Şimdi Ara

w32.Lovgate-R@mm nasıl kurtulunur????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar xp pro kullanıyorum ve Norton Antivirüs 2003 yüklü pc her açıldığında Norton bu virüsü buluyor fakat ne hikmetse kaldıramıyor devamlı sürette ekrana yapışıp kalıyor şimdi bu virüsü nasıl kaldıracağımı biri anlatırsa sevinirim bunun için bir yama falan varmış ama bulamadım eğer download linki falan verirseniz sevinirim eyvallah..

    ha birde pc her açıldığında 60 sn dn geri sayıp reset atmaya başladı bunun içinde bi çözüm varsa verirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansar -- 22 Aralık 2004, 20:29:11 >



  • Arkadasim tahmin ediyorum firewall acik halde internete baglandin ve cümle virüs makinana dolustu. hic update yapmamissin anlasilan.

    1. norton virüs uyarisini verdiginde detaylara bak ve virüsün yerini tespit et. Sonra güvenli kipte (acilirken F8 bas) bilgisayari baslat. virüsü bul ve yok et!!!

    2. Worm blaster namussuzunun isi bu kapanma meselesi. bundan kurtulmak icin. Symantecten fixblast (132 KB) isimli exeyi indir. sonra KB833330 ve KB823980 numarali güncellemeleri mikasoftan indir. Yükle kur indir bindir vs.
  • dostum bütün updatelerim yapılmış durumda fakat bu friwal dediğin ne onu anlamadım bir de bir dosyada dseğilki bir çok dosyaya bulaşmış bunları güvenli kipte açıp bulup yok etmek çok zaman alır bunun daaha kısa bi yolu yokmu...
  • sen en iyisi format cek baska yolu yok cunki bu isin icinden cikamazsin format
  • pc-cilllin virus programını yadawww.avast.com dan bedava 14 aylık virus prog indir.saygılar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: barış

    pc-cilllin virus programını yadawww.avast.com dan bedava 14 aylık virus prog indir.saygılar


    +1 baska antivirus programlari dene cunku norton bazi virusleri bulupta silemiyor. hem bilg bosuna kastiriyor. benim tavsiyem mcafee virusscan enterprise. win update lerini yap yada sp2 filan yukle.
  • virus girisinin firewall la alakasi yoktur. Firewall hacker saldirilarina garsi backdoorlari kontrol eder tabiki ger bir hacker girip virusu birakmadiysa. En mantiklisi antivirin sayfasindan yada bunun gibi on tarama yapan bir program indirip temizlemen.
    yada su programi indirmen

    http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.hllw.lovgate.removal.tool.html
  • avast kullanıyorum, bilgisayar yani windows açılmadan önce tarama yapabiliyor ve o tarama ile normalde silemedigi bütün virusleri siliyor. nortonunda bunnu gibi bir özelliği olabilir bir araştır istersen yoksa kısa süreli olarak bedava olan avastı kur istersen bir de onunla dene.... Favori program ama Kaspersky dir, onu bulabilirsen nortonu sil derim bilgisayarından... ama avast bu sorunu halleder sanırım..
  • Bilgisayarın internete bağlandığında bilgisayarın 60tan geri sayıp reset atıyorsa bil ki bilgisayarına sasser virüsü girmis. Öncelikle bu geriye sayıp bilgisayarına reset atan ekrana geldiği an başlattan çalıştıra girip /shutdown -a komutunu yaz. bu ekran kapatılacak ve bilgisayarın o an için kapanmıyacaktır. (Bu işlemi geri sayım ekranı her geldiğinde yapöalısın ki bilgisayarın kapanmasın) Şunu belirteyim ki bu komutu yazdıktan sonra bilgisayarın kapanmaz fakat MSN yi açamazsın hpymaile giremezsin ve java çalışmaz. Hemenwww.microsoft.com.tr adresine gir ve sp2 yi yükle emin ol ki programdan kurtulamazsın güvenlik duvarı firewall gerçekten mükemmel. Norton2003 ii bir program yenisini almana falan gerek yok. denetim masasında Norton liveupdate diye biyer olması lazım onu bul ve son güncellemelerini yap. Bir problemin kalmaz. Şimdiden kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.