Şimdi Ara

WARFACE (ANA KONU) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
4.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu oyunun bağımlısı olmasam ilişkimi keserim anında. Diğer oyunlarda etmediğim küfürleri bu oyunda ediyorum. Warface'nin adını Lagface olarak değiştirseler yerinde olur. Ben bu kadar lagı başka bir oyunda görmedim. Aylardır belirtiliyor yönetime karşı ama sorun devam ediyor hala. Takılmalar bazen öyle yoğun ve uzun süreli oluyor ki, mouseyi kırmamak elde değil. Lag yüzünden adam öldürülemiyor, lag yüzünden basitçe ölünüyor. Oyun zevkinin içine ediyor. Net hızı ve pc donanımlarıyla alakası yok, elin ABDlisi, İngiltere'de olanı da, her oyuncu bundan şikayetçi. Adamda GTX 980 ekran kartı ve diğer donanımların da yüksek olduğu pc var, net hızına zaten diyecek yok, oyunda lag ile uğraşıyor. Crysis ile itibarı tavan yapan Crytek, Warface ile berbat bir görüntü sergiliyor.

    En büyük sorun lag ama başka sorunlar da var. Bugları geçiyorum. Hile mesela. FairFight anti-hile yazılımı gelmişti geçen aylarda oyuna ama hileleri ortadan kaldıramadı. Hile yazılımcılar anında çare üretiyor. Sadece banlananları ekranın yukarısında gösteriyor FairFight.


    Oyundaki sorunlar gerçekten can sıkıcı. Lag, bug, hile, aylardır hep diyorum, bu sefer de düzelmezse bırakacam bu oyunu, düzelmiyor, yeni haritalar falan geliyor, yine de bırakamadım, Warface'ye devam (Pc toplayınca kesin bırakırım).


    Birçok oyuncunun şikayet ettiği diğer konu da fiyat politikası, ama ben ona takılmıyorum. Adamlar para kazanacak elbette. Aylık 50 lira yükleyip de Mega Bonus Paketi ve diğer eşyaları almak sorun değil. Oyundan zevk alındıktan sonra 50 lira hiçbir şey. Ben toplam iki ay oyun kredisi almıştım. Bu aralar para yatırmayı da düşünmüyorum. Ben pc toplayasıya kadar Warface kendini düzeltti düzeltti, düzeltmezse aklımda olan başka bir oyunu satın alıp keyfime bakarım.




  • Cok dogru tespitler bende konuyu acan kisi olarak oyunu cok begenmistim, cok buyuk heves verdim oyuna hatta daha iyi yerlere gelmesi icin buralarda konu actim. Millet cok iyi oynuyor diye gidip 200tl mouse 100tl klavye 200tl kulaklik aldim sirf o kisilere yetisebilmek icin ama ts den dinliyorum adam yatakta uzanarak ses kasmayarak konusarak benden iyi oynuyor. Aylarca boyle hic farkinda olmadan oynadim sonra hile yi gorunce inandim. Hile resmen cok profesyonel hazirlanmis ve oteki oyunculardan 10 kat one geciriyor seni resmen. Yazik gunah dedim oyunu braktim. Ikinci bi konu ise oyunda online olan herhangi bi yetkili yok. Biz hile kullanan kendi carimizi denemek icin report ettik, 10 kez 20 kez ama hicbir islem yok. Arkadas oynamaya devam etti su an 67 lvl felan profiline bakinca milyarlarca kafadan vurus var. Sizce bu mumkun olabilirmi, ama dedigim gibi hicbir islem. Oyunun yazilimi guzel adamlar oyun yapmis ama istelemiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MehmetAbi.

    quote:

    Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

    al bak bu adam 1-2 video çekmiş. Lag hack ve buglarla ilgili


    https://www.youtube.com/user/failen25pl/videos

    İzledim videoları bende şuana kadar bikaç bugla karşılaştım ama bence halen görmezden gelinebilir

    Videolar için sağol bu arada

    devam ediyo musun hocam




  • quote:

    Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

    quote:

    Orijinalden alıntı: MehmetAbi.

    quote:

    Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

    al bak bu adam 1-2 video çekmiş. Lag hack ve buglarla ilgili


    https://www.youtube.com/user/failen25pl/videos

    İzledim videoları bende şuana kadar bikaç bugla karşılaştım ama bence halen görmezden gelinebilir

    Videolar için sağol bu arada

    devam ediyo musun hocam

    bırakalı çok oldu hocam ya, güzel oyunda bırakmamın sebebide aslında çok saçma , elimdeki silahın süresi bitince birdaha para kasmak çok zor geldi bende bıraktım, diğer silahlarlada aynı performansı sergileyemedim , o silahla 20ye 2-3 felan gidiyordum.




  • Niye bu oyunun oyuncusu bu kadar az anlamıyorum.
  • https://press.my.com/warface-gets-a-new-publisher/

    Türk şirketi Crytek, Warface oyununun Avrupa ve Kuzey Amerika sunucularını My.com'a satmış. Rus şirketi Mail.Ru Group Limited şirketinin yan kuruluşu, fakat merkezi ofisi Amerika'da. Crytek sadece Rus ve Türk oyuncuların gönlünü fethedebilmişti, küresel piyasada adını bile duyurmakta zorluk çekiyordu. Battlefield ve Call of Duty serverleriyle rekabet edemedi. Crytek bundan sonra sadece Türkiye piyasasında olacak. Bizim Türklere yerli malı edebiyatı yapmaları yeterli olacaktır, kaliteye gerek yok.
  • İmzamda yazan, motorsiklet fiyatına üst düzey oyuncu masaüstü pc toplamama ve bilindik ve kaliteli FPS oyunları edinmeme rağmen Warface'ye tekrar başladım. Bunun sebebi mutlaka belirtmek isterim: Yaş ortalaması. Diğer bir sebep de argo ve küfre karşı mesafe. Warface'de emekli adam da var, 45, 30 yaşların da adamlar da. Elbette üniversite ve lise çağlarında olanları da var, hatta ortaokullusu da. Diğer FPS oyunlarıyla kıyaslanınca yaş ortalaması yüksek. İlginçtir ki, CS:GO'nun yaş ortalamasının düşük olması fiyatının ucuz olmasına bağlanıyor, fakat Warface ücretiz, sadece sanal dükkan var, oyun için kredi alma isteğe bağlı tamamen. Yaş ortalaması dışında argo ve küfür kullanım düzeyi de beni Warface'ye çekti tekrardan. Elbette her platformda argo ve küfür mevcut, sanalda ve reelde durum öyle. Fakat online oyunlarda Warface'yi o yönden de takdir ederim; argo ve küfür yok denecek kadar az. Pek çok klanın en önemli özelliklerinden biri de küfür kullanan ve saygısızlık yapanların uzaklaştırılması. Edindiğim orijinal kaliteli oyunlara rağmen Warface'ye uğrarım hergün belirttiğim sebeplerden ötürü.

    Özellikle Rus yazılım geliştiricilerin yaptığı hile programları oyunda sinir ediyor fakat hangi oyunda hile yok ki. Üstelik hile konusunda da ellerinden geleni yapıyor Crytek. Easy Anti Cheat ve FairFight adında 2 farklı uygulama kullanıyor Warface. Makro konusunda ise hiçbir oyun geliştiricisi birşey yapamaz, tamamen mouse donanımıyla alakalı bir durum, paraya kıyan alıyor yüksek düzey oyuncu mousesi.

    Grafik konusunda Battlefield 4 ve Call of Duty'den geri elbette, sanırım bunun oyun motoruyla alakası var, bilmiyorum, fakat gelecekte bunun üzerinde çalışacaklarını umuyorum.

    Harita genişliği, oyun içi erişebilirlik düzeyi (uçak, helikopter ve araç dışı diğer erişebilirlikler) yok veya az, umarım bu konuda da çalışmalar olur.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.