|
Kendi şehrini kur. Ordunu geliştir. Kolonilerini oluştur. İttifakını kur ve haritada hüküm sür. Uzun süredir üzerinde çalıştığım War Dominion artık Google Play'de kapalı test / erken erişim aşamasına geldi. Bu aşamada oyunu gerçekten oynayıp geri bildirim verecek ilk 12 oyuncuyu arıyorum. Bu bir “uygulamayı indir, 5 dakika sonra sil” testi değil. Oyunun gelişimine doğrudan katkı sağlayacak ilk oyuncular arasında olmak isteyenleri arıyorum. 🏰 Oyunda neler var? ⚔️ Ordu sistemi Mızraklılar, kılıçlılar, okçular, süvariler, kuşatma birlikleri ve savunma birlikleri. 🗺️ Dünya haritası Şehrini geliştir, haritayı keşfet ve rakiplerini takip et. 🏰 Şehir geliştirme Çiftlik, maden, kışla, akademi, sur, depo ve daha birçok yapı. 🎓 Akademi ve araştırmalar Ordunu ve ekonomini geliştirecek teknolojiler üzerinde çalış. 👑 Koloniler İmparatorluğunu genişlet ve yeni koloniler kur. 🤝 İttifak sistemi Diğer oyuncularla birleş, destek gönder, birlikte hareket et ve güçlü bir ittifak oluştur. 🕵️ Casusluk Rakibin hakkında bilgi topla ve saldırını planla. 💎 Elmas Adaları Haritadaki değerli bölgeler için mücadele et. 📊 Sıralama, görevler ve başarımlar Gelişimini takip et ve diğer oyuncularla rekabet et. 🎮 Neden kapalı teste katılmalısın? Çünkü şu anda oyunun ilk oyuncularından biri olacaksın. Senin vereceğin: • “Bu ekran anlaşılmıyor.” • “Bu asker fazla güçlü.” • “Şu özellik daha iyi olabilir.” • “Burada hata var.” • “Şunu ekleseniz çok iyi olur.” gibi geri bildirimler oyunun sonraki sürümlerini doğrudan etkileyecek. Yani oyuna sadece testçi olarak değil, oyunun gelişim sürecinin bir parçası olarak katılacaksın. 📱 Katılım şartları Android telefon Google hesabı Google Play kapalı testine katılabilmek Oyunu birkaç gün gerçekten oynayıp geri bildirim verebilmek Sadece 12 gerçek oyuncu arıyorum. Katılmak isteyenler konuya “Katılmak istiyorum” yazabilir veya bana özel mesaj gönderebilir. Test bağlantısını ve katılım bilgilerini özel mesaj üzerinden paylaşacağım. 🔥 İlk oyunculara özel Oyunun ilerleyen dönemlerinde ilk test dönemine katılan oyuncuların “Kurucu Oyuncu” olarak anılması ve oyun içinde özel bir rozet/başarıma sahip olması fikrini de değerlendiriyorum. Yani bugün oyuna katılanlar, ileride binlerce oyuncu geldiğinde: “Ben War Dominion'ı daha ilk 12 oyuncudan biriyken oynuyordum.” diyebilecek. 😄 👑 WAR DOMINION Şehrini kur. Ordunu büyüt. İttifakını kur. Dünyaya hükmet. 📱 Google Play — Kapalı Test / Erken Erişim 🎮 War Dominion — Kapalı Test Daveti Türk yapımı mobil strateji oyunumu test etmek ister misin? Krallık kur · Ordu eğit · Haritada savaş · İttifak kur · Koloni aç Tamamen Türkçe, ücretsiz, Android. 👉 https://play.google.com/apps/testing/com.wardominion.game 1) Linke git 2) Google hesabınla "Test kullanıcısı ol" de 3) Play Store'dan indir 12 kişilik sınırlı kontenjan — strateji oyunu seven herkesi beklerim! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farkole -- 23 Ağustos 2026; 19:11:52 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler