Şimdi Ara

War Thunder (2013) [ANA KONU] (437. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.870
Cevap
52
Favori
370.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • omer239 O kullanıcısına yanıt
    Yalan değil, Berkay ağabeyimizin topluluğa faydası çok dokundu saygılar
  • ben şimdi en baştan başlayacaksam hangi devletten başlamalıyım? diğer mesajlarda oyun rusların olduğu için rus tarafına kıyak geçildiği falan yazıyordu rusya ile mi başlasam oyuna?
  • Ninika N kullanıcısına yanıt
    1- Oyundaki eşleşme Tier değil, Battle Rating sistemine göre. Bakınız: Tier vs Battle Rating Sistemi "Resmi forum"https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/213112-tier-vs-battle-rating/
    2- Oyunda premiumsuz oynasanız dahi hatrı sayılır bir para kazanıyorsunuz. World of Tanks ile karıştırdınız sanırım.
    3- Takipçilerimden biri sadece 3 günde yeni açtığı hesap ile 5. kademe uçakları açmayı başardı. Biraz oyunculuk biraz deneyim, biraz da takip ettiğiniz oyun kanalları oynanış kalitenizi arttırabilir. Bakınız referans link ile açtığından dolayı ekteki resimde 26.04.2020 oyuncunun hesap yaratma tarihi "70.000 Gümüş Aslan ödülünü alıyorum", 27.04.2020 kademe 3 araçları açıyor ve 500 golden eagle kazanıyorum, 29.04.2020 oyuncunun kademe 5 uçak açmasından dolayı 2500 golden eagle kazandığım tarih.

    4- Bu tür etkinlikler sürekli geliyor. Hatrı sayılır para ödülü verdiğinden dolayı zor yapılan etkinlikler. En son IS-7 açıp sattığımdan beri oyuna para yatırmadım. 650 TL'lik premium araçları dahi bu tür etkinliklerden kazandığım paralar ile aldım. Bakınız Premium XM-1 "656 TL" + bir yıllık premium aldığım video:

    5- Oyunun grafiklerini Art Vostok adında bir stüdyo yapıyor. Model detay seviyesi 200.000 poligon, texture çözünürlüğü 4K. Muadil oyun olan WOT'da aynı stüdyoya yaptırmaya başladı.
    Bakınız Art Vostok Studio Portfolyo:https://www.artstation.com/artvostok
    6- Oyuncular pusuya yatmasın diye zaten hava araçlarını kullanabiliyorlar. Sabit olarak bekleyenler direk hava saldırısında eleniyor. Oyunun her modunda bu durum yıllardır var. Bakınız 5 yıl önceki videoda sabit duran 8 oyuncu sadece 4 bomba ile ölüyor.

    7- Mürettebat puanlarını hızlı kasmak için Warbound görevlerini yapıp premium araç alıp, o şekilde fulleyebilirsiniz. Günlük etkinlikleri yaparak ayda 1 adet, yılda 12 adet premium aracı ücretsiz alabiliyorsunuz. Bakınız Premium BTD-1'i Warbound görevlerini tamamlayarak aldığım video:


    Umarım merak ettiğiniz ve yanlış bilgilendirildiğiniz bu konularda sizi aydınlatabilmişimdir.




  • Arkadaşlar selam oyunu düzenli oynayan ekip veya kişiler varsa beraber oynayacak birilerini(+20) arıyorum.(Uçak)
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Akşam 18:00 dan sonra oynuyoruz. DC sunucumuz:https://discord.com/invite/vK3d5fv
  • yeni başladım sayılır. sürekli basitleştirilmiş hava muhabelerinde oynuyorum br 3.3 oldu ve karşıma benden çok daha iyi oyuncular gelmeye başladı bunlar aşırı profesyonel mi yoksa ben mi aşırı kötü oynuyorum anlamadım kim gelirse gelsin 1 saniye içinde pilotumu öldürüp anında yokediyolar oyun zevkim kalmadı bune arkadaş? giriyorum 2 maç zor atıyorum bu şeyler yüzünden hemen sıkılıp çıkıyorum. hile falan mı kullanıyolar bunlar?
  • Oyunun atmosferinde eksiklik var.WoT ve WoWS'ten biraz fikir edinmeliler bence
    Renk paleti kötü.Her şey rengarenk ve aşırı parlıyor.
    Bomboş alakasız uçak haritaları...
    Gelecek güncellemelerde yenilik diye İtalyan ve fransız donanması getirecek olmaları...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeforeIforget -- 11 Mayıs 2020; 1:27:49 >
  • Youtube'da Türkçe helikopter kullanma rehberi çeken yok mu? Sadece kaldırıyorum indiremiyorum
  • istemcinin başlangıçta çalışma ayarını nasıl kapatıcam? ayarlara baktım bulamadım. msconfig'ten tikini kaldırıp kapatıyorum ama ne zaman istemciyi açsam yine aktif oluyor ve başlangıçta istemci çalışıyor.
  • Az önce özel savaşlarda denk geldi bunlar hangi modu kullanarak bu şekilde sonsuz atış yapabiliyor?

