Şimdi Ara

Warcraft 3 F.T kasma sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler windows 7 yüklü 64 bit fakat dotada bi agırlık var ornegin pudgenın hooku yavas gidiyor falan ya da bastıgında donuyor sonra gidiyor.Bu tarz hatalar var anlam veremedım.Oyun hızı maximumda ayrıca sistem özelliklerim

    amd fx 8150 8 core işlemci 3,6/4,2 ghz
    ram 8gb
    amd radeon hd7850 256 bit 2 gb
    anakart gigabyte 990xa

    bu pc de her oyunu maximumda rahatlıkla oynuyorum lol,mw3 vb. fakat dotada problem var yardımcı olursanz sevınrım :)



  • yardımcı olabilecekler varsa tavsiyelerinizi uygulayacam simdiden saolun :)
  • Bilgisayarında tümleşik ekran kartı varsa onla çalıştırıyo olabilir wc3 ü. tümleşik ekran kartıda kasmalara sebep olabilir. Ayrıca laptop kullanıyorsan ısı sorunuda kasmalara sebep olabilir.
  • bilgisayarı alalı birkaç ay oldu ilk aldıgımda windows 7 32 bit vardı oraya usbden attım oyunu sorunsuz oynadım bikac hafta sonra ara verdım windows 8 yukledım hem windows 8 de hem de 7 de kasmaya basladı.simdi ise windows 7 64 bit yuklu ve aynı sorun devam ediyor.Pc ile ilgili oldugunu dusunmuyorum uyumluluk ayarlarıyla alakalı olabilir mi?
  • bendede aynı sorun vardı sistem özellikleriyle alakalı değil bu uyumlulukla alakalı bir durum. Sorunu çözmek için C:\Program Files (x86)\Warcraft III (bu sizde D veya F gibi olabilir!) klasörüne gelip Frozen throneye sağ tıklayıp özellikleri seçip uyumluluk sekmesine gelip sadece''Masaüstü oluşturmayı devre dışı bırak'' tiki işaretleyip uygulayın. sorununuz büyük ihtimalle çözülür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.