Şimdi Ara

Warcraft Oyuncu Sayısı 1,7 Milyona Düşmüş. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • son günlerde yaşanan gelişmeler bunun doğruluğunu kanıtlıyor şunu bilirim mesela activision blizzard filan ortaksındır ama bazen şirketler birini büyütmek için diğerini batırır veya sömürür

    otobüs firmalarından bilirim bunu metro - show turizm gibi show un bütün kazancı ve kaynaklarını metroya aktara aktara show battı metro yürüdü gitti.

    800 kişi işten çıkarma ne olursa olsun bir yerde yanlış yapıldığı yada birilerinin ACİL butonuna bastığını gösterir..

    oyuncu sayısı öyle forumdan takip edilerek anlamak zor. oyun içinde daha rahat hissediliyor.
  • Oyuna donecektim, bakayim BfA’e dedim ve WoD’daki garrison kafasini gordugum an Blizzard’in hala ayni kafada devam ettigini dusunup baslamadim, YouTube ve forumlarada bakinca herkesin yakindigini gorup hakli ciktigimi anladim.
    Koskoca sirket nasil bu kadar mantik disi hareket eder aklim almiyor, Activision’in isi muhtemelen.

    Cocuklugumun oyunu, ozledim, doneyim diyorum icim el vermiyor. ESO oynuyorum suan ama WoW’la bir degil yine de.
    Blizzard yonetimi Activision’a vererek kendi sonunu getirdi para ugruna resmen.
    Yillarca da oyunculara direndiler classic server icin, simdi tam oyun yokolurken akillarina geldi, classic server cikinca normal WoW’da ortalama bir oyuncu icin girilecek guild bile kalmaz bir sureligine muhtemelen ve WoW sonuna biraz daha yaklasir. Sonucta kim BfA copunu oynarki Classic’in yeni cikis yaptigi donemde? Gelecek exp’e kadar bombos kalir WoW, gelecek exp’te de ayni kafayla devam edip oyuna sozde “yenilik” diye 2-3 sacma ve sey eklerlerse oyun resmi olarak yokolur.

    Mobil’den yazdim, hatalari takmayin, sadece uzuluyorum kucuklugumun online oyununun bu halde olmasina.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tamam BFA gelmiş geçmiş en kötü expansion ama ikiniz de bariz abartıyorsunuz. wow un her türlü kemik bir kitlesi var. bende o kitlenin içinde olan bir insanım. BFA yı babalar gibi de eleştiriyorum. isim vermek istemiyorum. mesela bazı yayıncılar hala BFA ve blizzard ın ilerlediği yolu funboi misali savunuyor. onları eleştirirken wow ve blizzard ıın gittiği yolu abartanları da eleştiriyorum. AÇıkçası ortada felaket tellalıgı yapacak bir durum yok. firmalar da bazen küçülme büyümek için atılan adımların başında gelir. daha dogrusu saglıklı büyümek için bazen küçülme tarzı şeylere başvurabilirler. bu konu da wow u ayrı değerlendirin. oyun içinde girince açıkçası ben şaşırtıcı derece de kalabalık görüyorum. BFA için çok daha kötüsünü bekliyordum ama ciddi anlamda kalabalık oyun. dediğim gibi kemik bir kitle var. Gelişen toxic community e ragmen çok fazla bir kayıp oldugunu en azından WOD expansiondaki kadar kayıp oldugunu hiç düşünmüyorum.




  • bence sayı gayet normal, abnormal bi olay göremiyorum. Çoğu kişi bırakmıştı zaten fakat yine baktığınız zaman 1.7milyon sub hiç de az bi sayı değil. Şimdiki mmorpgler bu sayının yarısına bile ulaşamıyor free to play olsa da olmasa da.
  • Bir suru mmorpg oynadım ama wow hic oynamadim yıl oldu 2019 mmorpg ler tarihin tozlu topraklarına gömüldü battle royale türünden de bıktım gene mmorpg arayışıña girdim adam gibi bişey yok en oynanabilir wow diyolar başlasam oynayabilir miyim oyuna dair en ufak bilgim yok ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kvo35

