Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 12 EYLÜL 19045.3448 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (1547. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.560
Cevap
622
Favori
1.760.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15451546154715481549
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Butterflies

    Slm hocam öncelikle driveri kurarken ekranın gidip gelmesi normal ama sizde gelmiyor diyorsunuz başka monitör takip denediniz mi



    Daha önce yaşadığınız sorunlar bu driver da giderilmiş mi

    Hocam başka monitör yok evde. Zaten monitörü kapayıp açınca düzeliyor bu durum. Sadece neden gittikten sonra gelmediğini anlamadım.

    Ayriyetten yeni sürümde de Nvidia Control Panel çöktü. Sanırım 1607'ye dönüş yapacağım. Beta sürümü yeni sürüm gibi sunan Microsoft'a da buradan selamlarımı iletiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ambarad

    Arkadaşlar Nvidia'nın 381.89 numaralı yeni sürücüsü geldi haberiniz olsun. Bu arada Nvidia kart kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Bugün yeni sürücüyü Experience üzerinden temiz kurulum seçeneği ile kurdum. Ama sürücü yüklenirken ekran bir anda kararıyor ve geri gelmiyor. Düzelmesi içi monitörü açıp kapamam gerekiyor. Bunu 1607 sürümünde ve daha önceki sürücülerde de yaşadım. Şu an bir problem yok sürücü kurulumunda. Ama bunu niye yapıyor olabilir? HDMI monitör aldığımdan beri bunu yapıyor. Başka yaşayan var mı bunu?

    Hocam siz bu sorun hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    İlginç bir sorun. Nvidia kart kullananlara sormak lazım. Aynı kartı kullanan varsa onlarda da bu sorun varsa donanımsal yada yazılımsal bir sorun olabilir.
  • Guncellemeyi yaptik Allaha sukur hicbir sorun yok nazar degmesin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkGathering

    Guncellemeyi yaptik Allaha sukur hicbir sorun yok nazar degmesin :)

    Hocam hiç öyle demeyin illa birşey çıkıyor. Bende sorun yok demiştim ama LoL oynadığımda fps bir iniyor bir çkıyor. Formatla uğraşmamak için skill shot' lu karakter almadan oynuyorum :)
  • Pansophy kullanıcısına yanıt
    Ekran karti driver i guncelle ardindan xbox dan Game DVR i kapatirsan FPS normale doner. Ping le ilgili sorunun varsada geri bildirimleri kapat o da duzelir.
  • Pansophy kullanıcısına yanıt
    Aynen gürsel beyin dediği gibi bu ayarları vs noktasına virgülüne kadar detaylıca yaptım ve sonuç gayet iyi hatta cs goda az önce maçım bitti 100 110 civarı gezinen fps 140 150 civarında geziniyor. Lolü deneyeceğim yazarım sonucu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurcellOnline

    Ekran karti driver i guncelle ardindan xbox dan Game DVR i kapatirsan FPS normale doner. Ping le ilgili sorunun varsada geri bildirimleri kapat o da duzelir.

    Oyun modunu da kapatmayı önerir misiniz? Faydasından çok zararı var gibi geliyor bana ama?
  • O sana kalmis ben kapali tutuyorum onu. Acikcasi ne faydasini nede zararini gordum o modun. Kullanmadigim icinde kapali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pansophy kullanıcısına yanıt
    lolde bir değişiklik yoktu fps düşüşü artışı olmadı hiçbir şekilde.
  • 1703 toplu güncelleştirme gelmiş denemek gerek. Nvidia da yeni sürücü yayınladı dün. Umarım her şey daha iyi olur zamanla.
  • Oyundayken Alt-Tab yapınca bilgisayarın ölmesini düzelttiler mi sonunda?

    edit:

    Addressed issue where VMs might experience loss in network connectivity while provisioning IP addresses.
    Addressed issue that does not initiate a remote ring on the device when RemoteRing Configuration Service Provider (CSP) is used.
    Addressed issue where a memory leak occurs in Internet Explorer when hosting pages containing nested framesets that load cross-domain content.
    Addressed issue where Internet Explorer 11 does not save JavaScript files when exporting to an MHT file.
    Addressed issue that causes users to get logged out from Web applications intermittently.
    Addressed issue with a very dim internal monitor that may occur when booting with the external monitor only and then switching to the built-in panel only.
    Addressed issue where running Win32 Direct3D applications or games in full-screen exclusive mode causes the system to become unresponsive when resuming from Connected Standby.
    Addressed issue where when upgrading to Windows 10, version 1703, with the system language set to Chinese, the progress page displays geometric shapes instead of the correct localized strings.
    Addressed issue that prevents the lock screen from being disabled using Group Policy on Professional SKUs.
    Addressed issue in Windows Forms configuration options, which causes antivirus applications to stop working at startup.
    Addressed additional issues with compatibility, Internet Explorer, and Microsoft Edge.



