Şimdi Ara

Warcraft 3 geri dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Bu yıl ki BlizzCon fuarında yeni yapımlardan çok Blizzard’ın efsane oyunları elden geçirdiğini gördük. Nintendo Switch için Diablo 3 koleksiyonu sonrasında bir diğer efsane Warcraft 3 de elden geçiriliyor.


     


    Warcraft III: Reforged neler sunuyor?


     


    Yapılan açıklamaya göre bir dönemin efsane yapımlarından olan Warcraft III: Reign of Chaos oyunu yeniden PC platformuna geliyor. 16 yıl önce yayınlanan ve Warcraft hikayesinde önemli bir yer tutan üçüncü yapım Warcraft III: Reforged adıyla yayınlanacak.


     


    Ayrıca Bkz.Winklevoss kardeşler 5000 Bitcoin dolandırıldığı iddiasıyla mahkemeye başvurdu

    Fuarda yapılan duyurunun ardından katılımcılara The Culling bölümünü de oynama fırsatı verildi. Hatırlanacağı üzere bu bölümde Prens Arthas’ın dönülmez yola girdiği sahneler de vardı. WoW oyununda da bir dönem bu konu ek paket olarak gelmişti.


     


    Hikâye ve oynanış mekaniklerinde herhangi bir değişiklik yok ancak yeni oyunda grafiklerin iyileştirildiği ve daha kaliteli görsellerin elde edildiğini görüyoruz. Bu da nostaljik havayı daha netleştirecektir. Sistem gereksinimleri de düşük olduğu için henüz bu seriyi oynamayanların ilgisini çekecektir. Ayrıca WoW ekosisteminden de oyuncu çekeceği aşikâr.


     


    Warcraft III: Reforged oyunu 2019 yılında piyasaya çıkacak. Fiyatı 30$ olarak açıklandı. Ek olarak diğer Blizzard oyunlarından özel eşyalar barındıran Spoils of War paketi ise 40$. Hem bu paket hem de BlizzCon 2019 fuar bileti isterseniz 80$ ödemeniz gerekiyor. Ön siparişler başladı.


     





     



     







  • Efsane geri dönüyor.

  • The frozen throne i az oynamadık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geri dönmesin !

  • Sabahlara kadar az mı dota attık :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Halen daha bazen girip 12li map de custom game oynarım ama, ben pek bi fark göremedim ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunu da mobilde getirmesinler de :D

  • Ömrümün yarısını bu oyuna adadığım halde yeniden uyarlanmasını gereksiz buluyorum. Yani günde 8 saat oynadım bu oyunu 2004 den beri oynuyorum. Belki toplamda 4 yıl ara vermişimdir ama sadece o kadar ,yani aktif 10 yıl oynadım. Ne kazandım? -Eğlenmek ve genel olarak strese girip çıldırmak dışında hiçbir şey...!
    Aslında benim yerimde başkası olsa ;muhtemelen pro oyuncu ya da menajer olmuştu profesyonel bir takıma ya neyse...

  • Bazı efsanelerin hatırlandığı gibi kalmasını isterim. Mesela aoe definitive kötü bir yenileme idi ve beğenilmedi (aoe 2 hd'nin gazına gelip yaptılar :) ) Ama aoe 2 yeniden piyasaya sürüldüğünde inanılmaz beğenildi ve gayet iyi sattı.

    Ben aslında warcraft 4 çıkar mı acaba diyordum ama adamlar bakın bu warcraft 4 dese hiç kimse aa olmamış demezdi. Ayrıca oyunun grafikleri aşırı derecede heroes of the storm'a benziyor :)

  • Eskiye rağbet olsaydı diye bir sözümüz var. Bunları Blizzard gibi bir firmaya kesinlikle yakıştırmıyorum. Sineği sıkıp suyunu çıkartmanında ötesinde utanmazlık adeta. Overwatch gibi güzel yapımlar yapabiliyorsunuz. Önünüze baksanız ne güzel olurdu..

  • En büyük hayal kırıklığını diablo da yaşattılar, bunda yine neyse aktif olarak wow var.
  • Eski popüler oyunların texture ve arayüz çözünürlüklerini artırıp tekrardan piyasadan ekmeğini yemek yeni moda oldu. Microsoft da AoE için yapmıştı.
    Oturun Warcraft 4'ü yapın.
  • Blizzcon 2018 'deki bana göre 2. en büyük duyuru buydu (1.tabiki mobil Diablo'dur [umarım pay to win olmaz]).

    tam anlaşılmadı aslında ilk başta ve insanlar Starcraft Remastered gibi çok da iyi olmayan grafik sonucu sandılar sanırım ondan ilk tepkiler öyle ahım-şahım olmadı

    Ama oynanış vidyolarını izledikten sonra Starcraft Remastered 'dan daha üstün bir sonuç alındığını görebiliyoruz grafiksel olarak, elbette çok daha iyi bir grafik ile yapabilirlerdi fakat o zaman da eski oyundan çok kopardı hatta bu grafik bile olmasın eski hali ile kalsın diyenler bile var

    İnsanların çok acayip tepkileri var Blizzard bana göre en iyi tercihi kullanmış.Bu oyunu almayı düşünüyorum.

    Ayrıca bu oyun geldikten sonra DOTA 1 Reforged 'i de yapacaklardır MOD yapımcıları yeni grafikler ile!ve Efsane üstü Efsane olur!

    Blizzcon 2018 kesinlikle son 5 yılın en iyi Blizzcon'unu gerçekleştirdi yapımları açısından ha biz bunları daha hızlı bir şekilde önceki Blizzon'larda görebilir miydik görürdük fakat Para Para Para kazanma stratejileri böyle öngörüyor

    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 6 Kasım 2018; 14:30:57 >




  • Reforged modellemeleri inanilmaz olmus. Keske karakterler kadar cevrede bi okadar gelisseymis... (umarim diablo3 çöpündeki gibi heryerde patlayan fıskıran gereksiz efektler olmaz)
    Heroes of the storm gibi bir rezaletten sonra gercek dotayi yeni grafiklerle daha stilize bi hud ekraniyla gormek icin sabirsizlaniyorum. adamlar bedavadan biraz daha pahaliya (30dolar) tum senaryoyu harika grafiklerle sunmuslar.
    umarim heroes of the stormdaki çaba ve emegi dotaya da taşirlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 7 Kasım 2018; 0:30:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni oyun beklerken çıkana bak. Yine de çok memnuniyetsiz değilim. Eskinin epik yapımlarındandı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En keyifli warcraft oyunlarından birisidir (Bana göre en keyifli), remaster edilmesi çok mutluluk verici bence... Ama her zamanki gibi "haters gone hate"... Diablo remastered değildi, bu oyunda reforged olmaya çok uygun kalitede. Nasip...

  • Normalde oyunlara para vermem ama bu wc3 hatrına para verip alacağım
  • Arthas çok çirkin olmamış mı yaa



    umarım dk hali daha havalı olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orc lara Mate 20 Pro sponsor olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bi fark göremedim yeni nesil oyunlara benzetmeleri gerekirken bir kaç detay eklemişler

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.