    Tamam BFA gelmiş geçmiş en kötü expansion ama ikiniz de bariz abartıyorsunuz. wow un her türlü kemik bir kitlesi var. bende o kitlenin içinde olan bir insanım. BFA yı babalar gibi de eleştiriyorum. isim vermek istemiyorum. mesela bazı yayıncılar hala BFA ve blizzard ın ilerlediği yolu funboi misali savunuyor. onları eleştirirken wow ve blizzard ıın gittiği yolu abartanları da eleştiriyorum. AÇıkçası ortada felaket tellalıgı yapacak bir durum yok. firmalar da bazen küçülme büyümek için atılan adımların başında gelir. daha dogrusu saglıklı büyümek için bazen küçülme tarzı şeylere başvurabilirler. bu konu da wow u ayrı değerlendirin. oyun içinde girince açıkçası ben şaşırtıcı derece de kalabalık görüyorum. BFA için çok daha kötüsünü bekliyordum ama ciddi anlamda kalabalık oyun. dediğim gibi kemik bir kitle var. Gelişen toxic community e ragmen çok fazla bir kayıp oldugunu en azından WOD expansiondaki kadar kayıp oldugunu hiç düşünmüyorum.
    Hocam oyun içi kalabalık görmen çok sağlıklı bir bakış açısı değil.bir kere cross Realm olayı var ayrıca tnde silvermoonda outlandde yada tarren mill gibi başı çeken realmlerde oynuyorsan kalabalık görmen normal lk sonu cata başı gibi başladım bu realmler oldum olası dolu.diğer realmlerde sayı düşünce çoğu kişi iyi bir raid ortamı yada pvp guildleri için bu gibi realmlere dönmek zorunda kalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tayo3337 T kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar bfa batırıyor deselerde buna inanmıyorum. Legion zamanında da Artifact Weapon batırıyo diye ağlıyolardı. Şimdi Azerite batırıyor diyolar:) Tabi ki oyun tekrar ediyor, insanları sıkar bir yerden sonra. Bu nedenle yeni expension bekleyenlerden biriyim, bu sefer farklı şeyler getireceklerine inanıyorum çünkü.



    Oyunu satın almadan 20 levele kadar kas, etrafı genel olarak bi anla. 15 olup dungeona gir. Eğer o süre zarfında seni sararsa oynamaya devam et.

    Alliance olcaksan server olarak Silvermoon u öneririm. Horde olacaksan da Twisting Nether, Dazzak bunlar ideal.


    Legion zamanında başlayan biriyim bende. Hala BFA yı almadım. Eski raidleri dönüp duruyorum şimdilik. Sıkınca alırım bfayı;)
  • Valla dediklerini pek anlamadim oyun hakkında bilgim 0 oldugu için :D 20 lvl e kadar oyunu satın almadan nasıl yüklüyoruz ? Bide wow dada diger mmorpgler gibi p2w ögeler var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    Oyuna ilk başladığımda nerde bu milyonlar diye bakınırdım, görev yerleri bomboştu malüm o zamanlar bölge de cross olmuyordu.
    Korsan vanilla da da yerde karınca sürüsü gibi oyuncu var, arkadaşım ''heralde herkes korsan oynuyor'' demişti.
    Uçma yok, herkes görev peşinde. 10 bin kişi felan sanırım serverde ki oyuncu ama sanırsın 10 milyon.
    Oyun eskidi ve blizord artık yenileyemiyor.
    Game play anlamında her pakette daha kötü oluyor.
    WoD zamanı ''bu pvpyi bile özleyeceğiz'' dedim çıktı. Şimdi daha da berbat olmuştur, adım gibi eminim.
    Pve konusunda en sağlam Legion oldu, çünki her şey yeniydi. Gerçekten exp. yaptılar. BFA paket bile değil. Sinematikle kurtulmaya çalışıyorlar gibi.
    Kemik kitle de yaşlanıyor artık, onlarda vanilla oynayınca iyice çöp olacak oyun.
    Merak ettiğim vanilla da end game e gelince TBC felan mı isteyecekler. Ahahaha
  • BFA konusunda aynı fikirdeyiz zaten de Kemik kitle yapılacak LEgion vari bir expansion da her türlü geri döner . mesela ben oynamıyorum şu an ama saglam bir patch veya expansionda geri dönerim yani :)
  • Gayet normal olan durum. Mobil teknoloji gelişti insanlar artık telefon üzerinde. Pubg ve diğer oyunları oynuyor. Üstüne sosyal medyadan yayın yapıp para kazanıyor. Kimse haftalarını level kasmak raide girmek pvpde puan toplamak için uğraşmıyor. Wow’un işi bitmiştir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni azshara contenti ile çok fazla değişiklikler geliyor. bu işleri biraz değiştirebilir.

    heart of azeroth, artifact weapon gibi bir şey olmuş içine relicler (essence diyorlar) takıp trait verebiliyorsun.

    ayrıca essence'larda legendaryler var ve bunlar kozmetik olarak çok güzel gözükecekmiş.

    elde etmesi zor kısacası. legendarylerin geri dönmesine sevindim her ne kadar essence olarak dönselerde.

    legion'a geri dönüş var gibime geldi, güzel geliştirmeler geliyor 8.2 ile. umarım daha fazla legion'daki konuma döner oyun

    detaylar burada




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 12 Nisan 2019; 5:48:2 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.