Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (361. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.122
Cevap
187
Favori
1.187.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GooKaNN_ G kullanıcısına yanıt
    1 TL indirim yapmadılar.
    Bayilere soracağım. Var mı önerebileceğiniz bir bayi indirim konusunda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese Merhaba;

    Bir suredir ilgimi ceken araçlardan biri Mercedes, Turkiye distributorunun politikasi yüzünden geçmişte sicak bak(a)madigim bir model olduğu için gecen sene 3.20ied aldim.

    Arabam 9500km civarina geldi, simdi 2.el olarak hizli bir sekilde (bayide aylarca beklemeden) c180 almak istediğim zaman (BMW gayet güzel, bir surede c180 denemek istiyorum, koyu renk amg veya fascination) mecburen galerilerdeki 2-3 arabadan başka seçenek cikmiyor.

    Bu forum dahilinde, finansal veya herhangi başka bir nedenden dolayi arabasini satmak niyetinde olan kimse varsa; kendi arabam ile takas+nakit vereceğim sekilde bir teklif getirebilirim. En özetle, benim arabam, 9500km, 3.20ied, siyah, 16 jantli Tr paketi, sunroof, deri ve sonradan eklettiğim cruise control var, boyasiz durumda.

    Arabama benzer, boyasiz olacak sekilde, siyah veya meteorit, touchpad, amg veya fascination C180 takaslamak isteyen kimse varsa benimle ozelden temasa geçmesini rica ederim.




  • GooKaNN_ G kullanıcısına yanıt
    Bugün Ankaraya girerken benim ön camımda çatladı daha 1ay yeni olmuştu. Değiştirmek için gittim ve Türkiyeye parçanın girişi hiç olmamış.10 gün beklemem gerektiğini söylediler.Türkiyede ilk defa c serisinde benim aracımın ön camı değişecekmiş pek inandırıcı gelmedi ama bekliyoruz mecburen orjinal cam olması için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FatihSezer35 F kullanıcısına yanıt
    cevap icin tesekkurler

    araci bakima goturdugumde bu durumu gosterdim, servis gorevlisi sinyal acikken arac oldugu yerde direksiyonu cevirdiginde dahi bu tik tuk seslerinin geldigini gordu, bir gunlugune araci birakmam gerektigini direksiyonu acip bakacaklarini soylediler, servistekilere bu is icin guvenemedim acikcasi ve birakmadim araci. olmamasi gerekn bir ses bence bu.

    ogrenmeye calistigim yeni C180 arac sahiplerinde bu durumun olup olmadigi?
  • bluetooth81 B kullanıcısına yanıt
    cevap icin tesekkurler

    bahsettigim ses farkli, sadece sinyal kolu acikken direksiyonu dondurdugumuzde gelen plastik sesine benzer sesler, eski honda aracimda olurdu ve sinir bozucuydu, yeni mercedeste bunla karsilasmak hos olmadi benim icin,
    siz yeni c180 (veya C200) kullanicisiysaniz bi denermisiniz bu durumu?
  • emrtkn E kullanıcısına yanıt
    Koltuk konfor paketini ekleyin.
    Baldır desteği ve bel desteği ödediğiniz ücretin yanında hiç bir şey...
  • eylül ayında uluslararası araba fuarında (sanırım Frankfurt'ta) lansmanı yapılacağına dair bilgiler mevcut internette.
    Bu ayın başında 2 tane e 250 satın aldık bayiden, biri e250 coupe diğeri e250bluetec fourmatic 4kapı. İkisinin arasında sportiflik ve dinanizm açısından büyük farklar var. şahsi görüşüm biri spor araba diğeri makam arabası tadında, dediğiniz gibi kapıların çerçevesiz ve direksiz olması çok göz alıcı ama spor koltuklar daha bi güzel bence.
    Açıkcası bende lansmanı bekliyorum sizler gibi
  • selamlar,
    Allah hepinize hayalinizdeki aracı ve kazasız belasız yolculuklar nasip etsin. Ben fasination paket bir c 200 almak istiyorum. Herhangi bir donanım ekletmek istemiyorum. O yüzden Ekim ayını beklemek istemiyorum. hangi bayide bulma ihtimalim ve pazarlık yapma ihtimalim daha fazladır. Yönlendirebileceğiniz bir bayii olursa çok sevinirim.

