Şimdi Ara

WARGAMING vergi veriyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/562178-wg-ile-herhangi-bir-anlasmazlik-da-hangi-hukuk/

bu başlıkta bir arkadaş wargamingin Türkiye cumhuriyetine vergi verip vermediğini soruyor. ilginç olan ise, bu soruya cevap olarak sizi ilgilendirmez denmesi.

aynı zamanda mal veya hizmet satan her firma gibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ile arasında çıkacak bir anlaşmazlıkta hangi mahkemelerin yetkili olduğunu sordu.
    Cevap çok ilginç. Alman mahkemelerine gitmemiz gerekiyormuz.
    peki ben hakkımı almanyaya gidip nasıl arayacağım.
    bunun mantıklı izahı nedir?

• O konu hakkinda detayli bir arastirma yaparsan mutlaka cevap bulabilirsin fakat dikkatimi ceken senin acitigin tum konu ve yazdigin mesajlar cok agresif bir o kadarda tartisma cikartmaya yonelik olmasi. Bazi seyleri detayli bilmedigin icin bu problem yasiyor olma ihtimalin var mi?
    Belki gercekten hakli olarak bu sekilde davraniyorsundur ama buraninda bazi kurallari ve bilmen gereken sinirlari oldugunu hatirlatmak isterim.
    sağolun sizde uçurmakta onlardan aşağı değilsiniz.
    haklı olup olmadığıma ben değil insanlar karar verir.

haklı olmadığı düşünsem konu da açmam her mantıklı insanın yapacağı gibi. buradan da konuları uçurmaya devam ederseniz, internette platformlar sınırsız. oralara giderim.

agresif ve tartışma çıkartmaya yönelik eleştirinize gelince. kaşınan olmadıkça sakin münakaşayı severim.

vergi vermeyen, hukuksuz işlemler yapan bir firmayı şikayet ettiğimden bahsettim.
    linkteki tartışmaları takip etseydiniz şikayetin haklılık payı olduğunu kavrardınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCF0275AB -- 31 Mart 2016; 20:11:33 >
  • Forum kurallarini okumus olsaydin, bu tarz yorumlarin burada yapilmamasi gerektigini bilirdin. Neyseki kurallari okumadin varsayip, seni tekrar forum ve bolum kurallarini okumaya ardindan, uslupda degisiklik yapip daha sakin konusmaya davet ediyorum.
    Her iki forumda da mesajlarin siliniyorsa sende hata vardir, bunu bir dusun istersen. Bak gayet nazip ve yapici sekilde seni yonlendiriyorum. Kostek degil destek olmaya calisiyorum. Ofkene hakim olmazsan senin icin yapilani da goremezsin.
    referans neresi?
    kim beni, hangi hakla yargılayıp ceza veriyor?
    internet aleminde çok saçma bir sistem var.

dediğim gibi istersen konuyu kapa. internette daha çok alan var konu açacak.
    ben senin wot forumdaki modlarla ahbap olup olmadığını nereden bileceğim?
    bana tarafsızlığını nasıl garanti edeceksin?

en önemlisi bu işi yapmak için ne gibi bir eğitim aldın da böyle davranabiliyorsun.

kısacası gerçek hayatta sistem nasıl işliyorsa burada da benzer işlemesi lazım.

ama sanal alemde kara düzene devam.
    güç birilerinde. o birileri de astığı astık kestiği kestik devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sikinti bizde degil sende var. Konuyu tartisma boyutuna getirmeden son kez kurallarimizi gozden gecirmeni istiyorum. Aksi halde pek hoslanmadigimiz seyleri yapmak zorunda kalabiliriz. Hedefine ulasman icin sana yolu gosteriyorum ancak o yolu kimin yaptigi ile vakit kaybediyorsun. Yakinda o yoluda kaybedersen bilki bu bizden degil senden kaynakli bir sorundur.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.