Şimdi Ara

Warner Bros ve HBO'nun üst kuruluşu Discovery ile birleşiyor: BluTV anlaşmadan etkilenecek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Warner Bros ve HBO'nun üst kuruluşu Discovery ile birleşiyor: BluTV anlaşmadan etkilenecek mi?



    Eğlence sektörünün son yıllardaki hızlı büyümesinin sonucunda büyük şirketlerden birkaçı iyice büyüdü ve çoğu sektörde olduğu gibi sektör birkaç şirketin liderliğinde ilerliyor. Geçtiğimiz günlerde de AT&T yöneticileri Discovery ile bir bileşmeye gittiklerini açıkladı.



    Ayrıca Bkz.Mobil oyun pazarı, tüm oyun pazarının %52'sini oluşturuyor



    Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre Warner Bros., HBO, CNN, DC Comics, Cartoon Network ve daha fazlasının bağlı olduğu olduğu Warner Media, Discovey ile birleşecek ve yeni bir şirkete dönüşecekler. Bu birleşmenin ardından Netflix ve Disney+ gibi platformlara rakip olacak bir platform hazırlanacak. Kurulacak olan bu yeni şirketin yüzde 70 hissesi AT&T'ye ait olacak. Discovery ise bu şirketten yüzde 29'luk bir hisse alacak.



    Hali hazırda Warner Media'nın HBO Max, Discovery'nin de discovery+ isimli bir platformu bulunuyordu. Bu birleşme sonucunda her iki şirketin tüm markaları tek bir çatı altında toplanacak ve bu şekilde Netflix ve Disney+'a rakip olmaya çalışacaklar.



    BluTV Bu Anlaşmadan Etkilenecek mi?



    Bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda Discovery de BluTV'den hisse alarak ortaklıklarını duyurmuşlardı. Ortaklık sonucunda Discovery içerikleri BluTV'ye gelmişti. Ne yazık ki bu konuda BluTV nasıl etkilenecek veya etkilenecek mi bilinmiyor. En azından olasılıklar şöyle: Kurulacak yeni şirketin içerikleri BluTV'ye gelebilir, içerikler BluTV'ye gelmese bile yeni şirketin Türkiye'de faaliyet gösterme süreci hızlanabilir ya da bu birleşmeden hiçbir şekilde etkilenmez ve aynı şekilde devam ederler.




    Kaynak:https://www.theverge.com/2021/5/19/22444031/warnermedia-discovery-merger-hbo-max-streaming-giant







  • Madem bilmiyorsunuz nasıl etkilenecek o zaman başlığa niye sanki soruya cevap verecekmiş gibi seçiyorsunuz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapma ya! Haberciliğe bak!
    Cumartesi günü Şampiyonlar Ligi finalinde 3 ihtimal bulunuyor. Hava muhalefeti nedeniyle maç ileri bi tarihe ertelenebilir, m. city kupayı alabilir, o da olmadı en kötü ihtimalle uzatmalarda chelsea kupayı müzesine götürür

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Donanımhaber kesinlikle bitmiştir. Tik haberciliği yapıyor, kalite yerlerde. Yılların sitesini soktukları hale bak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir an mynet'e girdim sandım.

  • forum üst düzey yöneticilerinin artık genç editörlerin kulağını çekme vakti geldi. donanımhaber'in portal kısmı hızla clickbait kovalayan dandik bir anakım medya gazetesine dönmekte. başlığa bakıp giriyorsun ama içerik son derece boş ve başlıktaki iddia'yı yanıtlamaktan uzakta. 12 yıllık üyeyim, özellikle son 1 yıldır bu gereksiz tık kovalayan yönelim başladı donanımhaberde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 25 Mayıs 2021; 18:47:53 >
  • Eski bi zaman, ganyandayız bi dayı geldi yanımıza. Gençler dedi akşamki ts fener maçı ne olur dedi, oda kupon kuruyor bizim gibi, bizim bi arkadaş vardı adı mehmet urfalı derdik kısaca, bu bizim mehmet dediki dayı evinde ts alabilir, fener formda süpriz yapabilir, en kötü ihtimal berabere dedi, dayı da hmmm falan dedi sonra sağolun çocuklar dedi gitti..aklıma gelmişken anlatayım dedim..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Soruya soru ile cevap veren haber sitelerinden farkı kalmamış, bu nasıl habercilik. İçerik olsunda taştan olsun hesabı işte, direkt kopyala yapıştır al sana içerik.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.