Şimdi Ara

War thunder rus tankları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Keşke başlamaz olaydım şu ağaca. Wot gibi sanıp IS-1 alıp keyfime bakıcaktım. Ama olay şu ki. Karşıma hangi alman tankı gelirse. Kağıt deler gibi her seferinde tek atıyorlar. Ben de bir kere bile önden delemedim almanları .101mm gözüküyor zırh kalınlığı. Ama hangi ülke olursa olsun. Üçak savar hariç deliyor. T34-85 daha iyi sanırım. Topu aynı zaten IS-1 ile de bir kere mermi sektiremedim üstelik çok hantal.


    Amerikan ağacını önerir misiniz? Zırhı önemli değil her türlü tek yiyorum zaten şu alman tanklarına gıcığım. Onları önden delmek istiyorum. Bir de sherman tanklarına ayrıca bir ilgim var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muslat Çevik -- 1 Kasım 2016; 9:59:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba. ben de aynı sizin gibi keşke ben de alman ağacına başlamasaydım diyorum. ne hikmetse bizim kale gibi tiger E leri de T-34 ler karton deler gibi deliyor hiçbir T-34 olsun KV-1 vs. rus tanklarını uzaktan tek atışta deldiğimi göremedim. ama ren haritasında T-34 ün bana tek attığı yeri görseniz taksi 50 lira yazar öyle sinirlendim ki direk alt f4 yaptım. yani oyunda bir güç dengesizliği var bu bariz belli ama bu atmosferde bu gerçekçilikte alternatif başka bir oyun olmadığı için oynuyoruz mecbur. Shermanları ben de merak ediyorum ama 50 çeşit sherman var bilen bi arkadaş aydınlatırsa çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arf.bst

    Merhaba. ben de aynı sizin gibi keşke ben de alman ağacına başlamasaydım diyorum. ne hikmetse bizim kale gibi tiger E leri de T-34 ler karton deler gibi deliyor hiçbir T-34 olsun KV-1 vs. rus tanklarını uzaktan tek atışta deldiğimi göremedim. ama ren haritasında T-34 ün bana tek attığı yeri görseniz taksi 50 lira yazar öyle sinirlendim ki direk alt f4 yaptım. yani oyunda bir güç dengesizliği var bu bariz belli ama bu atmosferde bu gerçekçilikte alternatif başka bir oyun olmadığı için oynuyoruz mecbur. Shermanları ben de merak ediyorum ama 50 çeşit sherman var bilen bi arkadaş aydınlatırsa çok sevinirim.

    Ornek cok.iyiydi sesli guldum tek attigi mesafeye taksi 50 lira yazar



    Oyun dengesiz oldugundan birakmistim uzun zaman once demek hala duzelmemis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Garajınıza Br değerlerini dengeli ekliyorsunuz değil mi, +1 -1 gelme olayı var War Thunder da, örneğin garajınızda BR (battle rating) 5.6 tank 3.6 ve 4.5 tanklar var, sizin gireceğiniz savaşlarda max 6,6 tank gelecek karşınıza böyle olunca 3,6 ve 4,5 tanklarınız çerez olmuş olacak.. ABD tanklarını hiç önermem koskoca ağacı 2 tank için açmaya değmez. Ruslarda devam edin bence, MAUS ile oynasam bile T54 leri deldiğim nadirdir ;) hem mobilite hem delicilikleri kuvvetli rusların. İyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.