    Bir de bir satış temsilcisi artık tüm paketlerde konforlu süspansiyonun standart geldiğini, sürüş modunu değiştirdiğimde konforlu hale geldiğini söyledi. Bu bilgi gerçek mi acaba?
  • fahriozzan F kullanıcısına yanıt
    Süspansiyon konusunda net bilgim yok ama.
    Ekstra özellik ekletmeyecekseniz araç het zaman var.
    Maks 1 ay beklersiniz gibime geliyor.
    Temmuza Ağustos' ta araçlar geliyor boşta yakalarsınız bir tane.
    Tüm bayilere sorun.
    Ben özellik ekleteceğim için Ekim başına kadar bekleyeceğim maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artik karar verdim kismetse alacagim ve burdaki degerli arkadaslardan kafama takilanlari gerekli bilgileri aldim tesekkurler diyorum.ancak soyle bir sorum daha var mercedes piyasasinda ikinci el ne kadar zarar ettiriyor.mercedes zengin arabasi 160'a aldigin araba iki yil sonra 100 bintlye duser gibi bana sacma gelen yorumlar duydum cevremden aldiris etmedim ama siz degerli mercedes kullanicilarina sormak istiyorum 160 bin tl ye aldigim araci 2 yil sonra nekadar'a satarim temiz ve orjinalligini korudugum taktirde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fahriozzan F kullanıcısına yanıt
    İyi dilekleriniz için çok teşekkürler.
    Bulunduğunuz ildeki ve çevre illerdeki bayileri arayarak standart fascination kesin bulursunuz.
    En kötü 30 gün beklersiniz.
    Bulunduğunuz şehri söylerseniz yardımcı olmaya çalışırız.

    O satış temsilcisi maalesef ya yalan söylüyor ya da sattığı araç konusunda hiç bir fikri yok.
    Eğer özel olarak sipariş verilmediyse Fascination AMG gibi araçlar kesinlikle konforlu süspansiyon ile gelmemektedir.
    Hele ki sürüş modunu değiştirdiğinde süspansiyonların konforlu olması paralı bir opsiyon olup standart araçlarda mümkün değildir.(4895TL)
  • Eski Bmw, yeni W205 C180 amg kullanicisi olarak 3 gun F30 (320i ED Luxury) kiraladim. Uzun yillar Bmw kullanmis biri olarak tekrar Bmw'yi degerlendirmek istedim.

    + Hp farki 14 olmasina karsin hissedilen ve kagit uzerindeki performans f30'da cok daha iyi. Eco pro'da dahi gaz tepkileri cok iyi, sport'ta ise ozledigim tadi buldum. ZF8 ile uyum harika, performans yuz gulduruyor. Surus keyfi olarak F30>w205.

    + suspansiyon konforu ve kokpit trim sesleri acisindan da f30 daha iyi. Ikisi de Run Flat, benim aracim konfor suspansiyon, ancak jantlar 17'ye 18. W205'in sertligi ve kokpitten bozuk yollarda gelen tikirtilar f30'da yok.

    + yillardir Bmw kullandigimdan alisik olabilirim ama i-drive kullanim olarak hala Comand-audio20'den daha rahat geliyor.

    Gelelim eksilere:

    - luxury line olmasina karsin (suni deri ic mekan ve kapi icleri, ahsap gorunumlu kaplamalar, ambiyans aydinlatmasi) ic mekan algilanan kalite ve luks hissi w205'in bir sinif alti.

    - harman kardon logic 7 ses sistemi Burmester'in verdigi tadi vermiyor. Audiophile degilim burmester daha puruzsuz ve dolgun geldi kesinlikle. Gorsel olarak da HK hoparlorleri bilgisayar speakeri gibi gorunuyor.

