Şimdi Ara

VW,WRC'YE KATILIYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volkswagen, 2013 yılında POLO R adlı otomobil ile WRC ye katılacağını duyurdu.otomobildeki 1.6 litrelik TSI motor 300 HP gücünde olacak . Ayrıca, dört tekerlekten çekiş sistemi, sport-tuned süspansiyon ve aerodinamik gövde kiti de araçta bulunuyor.
    Volkswagen Motorsport Direktörü Kris Nissen konuyla ilgili şöyle dedi: "Biz bu yeni meydan okuma için sabırsızlanıyoruz. son üç yılda Dakar Rallisini kazandık ve aynı tutku ile bu proje üzerinde çalışıyoruz."

VW,WRC'YE KATILIYOR!

VW,WRC'YE KATILIYOR!

VW,WRC'YE KATILIYOR!

VW,WRC'YE KATILIYOR!

VW,WRC'YE KATILIYOR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 6 Mayıs 2011; 2:06:42 >

• Araç çok güzel gözüküyor ya..
    1,6 300 hp de fenaymış.
  • Yolun açık olsun kendisi küçük ama mangalı büyük POLO

1.6 ve 300 HP mi...?? Ben bu motoru istiyorum!!!

• Motor çok fena ya.Yapılan değişiklikleri merak ettim.
  • Araç fena olmuş gerçekten
  • Dizel+Dsg 'li gelecekmiymiş?

Hadi bakalım yolunuz açık, pilotunuz bir Carlos Sainz, bir Colin Mcrae olsun.
  • Bu işler tecrübe ister. VW nin hemen yapabileceği bir iş yok. Citroen'in Ford'un Fiat'ın çok gerisinde kalır WRC de. Benden söylemesi.
  • Bir an başlığı VW WC'ye katılacak diye okudum, ne işi var lan bunların tuvalette diyordum..

1.6 TSI 300hp gayet başarılı olmuş, tebrikler..
    WRC'de hacim veya güç sınırlaması yok mu? Standartlara uygun mu bu durum acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Bu işler tecrübe ister. VW nin hemen yapabileceği bir iş yok. Citroen'in Ford'un Fiat'ın çok gerisinde kalır WRC de. Benden söylemesi.

Yine de son yıllarda neredeyse bütün fabrika takımlarının kaçtığı WRC'ye bir renk getirecekleri kesin hocam o açıdan iyi olmuş bence.
  • quote:

Bu işler tecrübe ister. VW nin hemen yapabileceği bir iş yok. Citroen'in Ford'un Fiat'ın çok gerisinde kalır WRC de. Benden söylemesi.

İlk zamanlar benimde pek ümidim yok ama bu işi kafaya koyarlarsa gelecekte iyi bir konuma geleceklerdir
  • quote:

katılıyorum hocam başta zorlanır, zaman ilerledikçe istedikleri konuma belki gelirler
  • Çok geç kaldılar.

Araba güzel olmuş bu arada.
  • Ohhhh! WRC'de çok uzun zamandır aradığım premium soluk, sonunda teşrif etti. Artık yarışlar daha bi zevkli olacak.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_48778440/mpage_1/f_/key_//tm.htm
    üstteki linkte açılan konu vw motorları hakkında
    BERGSPYDER arkadaşımızın yorumlarını bekliyoruz
  • Araç çok hoş olmuş gerçekten. Satsalar ya bize de.
  • Motor süper ya.Vergisi de düşük,Türkiyeye bi getirseler bu motoru var ya ortalıkta polocular terör estirir.
  • WRC'nin iyice tadı kaçmıştı artık. Başarılı elde edemese de renk getirmiş olur, iyi olur.
  • vay be poloya bak sendüz gitmez bu araba he

bu arada doğuş bu haberden sonra fiyatlara ekstra bi bindirim yaptımı acaba
  • quote:

Niye ki?
    Dakar' a girer girmez Mitsubishi yi aşağı aldılar Touareg le.
    Vw kararlıysa yapacaksa bunu birinci de olur benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

Motor süper ya.Vergisi de düşük,Türkiyeye bi getirseler bu motoru var ya ortalıkta polocular terör estirir.

Bunu yazıcaktım bende o nedir öyle kazasız poloda kalmaz ortalıkta
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.