Şimdi Ara

Warren Buffetın Altın Almayıp Hisse Almayıp Dolarda Kalması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan altin konusunda milleti silkelemeye doğru gidiyor bu is

Toplayanlar zaten trumpa gıcık olan kuresel sermayeciler

Yere cakilirsa çok üzülmeyin diye uyarmasi benden bir sey yukselirken almak en kötü ticarettir piyasada

Ytd

Siz ne düşünüyorsunuz? Dolar euro sterlin yen sistemi çöküyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hiçbir fikrim yok ama Murat Muratoğlu ya sordular "yaa vorrın baffıt ölmüş zaten adamın umrumda değil" dedi geçti.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Ahahahahahah yoruma bağ hele

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bi düzeltme illa gelir max %10-15 olcak şekilde. onun dışında öle silkeleme falan altında zor hele ki merkez bankaları eşek yüküyle altın depoladıktan sonra

Warren Buffetın Altın Almayıp Hisse Almayıp Dolarda Kalması

en kötü dönemlerinde %40 düşmüş düşmesi de 3 yıl almış :d bitcoin deel bu bişey olmaz

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Bugün baya düştü

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

işte altının baya düşmesi %2-3 oluyo anca. totalde bi %10 çekilse yüklü gircem tekrardan

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Bugün gene çıkmış :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2012 ya da 2013 idi, arkadaşım benden çok yüklü bi borç istedi. neden istiyon dedim. Altın çok düştü, yatırım yapacam dedi. burdan daha da düşmez dedi.

çok düştü dediği 110'dan 100'e düşmüştü kısa sürede.

ben reddettim. çünkü benim paramla Altın alacak, yıllar sonra kâr edince kâr kendisine kalacak. bana sadece ana parayı geri iade edecek.

sonra ne oldu? Altın 75'e kadar düştü. ve düştüğü gibi kaldı. senelerce hiç kıpırdamadı.

bu arkadaşımın ne kadar şımarık biri olduğunu da böylece anlamıştım. hep diyorum, insanların geçmiş deneyimleri farklı olduğu için kimse birbirini anlayamaz. bu arkadaşım da anne-babası tarafından şımartılmış birisi olduğundan dolayı kendisini padişah çocuğu gibi ayrıcalıklı zanneden biriydi. bu sebeple hep böyle kabul edilmeyecek tekliflerle geliyodu.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

ashdbashdashd kafaya bak hele

keyfine borç isteyen insan yüzsüzdür ya

Yaprak Dökümüyoutube
    Yaprak Dökümü 83. Bölüm - Ali Rıza Cevriye'ye olan borcunu Ahmet'ten borç alarak ödedi Ferhunde yenilgiyi hazmedememiş, Şevket’ten boşanmaktan vazgeçmiştir. Bu durum Ali Rıza Bey ve ailesini çok üzer. Ferhunde’nin adını bile duymak istemeyen aile, belli ki uzun süre daha onunla uğraşmak zorunda kalacaktır. Öte yandan Cevriye Hanım parasının Ali Rıza Beyler’in haciz işlemini durdurmak için kullanıldığını öğrenir ve büyük olay çıkar. Aslı ile Ferhunde arasındaki ipler gün geçtikçe gerilmektedir. Levent’i elde etmek Ferhunde için artık gurur meselesi haline gelir. Necla’nın evlilik haberini Şevket’ten öğrenen Oğuz yıkılır. Oğuz için bunu atlatmak hiç kolay olmayacaktır. Necla, Cem’in ailesinin, evliliklerinin önünde büyük bir engel olacağına artık çok emindir ve yol yakınken daha fazla üzülmeden bu karardan vazgeçer. Babasına bu kararı açıklamaya cesareti yoktur. Ali Rıza Bey; Emekli bir kaymakam. Yıllarca namusu, şerefi ve ailesi için çalışmış bir baba. Hayriye Hanım; Bu zamana kadar eşinin kararlarına hep saygıda bulunmuş, ailesinin birliğinin ve çocuklarının mutluluğunun bozulmaması için yeri geldiğinde Ali Rıza Beye bile sert çıkmıştır. Fikret; Bu yaşına kadar kendisine hep babasını örnek almış her şeye geleceğe bakarak karar vermiş ve öyle kararlar almıştır. Aynı Trabzon'da bıraktığı adı bir suça karışmış ve çok sevdiği nişanlısı gibi. Şevket; Saf yürekli, evin tek erkeği, çalışmaya başladıktan sonra artık o evin reisi olmuştur. Babası gibi güçlü olamasa da yine de ailesinin ve kardeşlerinin değerini bilmektedir. Leyla ve Necla; Leyla, Necla'dan tam 1 yaş büyük. Üniversiteye hazırlandığı için kardeşini kıskanıyor ama dershanede tanıştığı kişil er onu çok farklı hayatlara sürükleyecektir. Necla; Okulunun verdiği biraz hava, biraz da gösteriş onu baya etkilemiştir. Bu durum biraz Leyla ile arasını açsa da ikisi de işin içinden çıkılmaz bir yola sürüklenmektedir. Ve Ayşe; O her şeyden habersiz ama tüm bu yaşananlar onu fazlasıyla etkileyecektir. Şevket'in bankada tanıştığı Ferhunde'yle yaptığı bir hatadan dolayı evlenmesi, Leyla ve Necla'nın Oğuz tarafından aynı anda kullanılması ve Necla'nın evi terk etmesi. Fikret'in tanımadığı bir adamla evlenip gitmesi, Ferhunde'nin kimsenin bilmediği planları ve her şeyden habersiz Ayşe!Tüm bu olaylar özellikle Ali Rıza beyi derinden etkileyecektir... #YaprakDökümü #YaprakDokumu #LeylaNecla
    https://www.youtube.com/watch?v=Oew4SaWfLGY&t=220s
    sorma hacı yaa

• La hamza warren kıçına bez bağlıyor adamın kıllar pişmaniye değil asma yaprağı olmuştur artık sen ne bakıyon ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 26 Nisan 2025; 20:58:1 >
  • Başbilen kullanıcısına yanıt
    Bi adam genclerin bile beceremedigi iste cok iyiyse o adama dikkat et hocam

O söz gençlerin erken öldüğü bir şeyde yaşlı biri görürseniz sakının değilmiydi

• Başbilen kullanıcısına yanıt
    Öyle bi sey de vardi ama ben değiştirdim işte

Adam bu yaşta herkesten iyi kokladi piyasayi herkes dokulurken o kurtardı parasını

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.