iron seti yazmıyorum bile. i.setsiz bp oynayamazsın kesinlikle oynatmazlar.
yoksa npt olursun yerden kalkmaktan sıkılırsın soylemedi deme.
ayrıca fabric dd25 mutlaka ve mutlaka alman lazım ronarkda var akarayı bilemiyorum.
yoksa warrior ile 8shell set 9ii demişsin son derece yanlıs bence takılarını old falan dizmeyi planlıyorsan tam türk işi olur.
+8 shell set +8 raptor veya ii kafana göre kalan paraya kesinlikle +2 takı dizmelisin ayrıca iron set.
takı çok önemli.
+1_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler