Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 12 EYLÜL 19045.3448 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (1846. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.560
Cevap
622
Favori
1.760.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18441845184618471848
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Windows 10 dan uzak dur derim 10 yıllık pcde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tüm usbleri (sdreader varsa ondan da sd kart da dahil) çıkarın mouse ve klavye hariç kurulur. sürücü isimlendirme karmaşasına ms in bulduğu yeni yol, 20 sayfa önce falan yazmıştım
  • bende 3 gün önce 1903 temiz kurulum ile geçtim. gözüme çarpan ciddi bir sıkıntı yok şimdilik.

    yaşadığım tek sıkıntı ayarlar kısmı altındaki bazı sekmeler örneğin windows update bazen geç tepki verebiliyor.

    eski sürümün üzerine update ile geçmek istediğimde hata alıyordum, farklı konuda paylaştım. ne yaptıysam çözememiştim, uyumsuz bir sürücü vs. var diyip duruyordu. tüm usb bağlantılarını çıkarmama rağmen sorun geçmedi. bende temiz kurulumla geçmeye karar verdim. iyi kide temiz kurulum yapmışım. şuan memnunum ve dediğim gibi ciddi bir sıkıntı gözlemlemedim.
  • usb takılı değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • usb bellekten bahsetmiyorum, herhangi bir çevre biriminin takılı olmaması gerekiyor, xbox controller reciever, raid harici tüm 2. sürücüler vs. vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gaara34

    bende 3 gün önce 1903 temiz kurulum ile geçtim. gözüme çarpan ciddi bir sıkıntı yok şimdilik.

    yaşadığım tek sıkıntı ayarlar kısmı altındaki bazı sekmeler örneğin windows update bazen geç tepki verebiliyor.

    eski sürümün üzerine update ile geçmek istediğimde hata alıyordum, farklı konuda paylaştım. ne yaptıysam çözememiştim, uyumsuz bir sürücü vs. var diyip duruyordu. tüm usb bağlantılarını çıkarmama rağmen sorun geçmedi. bende temiz kurulumla geçmeye karar verdim. iyi kide temiz kurulum yapmışım. şuan memnunum ve dediğim gibi ciddi bir sıkıntı gözlemlemedim.
    Birkaç mesaj yukarıda Windows 10 ayarlarını içeren bi videoyu paylaşmıştım. Onu adım adım yaparsan sistemin daha iyi olur. Win 10 un gereksiz uygulamalarından kurtul derim. Başka da hic ayarla falan oynama, aygıt yöneticinde tanimsiz ya da çakışan uygulama yoksa sorunsuz kullanırsın bu sürümü de (ben de sıfır kurdum, creative ses kartını hiçbir şekilde tanimadi, sitesinden driver indirdim, sorun çözüldü)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • takılı değil klavye mouse dışında hiçbişey raid sürücüsüde kurmadım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorun yaşayıp format attıktan sonra sorunları çözülen var mı?

    Ben güncellemeyi yaptıktan sonra oyun oynayamaz oldum geri döndüm eski sürüme. Şimdi format atsam sorunun çözülüp çözülmeyeceğinden emin değilim riske de atmak istemiyorum.

  • Windows 10 22H2 Rehberi | 12 EYLÜL 19045.3448 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    1903 sürümündeyim tek kurdugum oyun ets2 sürekli atıyor.. windows'ta oyun'da orjinal lisanslı
  • CorozeB C kullanıcısına yanıt
    Yönetici çalıştırmayı denedin mi? Bende oyundan atmıyor. Ek olarak belgelerimde olan yedeğini al ve temiz bir oyunla başla bakalım. Bende de vardı ama çok eskiden. Hep yedekler üzerinden oyunu oynuyordum sıfır bir başlangıç yapıştım düzelmişti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 30 Mayıs 2019; 22:46:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Petegrus kullanıcısına yanıt
    Evet 1903 dağıtımı şuan SAC-T'dir. Yani pilot dağıtımdır. Pilot dağıtım resmi olarak MS tarafından yayınlanır ve test edilmeye devam edilir.

    1903 Build 18362.145 yapısı şuan 3 kanalda hala test aşamasındadır. Bunlar Slow ring, Release Preview ring ve SAC-T'dir.

    SAC kanalından tekrar yayınlandığında Broad sürüm olarak tekrardan dağıtılacaktır. Aşağıdaki sayfadan hangi sürümün hangi tarihte hangi dağıtım olarak yayınlandığını görebilirsiniz.
    https://technet.microsoft.com/tr-tr/windows/release-info

    Şuradaki yazıyı da okumanızı tavsiye ederim.
    https://docs.microsoft.com/tr-tr/windows/deployment/update/waas-overview

    quote:

    Yarı Yıllık Kanal

    Yarı Yıllık servis kanalında, özellik güncellemeleri, Microsoft tarafından yayımlanır yayınlanmaz kullanılabilir. Windows 10, sürüm 1511, Yarı Güncellemeli hizmet kanalının kullanımını sınırlayan özellik güncellemelerini geciktirmek için çok az hizmet aracı seçeneğine sahipti. Windows 10, sürüm 1607 ve üstü, özellik güncellemelerini 365 güne kadar geciktirebilecek daha fazla servis aracı içerir. Bu servis modeli, Windows 10 özellik güncellemelerinin pilot uygulamaları ve test edilmesi için ve hemen en yeni özelliklerle çalışmak isteyen geliştiriciler gibi kullanıcılar için idealdir. En son sürüm pilot dağıtım ve testlerden geçtikten sonra, geniş kapsamlı devreye gireceği zamanlamayı seçebileceksiniz.

    Microsoft, Windows 10 için bir özellik güncellemesini resmi olarak yayınladığında, özellik güncellemelerini ertelemek için yapılandırılmamış herhangi bir PC tarafından kullanılabilir; böylece bu cihazlar hemen kurabilir. Bununla birlikte, Windows Server Update Services'ı (WSUS), Microsoft System Center Configuration Manager'ı veya Windows Update for Business'ı kullanan kuruluşlar, onaylarını ve dağıtımlarını durdurarak seçici aygıtlara özellik güncellemelerini erteleyebilir. Bu senaryoda, Yarı Yıllık Kanal için mevcut içerik mevcut olacaktır ancak yönetim sisteminin politikasına bağlı olarak derhal zorunlu olması zorunlu değildir. Windows 10 servis araçları hakkında daha fazla bilgi için, bkz. Servis araçları.

    Kuruluşların Yarı Yıllık Kanal yayınlarında hedefli dağıtım başlatması bekleniyor. Tüm müşteriler, bağımsız yazılım satıcıları (ISV'ler) ve iş ortakları bu süreyi ortamlarında test etmek ve pilotluk yapmak için kullanmalıdır. 2-4 ay sonra geniş bir uygulamaya geçeceğiz ve müşterileri ve iş ortaklarını sürüm dağıtımını genişletip hızlandırmaya teşvik edeceğiz. Windows için İşletme Güncelleştirmesi'ni kullanan müşteriler için Yarı Yıllık Kanal, bir sonraki sürüme güncellemeniz gerekmeden önce üç aylık ek toplam dağıtım süresi sağlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 31 Mayıs 2019; 0:5:15 >




  • Güncellemeyi yüklemeden önce fsx'te 40-50 fps rahat alırken güncellemeden sonra fps 10'un altında geziyor. Ekran kartı sürücüsünü güncellememe rağmen.
  • Sürücü uyarısı alıyodum sürekli yükseltemiyodum bugün formatlayıp temiz kurulum yaptım.
  • 1903 sürümü, bu zamana kadar gördüğüm en berbat windows 10 sürümü.
  • laptopu 1903e geçirdim temiz formatla bir sorun yaşamadım tüm sürücüleri kendi indirdi her zamanki gibi ancak light tema bazen sıkıntı çıkarıyor yazılar beyazken siyah oluyor vs. masaüstünü geçirmeye çekindim o nedenle. creative ses kartlarıyla ilgili yaşanan problem düzeldi mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oLgan

    laptopu 1903e geçirdim temiz formatla bir sorun yaşamadım tüm sürücüleri kendi indirdi her zamanki gibi ancak light tema bazen sıkıntı çıkarıyor yazılar beyazken siyah oluyor vs. masaüstünü geçirmeye çekindim o nedenle. creative ses kartlarıyla ilgili yaşanan problem düzeldi mi?
    creative ile ilgili sorun düzeldi mi bilmiyorum ama ben sitesine girip download ettim. eski de bir kart. soundblaster audigy 5.1 mi 7.1 mi ne öyle birşeydi. (kutusuna bakmam lazım emin olmam için )

    sitesinde download edince sorunsuz kullanıyorsunuz, 5+1 sisteminiz varsa daha verimli kullanabiliyorsunuz.
  • ndn ?
  • Bende şöyle bi sıkıntı var 1903 05 toplu güncellemesi sürekli gelip duruyor aynı güncellemeyi 3 kez kurudm hala update var olarak gözüküyo.
    KB4497935
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaiqTheLiar

    ndn ?
    i7 5700hq ve samsung 850 evo ssd'li laptopumda stabilite sorunları var temiz kuruluma rağmen, başlat menüsü bile sık sık geç tepki veriyor. 1709 sürümüne döndüm ve uçak gibi geldi resmen 1903'ten sonra.
  • 
Sayfa: önceki 18441845184618471848
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.