  • 8GB güncelleme gelmiş bune ya oyunu baştan mı yaratıyosunuz 8gb güncelleme nedir abi saatlerce bunu mu beklicem şimdi
  • Free hesapta bu oyunda ilerlemek World of Tanks a göre daha mı zor?Premium hesap yada araç alamam.WoT u zorlastirmislar bu konuda.Teknoloji ağacında ilerlemek zor oluyor premiumlara karşı.Bu oyunda bu durum daha mı iyi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    Üst seviye tankları premium olmadan açmak çok zor ama bu oyunda zaman zaman gelen eventlerle güzel para eden tanklar oluyor onları alıp satarsan gerçek para vermeden premium alırsın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renegade Havoc -- 26 Mayıs 2020; 22:14:24 >
  • Renegade Havoc R kullanıcısına yanıt
    İndirdim oynadım biraz.XP kasmak ve free-premium farkı Wot a göre çok daha iyi.
    Deniz savaşlarında ilerlemek istiyorum ama düşman takım hep bot olarak oynuyor.Kendi takımımda 3-4 kişi gerçek kalanı bot olarak oynuyor.Bunu düzeltebilir miyim?Yoksa gemiyle savaş pek sevilmiyor mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daxtor55

    İndirdim oynadım biraz.XP kasmak ve free-premium farkı Wot a göre çok daha iyi.
    Deniz savaşlarında ilerlemek istiyorum ama düşman takım hep bot olarak oynuyor.Kendi takımımda 3-4 kişi gerçek kalanı bot olarak oynuyor.Bunu düzeltebilir miyim?Yoksa gemiyle savaş pek sevilmiyor mu?
    oynadıkça ve kullandığın araçlar geliştikçe battle rating oranı artar. ilk başladığın sıralarda battle rating düşük olduğu için çoğunlukla botlarla ve birkaç tane gerçek oyuncuyla oynarsın. oynadıkça ve geliştikçe battle rating yükselir, maçlardaki gerçek oyuncu sayısı artar ve bir süre sonra hiç bot kalmaz.
  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    Ben 1 kere gemi savaşına girdim 2 dk sonra çıktım...Uçak ve tankları tavsiye ederim gemiler War Thunder da pek iyi değil.
  • https://warthunder.com/en/news/6751-watch-streams-on-twitch-get-rewards-en

    Yayın yapmayı düşünen varsa ben izleyip abone olurum
  • 1 aydır falan oynuyorum. her gün 2-3 el atıp çıkıyorum. şuana kadar sadece sovyet uçakları üzerinden geliştim. favori uçaklarımdan Yak9T 37 mm topuyla harbi çok fena koyuyor. ama bazen tutturmak zor olabiliyor. güçlü olduğu için mermi sayısı da düşük. 1 dk yükleme süresi var. hal böyle olunca arcade bile oynuyor olsam dikkatli kullanmam gerekiyor yoksa düşmanların içine reload yaparken kalabiliyorum. 9T'den sonraki uçağı da araştırıyorum. onun 45 mm topu varmış yani biraz daha güçlü. mürettabatta ikisi de durucak. ondan sonra uzun menzilli bombardıman uçaklarını açmaya çalışıcam. fakat bu sırada diğer ülkelerin uçaklarını da merak ediyorum. mesela britanyaya baktığım zaman küçük kalibre olmasına rağmen bir sürü tüfeği ve yüksek mermi sayısı olan uçaklar gördüm. daha farklı bir tarz oynanış sunuyor olsa gerek. o yüzden birazcık da britanya kasmayı düşündüm. bütün ülkelerin uçaklarını bilen arkadaşlar varsa kısaca açıklayabilir mi hangi ülkenin uçakları ne tarz bir oynanış sunuyor? mesela büyük kalibre ama 1 tane top silahı ile küçük kalibre ama bir sürü tüfek arasındaki oynanış farkları diğer ülkelerde nasıl ayarlanmış?




  • Tank oyununda bilgisayarın ekran kararıp kilitleniyor işlemci ve ekran kartı fanları sesli çalışmaya başlıyor işlemci ve ekran kartının ısıları gayet normal

    Gemi ve uçakta problem yaşamıyorum sebebi nedir acaba ?
  • Sözde "summer sale" yapmışlar top tier araçlara %50 indirim dışında bi cacık yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renegade Havoc -- 19 Haziran 2020; 23:42:28 >
  • 
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.