Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 12 EYLÜL 19045.3448 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (1844. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
41.556
Cevap
621
Favori
1.760.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18421843184418451846
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Der Meister.

    Klavyeden Win + R tuşuna basarak çalıştır penceresini açın ve netplwiz komutunu yazın. Daha sonra aşağıya eklediğim ekran görüntüsündeki işlemleri yapın.

    Teşekkürler oldu




  • Temiz format atarak kurulum yapabildim. Sanıyorum küçük bir build güncellemesi de gelmiş. 1903 derleme 18362.116 son sürüm olarak gözüküyor.

    Nvidia sürücü dışında bir şey kurmadığım için tabi her formatta olduğu gibi şişmemiş bir windows çok akıcı geliyor. Bunun yeni 1903 sürüm ile alakalı olduğunu düşünmüyorum pek psikolojik bir etki.

    Görsel anlamda pek bir değişiklik yok gibi. Bazı ek özellikler getirilmiş ama gündelik kullanımda ne katkısı olur emin değilim. WDDM 2.6 ya geçilmiş.

    Bomboş windowsta arka planda çalışan bir ton ıvır zıvır var halen. Şunlardan artık kurtulmaları gerekiyor gerçekten. Windowsun daha alacağı çok yol var.

    Ama hakkını da yememek lazım adamların epey mesafe aldılar. Milyonlarca cihaz milyonlarca farklı kombinasyon konfigürasyon içinde bu stabilliği sunabilmeleri aslında çok büyük başarı. Zaten o yüzden dünyanın en değerli ve en çok kar sağlayan şirketlerinden biri.

    Mac yazılım üç beş adet fabrika ayarlı özel donanıma göre çıktığı için tabi elleri daha kolay. Yazılımının daha akıcı ve sorunsuz olması gayet doğal.



    ek not : Şu ana kadar herhangi bir sorun, çökme, bug vs ile karşılaşmadım ancak derinlemesine kullanmadım da farklı kullanım senaryolarında sorunlarla karşılaşmak mümkün olabilir. Farklı bilgisayarlar farklı sonuçlar verebilir. Kurarken göz önünde tutun her şeyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 25 Mayıs 2019; 1:50:22 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doğan96

    Guncellemelerle duzelir inşallah.
    .116 güncellemesinden sonra oldu.bende de başladı
  • Kurmaya çalışıyorum şu hatayı veriyor "Bilgisayarınızda Windows 10'un bu sürümü için hazır olmayan bir sürücü veya hizmet var..." yok mu bunun çözümü ne saçma bir hata.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Der Meister.

    Klavyeden Win + R tuşuna basarak çalıştır penceresini açın ve netplwiz komutunu yazın. Daha sonra aşağıya eklediğim ekran görüntüsündeki işlemleri yapın.

    Bu seferde laptopun ekranını kapatıp tekrar açtığımda istiyor




  • Arkadaşlar Merhaba,

    Son sürüm de Spotify da şarkı değiştirmek için klavyedeki tuşu direk kullanamıyorum.

    Shift Ve değiştirme tuşuna basmam gerekiyor.

    Bunu eski haline yani direk tuşa basınca şarkı değişecek şekil de nasıl ayarlarız ?

    Edit: Sorun kendi kendine çözüldü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 25 Mayıs 2019; 17:16:15 >
  • Gece ışığı çalışmıyor artık. Sizlerde var mı bu sorun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RoNNiE-

    Gece ışığı çalışmıyor artık. Sizlerde var mı bu sorun
    Çalışıyor da oyuna girince kapanıyor alt tab yapınca panelde açık görünüyor kapat aç diyorsun o zaman oluyor buna sinir oluyorum.
  • Her sürüm bir sorun arkadaş......
  • Yeni sürümü temiz kurulumla kurdum ama şöyle bir sorun oldu notebookun ekranını indirip kaldırınca ekran gelmiyor. Ses filan geliyor ama ekran karanlık kalıyor bu sorunu yaşayan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .116 yükledim 1 senelik bilgisayarım ilk defa sadece chrome da youtube da video izlerken ortasında dırrrrrrr diye ekran tamamen donuyor bide donma sesi çıkıyor dırrr diye mavi ekran da vermıyor neden boyle acaba
  • Karanlık modu hala olmamış göz yoruyor ve çoğu yerde olmamışlık var göze batıyor.
  • 1903 guncellemesinden sonra wifi aglara baglanmama ve programlari acmamaya basladi.bu nasil guncelleme ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar. ben de ssd almıştım 1903 sürümünü bekliyordum. temiz kurulum olarak yükledim. creative ses kartımı tanımadı bir türlü, ben de sitesinden indirip elle yükleme yaptım düzeldi.

    ssd ye geçmem dolayısıyla bayaa hızlanmış görülüyor. bir kere başlat çubuğu açılmadı, başka da bir sorunla karşılaşmadım. windowsu yükledikten sonra (kullanımıza göre) gereksiz uygulamaları (telefon, rehber, xbox uygulamaları) ccleaner yardımıyla silebilirsiniz.

    işiniz bitti mi? hayır. başlat-ayarlar-gizlilik bölümündeki bazı uygulamalara izni kapatmalısınız ya da arkaplanda çalışmasını engelleyebilirsiniz (oyunda mikrofon kullanıyorsanız mikrofonu kapatmamalısınız)

    ben bu arkadaşın anlattıklarını yapıyorum. izleyip işinize yarayanları yapabilirsiniz





  • mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Selam, 1903'e geçmeye değer mi peki hocam ne dersin? 1809'un en son çıkan sürümü ile bunun arasında kaldım ama en güncel diye bunu kurayım diyorum ama galiba sorun yaşayanlar var, arada kaldım.
  • Bana hala gelmedi güncelleme

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ccleaner gibi sistem dosyalarıyla oynayan programlar windows'un çalışmasını bozuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • temizlik için kullanıyordum :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the-punisher

    Selam, 1903'e geçmeye değer mi peki hocam ne dersin? 1809'un en son çıkan sürümü ile bunun arasında kaldım ama en güncel diye bunu kurayım diyorum ama galiba sorun yaşayanlar var, arada kaldım.
    Sıfır kurulum yap. Ben bir sorun yaşamadım. Bilgisayardan yaptığım işler, müzik film ve forumlarda dolaşmak.. Oyun bile oynamıyorum diyebilirim. Kimi arkadaşlar oyunlardaki fps farkına bile bakıyorlar. Arz talep meselesi diyelim.

    Ben memnunum şuan için. Ayarları da yaptım videodaki, tıkır tıkır maşallah. Format atıp kurcaksan tabii ki 1903 ü kur derim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drahmizm

    ccleaner gibi sistem dosyalarıyla oynayan programlar windows'un çalışmasını bozuyor.
    Coook uzun zaman kullandım ccleaner ı, ince ayarlarına kadar test ettim, hangi ayar ne işe yarıyor biliyordum.

    Ccleaner Avast a satıldı, eski tadı yok artık. Evet okumuştum sorunlara yol açıyor diye ama bence reklamdi o, hani derler ya reklamın iyisi kötüsü olmaz diye.

    Windows 10 un birsuru gereksiz uygulaması var.. Xbox uygulamaları, onedrive, telefonum rehberim mesajlarım hucresel veri, office...vs birsuru... Bunları kaldırmak için ccleaner hala iyi bir program.. Gereksiz uygulamaları kaldır, sistem rahatlasın ve sil ccleaner ı.. Böyle yaparak hiçbir sorununu görmedim ccleanerın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18421843184418451846
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.