    Addressed issue where running Win32 Direct3D applications or games in full-screen exclusive mode causes the system to become unresponsive when resuming from Connected Standby.

    Umarım sorun budur ve düzelmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 27 Nisan 2017; 2:3:7 >




  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    Oyundayken AltTab yapınca görev çubuğunun görünmemesi sorunu devam ediyor ama bu dediğiniz sorunu bilmiyorum.
  • İso yu orjinal sitesinden indirdim hocam. flash ile yıllardır formatlarım kesinlikle sorunsuz yazdırdım. orjinal değil elbette ama her zaman aynı yöntem ile yaptığımdan ondada sorun çıkmamalı bence. pc laptop. driver ler güncel driverleri driver booster ile kuruyorum kendi sitesinden de kontrol ediyorum. bu win 10 kurcalamaya gelmiyor. küçücük antivirüs programları bile kendini koruma sitemi yapyor win 10 beceremedi gitti. özellikle şu ingilizce diline çevirmeye çalışırken oldu bence. onuda zaten kendi ayarlarından nidirdim dışardan indiripte kurmaya çalışmadım.ve win 10 benim gibi 5-6 yıllık pc lere sistem kaldırsa bile uyumlu değil gibi. i5 2410m hd6650m 2gb ekran kartı 12 gb ram var. ssd olmasına rağmen 1:45 dakikada açılıyor. amd nin driveri ile uyumlu dğil kendi söylediğini kursam da uyumlu dğeil üreticininkini kursam da uyumlu değil.geç açılasından vaz geçtim en azından bu sorunlar çıkmasın.




  • semsengineer S kullanıcısına yanıt
    Slm bence crackli kullandığınızdan oluyordur bende orijinal olarak kullanıyorum norton security yüklü ssd var açılma hızı en fazla 30 saniye sürüyor genel bir sorun olsa bizlerde de olur bendeki tek sorun nvidia ile ilgili idi oda eski sürümü kurunca düzeldi şuan sorunsuz bende orijinal olmayan herhangibir oyun program kullanmıyorum



    2 pc yede kurdum biri laptop diğeri masaüstü laptop en son sürücü 2009 da windows 7 sürücü var ve bu pc de son sürüm windows 10 ve norton kurulu on dada ssd var sata 2 den bağlı oda en fazla 45 saniyede açılıyor ve ondada gözle görülür bir sorun yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam crackle alakası yok bundan eminim. ekran kartı driverini kaldırıyorum o zaman 9-10 saniyede açılyıor. zaten kullanıcı önizleme sürümü ilk çıktığından bu yana kullanıyoum. o zamanda sorun yoktu hızlı açılyıordu. 2-3 sürüm boyunca sorun çıkmadı. sonraki bir sürümden sonra artık geç açılmaya başladı. ekran kartı driverini kaldırıncca sorun yok hemen açılyıor. eski pc lere destek yok win10 da. sizin ekan kartı nedir ? hoş amd de unuttu bizim ekran kartını. en azından stabili çıkar öyle unut. eski sürümler dahil hangisini yüklersem yüklim geç açılyıor. Ve hocam ssd nin olduğu yerde 45 sn açılmada bence sorundur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semsengineer -- 27 Nisan 2017; 10:2:43 >
  • semsengineer S kullanıcısına yanıt
    Nvidia g100m serisi ayrıca ssd sata 2 den bağlı sata 3 olsa haklisin diyecegim pc 7 senelik işlemci core 2 duo 4 gb ram var

    Sizin ekran kartı sürücü sorun yaratıyor ozaman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 27 Nisan 2017; 10:18:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam ekran kartı sürücüsünü kaldırsam 8-9 saniyede açılıyor. ama onsuzda hiç bişey yapılmıyor. kalıdrım win 10 update ye bıraktım ne yüklerse yüklesin maksat. onun yüklediğide aynı yine geç açılyıor. canımı sıkan wwin10 kullanıcı önileme ilk çıktığında miss gibi 8-9 saniyede açılyıordu ilk bir kaç önizleme sürümününde sorunsuz du. adamlar stabilini çıkardı sözde. win 10 kötü o yüzden aban göre. win 7 de seçmeli uğdate vardı kaç mb belliydi.iyiyi bozmuşlar. malesef windows suzz da olmuyor. oyunlar mesleki programlarım hep win de. eh çekiyoruz malesef. bir daha da amd ekran kartı almam sanırım.
  • Klasör isimlerinin sola dayalı olmasını sevmeyenler https://app.box.com/s/1awqpcd3zj8disgnrglplpb3n5yjzcso bunu indirip çalıştırsınlar. Creators Update'de denendi.

    Edit: PC'de oluşacak herhangi bir sorunda sorumlu değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lerenturk -- 27 Nisan 2017; 10:59:54 >
  • teslim en iyileşitme diye bir şey çalışıyor sürekli, son update'den beri. nedir ki acaba, sürekli internet kullanıyor?
  • 
Sayfa: önceki 15451546154715481549
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.