Şimdi Ara

W203 C200 komp. 2001 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
9.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, haklıymışsınız, kapıdaki siyah yere tutunca çalıştı cam ve sunroof açma kapatma ama bana saçma geldi dibinden tutmak..

    Cd changer çalıştıramadım, kasey kısmı da arızalı sanırım bağlantılarında sorun var, yani umarım

    Bu arada km sıfırlamayı da bulamadım, bu menuleri kullanabileceğim bir kılavuz bulma şansımız yok mudur dersiniz?

    Teşekkürler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garfiii kullanıcısına yanıt
    Kizilotesi isinla calistigi icin o sekilde tutmaniz lazim. Siz yine sanslisiniz o ozelligin olduguna, yeni nesil Mercedes'lerde (A ve CLA) "Yaz acilis kapanis" ozelligini almazsaniz hic yapamiyorsunuz.

    Turkce kullanim kilavuzunu nasil bulursunuz bir fikrim yok ama ingilizce olur derseniz, mbusa sayfasindan bulabilrsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pistachio -- 22 Mayıs 2014; 12:44:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski konu ancak 2006 model c180 kompressor avantgarde var kumandayı sürücü kapı kolunun yanına ne kadar yaklaştırsam da bir türlü ne camları ne sunroofları açıyor cd çaların üzerinde cdc tuşu var bugün sordurdum cd changer dedi ancak torpidoda changer yok internette aux bağlantısı olarak geçiyor bunlar hakkında bilgi almak istiyorum cd çaları nasıl çalıştıracağım en önemlisi kumandadan camları açıp kapatabilmem yardımcı olursanız sevinirim..
  • ARKADAŞLAR MERHABA , BENDEDE 2001 W203 C200 KOMP.SPORT COUPE ARACIM VAR...ŞANZUMANLA SIKINTI YAŞADIM VİTESTEN ATMA VE VİTESE GEÇMEME...USTA ŞANZUMAN BASINÇ POMPASI DEDİ ONU ARIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...A 209 553 00 01 PARÇA NOSU..ARACI SATACAĞIM EV KREDİSİNİ KAPATACAĞIM O YÜZDEN YAPTIRIP SAĞLAM ŞEKİLDE TESLİM ETMEK İSTİYORUM...YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...BU ŞEKİLDEDE ALMAK İSTEYEN OLURSADA MASRAFI DÜŞÜP SATABİLİRİM...ACİL....ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.... W203 C200 komp. 2001 W203 C200 komp. 2001




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.