    - sunroof'un gunesliginin el ile kapanmasi, manuel el freni (bunu sportiflikle bagdastiran var bana komik geliyorlar), cruise controlun parayla gelmesi, distronic tarzi bir sistemin hic olmamasi, kor nokta vs iceren surus yardim paketi eksikligi ve daha pek cok donanim kaleminin noksanligi ile aslen guncel olarak w205'in rakibi daha cok F20 gibi.

    Tabi deginilmesi gereken bir noktA, f30 urun yasam egrisinin ikinci yarisinda ve 5 yildir neredeyse yollarda. Yenilenince gormek lazim dengeleri.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • yyamany Y kullanıcısına yanıt
    cevabınız için çok teşekkür ederim. ben de sizin yazdığınız gibi biliyordum ve şaşırmıştım, sanırım telefonda anlaşamadık arkadaşla yoksa bu kadar basit bir bilgiyi bilmiyor olması düşünülemezdi. Ankara'dayım ama en erken ekim için sipariş giriyorlar ve ellerinde araç olmadığını söylüyorlar. İstanbul Koluman'ı arayarak eylül ayında araçların gelecek olduğunu öğrendim. 161.000'e verebileceklerini söylediler. bir miktar daha düşürebileceğimi düşünüyorum ne dersiniz_?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahriozzan -- 23 Temmuz 2015; 13:56:10 >
  • fahriozzan F kullanıcısına yanıt
    Ankara'da iseniz Hasmeri de bir deneyin lütfen.
    Ben alırken hem bir çok seçenek sunmuşlardı hem de indirimi daha mantıklı düzeyde yapmışlardı diğer Ankara bayilerine göre.
  • Ankara da Hasmer en uygun fiyatı vermişti bize de. Mengerlerden herhangi bir indirim alamadık telefonda kolumanda sınırlı yaptı ama satış temsilcisinin davranışları yüzünden vazgeçmiştik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz gibi Koluman'da personel çok ilgisiz, sanki araba satmak istemiyor gibiler. Mengerler de daha ilk baştan biz indirim yapmıyoruz başka yerlere bakabilirsiniz diye uyarıyorlar. O zaman Ekimi beklemek zorundayız gibi. %2 indirimin üstünü alabilir miyiz bilemiyorum tabi..
  • Arkadaşlar merhaba

    Aracımı Temmuz başı gibi teslim aldım. Sizce araca comand online taktirimmi? 2500€ gibi bir ücreti var. Eksiksiz bir şekilde hiç bir problem yaşamayacağım bir şekilde teslim ediyor ve aracın garantisinide bozmuyor. Burmester ses sitemide mevcut aracımda. Sizce comanda gerek varmı yoksa boşuna vereceğim bir paramı olur. Bazı arkadaşlar burmester comand kombinesinde en iyi sesin alınacağı söyleniyor. Ama çok büyük bir farkmı var yoksa az bi farkmı onun hakkında bi yorum yapılmamış. Yardımcı olursanız çok sevinirim aşırı kararsız kaldım.
  • hknclb kullanıcısına yanıt
    Aftermarket uygulamalara her zaman temkinli yaklasirim, nasil garanti edebiyorlar garanti isini? Tum on gogsu sokerek dvd surucu dahil her sey degistiriyorlar demek ki.

    Normalde sunulsa muhakkak alacagim bir opsiyon bu arada, ekranin gorselligi, cozunurlugi, islemci hizi vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcalhan88 M kullanıcısına yanıt
    merhaba. siz bu mesajı yazdığınız zamanda ben de ebay deki bu satıcıya sd kartın siparişini vermiştim. ürün bugün elime ulaştı. yanlış yapmamak adına sizden öğrenmek istediğim kartın güncellemesini nasıl yaptınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: angelusjr

    merhaba. siz bu mesajı yazdığınız zamanda ben de ebay deki bu satıcıya sd kartın siparişini vermiştim. ürün bugün elime ulaştı. yanlış yapmamak adına sizden öğrenmek istediğim kartın güncellemesini nasıl yaptınız?

    hayırlı olsun..ne kadar ödediniz ebayde bılgı verırsenız lütfen bızde spariş etmeyı düşünüyoruz..ve tr haritasıda mevcutmu denedınızmı herhangı bır sorun varmıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.